Автокрадци отмъкват само Голф-ове: Един, втори, трети...

Полицията арестува тримата джамбази от село Вълчедръм
29 май 2017 16:30,
12
Автокрадци отмъкват само Голф-ове: Един, втори, трети...
Снимка: архив Булфото

Полицията спипа автоджамбази, специализирали се в кражба на Голф-ове. Това става ясно от съобщение на Областната дирекция в Монтана.

Разплитането на случая започнало вчера, когато полицията получила информация за краден автомобил от частен двор във Вълчедръм. Мястото е собственост на 55-годишен мъж.

На мястото пристигнали полицаи от Монтана и Лом. Те задържали собственика на имота и още двама мъже – на 25 г. от Монтана и софиянец на 29 години.

В двора им бил открит автомобил "Фолксваген Голф" без регистрационни табели. Колата била открадната същата нощ от жк "Плиска” в Монтана и обявена за общодържавно издирване.

При оглед в дървен шкаф са намерени и иззети двете регистрационни табели с монтанска регистрация, както и множество документи, свързани с автомобила.

В съседен имот, пак на същия собственик, бил намерен още един "Фолксваген Голф" без регистрационна табела, обявен за общодържавно издирване. Тази кола била открадната в Монтана на 14 май, съобщи "Дарик".

При полицейското разследване станало ясно, че тримата задържани са извършители на кражбите на колите в Монтана. Те са уличени и като съпричастни в кражби на още два автомобила в София.

При претърсване в двора на частен дом във Вълчедръм е намерен автомобил "Фолксваген Голф" със софийска регистрация, който се издирва от Гергьовден, след като е откраднат в София.

Полицаите направили претърсване и в двор в село Якимово, където открили рама от автомобил "Фолксваген Голф", обявен за общодържавно издирване от 18 февруари тази година, когато е бил откраднат в София.

В жилище във Вълчедръм на 25-годишния мъж са намерени и иззети 5,09 грама амфетамин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
8
 
! Отговори
Цура от Враца преди 6 години
До Северозападен зет:Не, у Монтанята не са пустиняци, а чисти селяне, дека им се сака да са пустиняци, ама не са! Пустиняците са сал у Враца. Тамка са и фаражете и манарчЕтата.
7
0
 
5
 
! Отговори
Северозападен зет преди 6 години
Я реко да ве попитам тукте, у Монтанята пустиняци ли са? Яска си мислех дека само врачанете са пустиняци, оти оно.. они тека викат! Ако има некой от големите екперте по Северозападо нека каже! Ше се надам на отговор!
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
голфовете са хубави, за това ги крадат. То това е ясно, ама защо пак тази седмица затварят напълно на Витиня тунелите по Хемус, ей писна ми вече от тия у.еви глави
5
2
 
16
 
! Отговори
ТТ преди 6 години
Вълчедръм е ГРАД! Не коства повече от 5 секунди да се изпише името в Гугъл!!! То бива мързел, ама чак толкова....
4
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен "Вълчедръм е град ;)"ти сериозно ли ... ?
3
2
 
20
 
! Отговори
Правосъдие преди 6 години
И сега сигурно ще ги задържат за 24ч защото не са ги хванали да карат колите. Колите може сами да са се закарали до ъмм Вълчедръв ли беше
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вълчедръм е град ;)
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се провери потеклото - може да са родом от Перник