Полицаи иззеха кило марихуана от дом в Поморие

Задържан е 40-годишен мъж
19 май 2017 22:18, Анисия Иванова
5
Полицаи иззеха кило марихуана от дом в Поморие
Снимка: МВР

Полицаи откриха и иззеха близо килограм марихуана от частен дом в Поморие, съобщиха от МВР.

Акцията по противодействието на притежанието и разпространението на наркотици е реализирана вчера от служители на "Криминална полиция". В нея активно се включили и колегите им от Бургас.

В хода на извършено претърсване в дома на криминално проявен 40-годишен мъж от Поморие те открили тайно помещение, обособено на четвъртия етаж.

То било изцяло пригодено за отглеждане и сушене на канабис и снабдено със съответното оборудване за това. От помещението проверяващите иззели девет канабисови растения, засадени в саксии и достигнали различна  височина, множество отрязани стебла от растенията, оставени за сушене, листа и съцветия под формата на зелена  тревна маса.

Общото иззето количество е около 1 кг. Мъжът е задържан с полицейска заповед за 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
срамота... няма никога да се оправи държавата... никога... нека върнат и наборната служба и не знам кой ще иска да живее в тази прекрасна страна... Хората, най-вече младите имат нужда от изучаване на съвремената психология, физически упражнения за да подръжат здравето и духa, а не от военно обучение... БЪлгхарска му работа както винаги !