Моторист помете полицай в Русе, прати го в болница

Униформеният се е грижил за реда на абитуриентските балове
6
Моторист помете полицай в Русе, прати го в болница
Снимка: Булфото, архив

Поред инцидент с полицай на пътя. След като жена помете на улицата в Пловдив пътен полицай и го уби на място, а след това друг шофьор прати в болница негов колега в Пловдив, този път пострада служител на реда в Русе.

Още по темата

Той е бил блъснат от моторист, който е избягал, по време на абитуриентските балове вчера вечерта в централната част на Русе, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Инцидентът e станал около 18:20 часа на бул. "Цар Освободител", в района на кръстовището с пешеходната улица "Александровска".

Униформеният от "Охранителна полиция" е изпълнявал служебните си задължения по осигуряването на реда и сигурността в района.

При удара полицаят е пострадал и е откаран в Университетската болница в Русе с фрактура в областта на дясното коляно. Настанен е за лечение без опасност за живота.

Оказало се, че мотористът на 21 години, бил е открит в дома си и е задържан за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
24ч преди 6 години
Блъска полицай, бяга, сигурно е карал пиян или с превишена скорост а може и двете.Резултата е задържан за 24ч и ето за това никога няма да се оправим. Когато няма страх от закона и можеш да си правиш каквото искаш държавата се превръща в катун.В САЩ за тези изпълнение директно влизал във Федерален затвор за поне 20-на години и най-важното е че ще си осъден преди края на месеца. Правите ли разлика от БГ?
4
0
 
5
 
! Отговори
12 преди 6 години
Плюйте смело полицаите. Те намаляват. И ще изчезнат. И ще останат само мотиристи и пишман шофьори, които поради липсата на полицаи ще избиват децата ви. Ако изобщо имате деца де.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Налага се обучение на полицаите къде да стоят когато ни пазят. Тази самоотверженост трябва да се намали. Сега трябва да разбият телефонните измамници и после отново на хранилките.
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
имам чувството че нарочно взеха да ги бутат тия диреци
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лоша работа...... а пък ако знаете как ми се ходи на абитуриентска