Жертвите на адската катастрофа – двама мъже и жена

И тримата починали са от Горна Оряховица
25
Жертвите на адската катастрофа  – двама мъже и жена
Снимка: Булфото, архив

Двама мъже - на 40 и 50 години, и 46-годишна жена, и тримата от Горна Оряховица, са загинали при катастрофата, станала тази сутрин на пътя София - Варна край ловешкото село Малиново, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Още по темата


Трима пострадали са откарани в севлиевската болница, а един е транспортиран за лечебно заведение в Габрово.

Инцидентът стана тази сутрин около 8,30 часа при челен сблъсък между два автомобила - "БМВ" и "Опел". Загиналите мъже са били в "БМВ"-то, а жената - в "Опел"-а.

Пътят Коритна - Севлиево все още е затворен в участъка между селата Малиново и П. Славейково. Обходният маршрут за посока Севлиево е: п.в. Малиново - Прелом - Петко Славейково - Кормянско - път I-4.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
Човек преди 6 години
Хора,изливате злоба и жлъч, а загиналите са млади хора!Жалко за техните семейства!Хората нямат култура на шофиране-всеки бърза да не би да има автомобил пред него и защо?Нека станем колегиални и по добри!Познавам единият загинал-добър шофьор и внимателен!Нека почиват в мир!Такава смърт на никого не пожелавам!Съболезнования на семействата.
23
0
 
2
 
! Отговори
Един преди 6 години
До Анонимен 17:Като не знаете,не коментирайте,за да не се излагате!С.Малиново,общ.Ловешка,обл.Ловешка,е встрани,на около 500 метра от главният път София-Варна!Така,че той не минава през селото!Там,където е станала катастрофата има бензиностанция,на която има стационарна камера на КАТ и ограничение на скоростта до 50 км./час!Отделно това,там пътят е сравнително прав,достатъчно широк и с добра видимост?!Конкретно за причините за ПТП или условията довели до това ще се прознесат органите на КАТ!
22
0
 
0
 
! Отговори
BMW преди 6 години
"Човекът е Опел е виновен, не правете излишни коментари, без да знаете истината!!"Човекът от Опела, а не "е Опела", защото е госпожа, дама, жена,46 годишна, шофьорка,и това последното е единственото ПО-СТРАШНО от написаното за шофьор на 'баварец",и е равностойно на Т-72 срещу теб.
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът е Опел е виновен, не правете излишни коментари, без да знаете истината!!
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Късопишковците нямат крила. Простотията има само билет за смърт. За съжаление убиват невинни хора. Пътувам ежедневно и съм виждал какви ли не простотии. Молете се да не попаднете на колибари с пари и джипове. Много са прости кухи ***! Поне докато са живи, защото много от тях измряха в катастрофи, но все не се свършват бре!
19
3
 
17
 
! Отговори
BMW преди 6 години
BMW дава крилааа...към смъртта...Ех защо Опел, а не Т-72???Римляни, БГ otrepki, комплексари, селяни, разбойници, "успели бизнесмени"-най-желаят баварец да карат. Тъй като в БГ няма ценз,честен капитал и самочувствието е ненаказуемо, то всеки трети е в БМВ.Това е автомобил за престиж,изключтелно труден за каране,изискващ опит,познания,търпение и уважително отношение.Поради липсата на горните качество в БГ водача,често четем и ще четем за марката в сектор крими...Братя,отбийте,БМВ пуснете!!!
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само суха статистика за Бойко колко са умрели.Да се пише от кога имат книжки,с какви гуми са,с колко са карали,пили ли са итн.,колко стари са колите ,преглед кога са минали . Само ми броят умрелите и до кога така бе ГЕРБ.
17
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не знам за вас, но аз какво прочетох - с.малиново, пътя софия- варна. така ще е, докато главните пътища минават през населените места. в цяла европа главният път заобикаля населеното място и си има отбивки до селата и градчетата. не е нормално да се движиш между двата най-големи града на страната и да преминеш през над 100 селца и паланки, с магарета, каруци и трактори. не е нормално и под 400 км да се изминават за 8 часа, при спазване на ограниченията.
16
0
 
0
 
! Отговори
пътници свидни преди 6 години
Твърде жалко и много малко вероятно е на 100км от родния си град да се нацелите и да избиете точно със съграждани.......... Съдба ! ! ! ! !
15
1
 
24
 
! Отговори
КАТ преди 6 години
То с толкова купени книжки по улиците ще е така и за напред!
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормални ли сте ,бе хора!Защо винаги все някой друг трябва да е виновен!? Защо не се погледнем първо какви сме ние и как живеем и тогава да търсим вината в другите? И една трагедия на пътя не ви спира да злобеете към други,които не харесвате,макар,че нито те са карали колите,нито са искали това да се случи!
13
3
 
38
 
! Отговори
morelini преди 6 години
За това говорим ...ако ще и полицай да има през 100 метра все ще се намери някой самоубиец който да направи белята.Ако ще и глобата да е 10000лв.пак ще има такива случаи.Единствено трябва да оправим проблема в собствените ни глави...да се пазим един друг...и гражданска съвест...видеорегистратори и видеото да се праща там където трябва.Защото много рядко съвестен шофьор ще прдприеме такова рисковано изпреварване.Явно тези джигити са си такива по пътя всеки Божи ден...
12
12
 
13
 
! Отговори
Внимание убиици преди 6 години
Служителите на КАТ се следят като черни убиици на пътя.Вместо да спазват закона тези издържани с ограбвани пари от народа през бюджета униформени тероризират милиони водачи с цел нагло престъпно увреждане на зямата и климата .Вместо да арестуват Цветанов и други корумпирани на власт тези въоръжени мъже тероризират милиони БЪлгари нагло без д а им пука..Отдавна трябваше да са в затвора всички убиици прекарали нагло престъпни наредби през ПАрламента..
11
9
 
5
 
! Отговори
Камери зомбират преди 6 години
Преди няколко години проведохме проучване за пострадали от ново зомби оръжие в Ловешко.Качвам се до водача..Оплаква се че го глобили след снимки с камери не разбрал как е пропуснал знак STOP с два метра.Има снимки.Наближаваме терористична камера предупреждавам водача ,не реагира на около 1500 метра изпада в полусънно състояние..Вдига скороста точно с 20 над разрешената.Няколко пъти го предупреждавам никаква реакция..терористиtе го снимат с точно 21 км над разрешената скорост ..
10
6
 
2
 
! Отговори
убивали по заказ преди 6 години
Провеждали активно мероприятие за подпомагане на терористи .терорисите се надат пак да получат корупционни поръчки з а нови тежко терористични камери.За убииства ползват нарочно инсталирана техника/точков холограмен убиец/ползват холограма на предно стъкло в ляво ,винетка и отрязъци в купето/винетките са комбинирани тежко терористични съоръжения подават проучващи от мястото/Забранени са от ЗАКОНА блокират периферно зрение отвличат вниманието на ВОДАЧА
9
3
 
4
 
! Отговори
Pf преди 6 години
Sabota i nedelia ne pochivate li?
8
3
 
17
 
! Отговори
БЕНВЕ преди 6 години
БЕНУЕТу ли е било в насрещнот? ЗА един преател питан...
7
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са пак номерата на комунистите. Не им вярвайте. Всичко в БГ е под контрол. Контролира го лично собственикът на ОПГ-ГРОБ
6
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално за Тикволандия. Реално на ден по Пътищата загиват по 14-15 човека, въпреки че ни лъжат, че са по 2-3-***.
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия явно са били комунисти-саботьори. Искали са да свалят правителството.