Пиян ругаел пътници в автобус от Долни Дъбник до Бяла Слатина

На автогарата полицията го пипнала
19 май 2017 20:49, Анисия Иванова
8
Пиян ругаел пътници в автобус от Долни Дъбник до Бяла Слатина
Архив: Булфото

Развилнял се в автобус пиян мъж е бил задържан в ареста на полицията в Бяла Слатина в четвъртък следобед. В рейса, пътуващ от Плевен за Бяла Слатина 32-годишният Павел Х. от Долни Дъбник се качил във видимо нетрезво състояние, а по пътя обиждал и ругаел пътниците. Заради забележките да кротува, заплашвал всички с физическа саморазправа.

Като наближил Бяла Слатина шофьорът на автобуса успял да се обади в полицията за случващото се. Хулиганът бил задържан от ченгетата веднага щом бусът спрял на автогарата. Той се оказал и криминално проявен, осъждан за хулиганство, увреждане на чуждо имущество и телесна повреда. По случая е образувано досъдебно производство, съобщава "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
абе тотопич ти знаеш ли кой се вози в тоз автобус, 70 годишни старчоци. Много си открехнат, бабаити да се нсмерили. Ако изкара нож и заколи ей така някой , с надупчено вратле ти лу ще го съживяваш отворко пред компа.
6
3
 
3
 
! Отговори
ха-ха-хаааааааа преди 6 години
До Стоян ЙотовСтоенчо,ам'чи той твоя идол за когото си гласувал ВИНАГИ е най-големия престъпник бре,к'во да направи тогава?!
5
8
 
15
 
! Отговори
тото преди 6 години
и защо от цял автобус хора не се намериха 3-*** човека да го смелят от бой и да го изритат някъде на полето??? Робска държава!!! Другите да си траят и после *** ги търси нападателите ако си нямаш работа.
4
1
 
18
 
! Отговори
Стоян Йотов преди 6 години
Не знам за този Павел но има един Кристиян Ивайлов Каменов-желязото" който преди години влезна у дома и потроши мен и баща ми пълен гамен с над 50 висящи дела за кражби,побоища,изнасилвания и продажба на наркотици на 25 години е е е рецидивист но има човек в съда в Плевен който го закриля.Дано Бойко Борисов за който винаги съм гласувал да направи нещо срещу всички престъпници в България!Същият за когото пиша е и доносник на РПУ Долни Дъбник.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е този Павел Х.????Пояснете!?
2
1
 
4
 
! Отговори
******* преди 6 години
Слаба работа,аз като почна обиколка на света няма да ми стигне да ги изредя депутатите
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки според нивото си. Едни в автобус,други като волен, се бият по магистрали,в самолети. Едни пък други, перничани , близки до симитлийската мома от банкя и те буйстваха в самолет,само че гойко нареди да потулят случая. Трети пък крадат козметика. И така нататък.