Арестуваха измамник, взел над 2 000 лева от 17-годишна

Момичето дало парите за залавяне на престъпници
22 май 2017 11:30, Красимир Ангелов
7

42-годишен жител на Видин е задържан в полицейския арест за телефонна измама, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В неделя е получен сигнал от 17-годишно момиче, което е съобщило в полицията, че е станала жертва на телефонна измама. Тя предала на непознат семейни спестявания и бижута (2 070 лева, 195 евро, 22 щатски долара, златни пръстени, медальони и гривна), след като била убедена в телефонни разговори, че участва в полицейска операция за установяване на престъпна група, занимаваща се с измами в областния град.

В хода на разследването, на изхода на Видин, служителите на реда спрели за проверка лек автомобил "Ауди", управляван от 42-годишен мъж. Последвало претърсване в колата, където били открити и иззети парите и бижутата.

Мъжът е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: видинтелефонна измама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4ами хайде, стягай багажа и *** на Термнал 2. По цял ден лаете, не се налаехте. Не ви харесвало в България - или се хванете и направете така че да ви харесва или си търсете късмета другаде. Аман от ревльовци и мамини синчета
5
2
 
1
 
! Отговори
Ауди преди 6 години
Е как иначе ще кара Ауди, той така си изкарва прилична месечна запалатка че даже и отгоре. За какво му е да работи като има шарани в това блато БГ.Състоянието на подрастващите, бъдещето на народа е плачевно. Едно време като че ли се раждаха умни а сега като че ли нарочно затъпяват.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният пример, че измамниците успяват да измамят хора на всякаква възраст. На практика всеки може да бъде измамен, колкото и да се мисли за много умен и хитър. Затова много са ми смешни утрешните бaлъци, които се надсмиват над измамените.
3
2
 
8
 
! Отговори
13 преди 6 години
Добре, че момичето се е обадило - НАВРЕМЕ, за да го хванат!!!Повечето измамени след НЯКОЛКО ЧАСА се обаждат - *** ги гони!!!
2
3
 
0
 
! Отговори
Idioti преди 6 години
Иззетите парите...а бе...
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази 17 годишната телевизор пускала ли е,новини някога гледала ли е ? аааа, нямала време - от слушане на чалга.