Кола отнесе възрастна жена на "зебра" в Шумен

Пострадалата е починала от множеството си травми
30 май 2017 11:52, Анисия Иванова
13
Кола отнесе възрастна жена на "зебра" в Шумен
Архив: Булфото

Възрастна жена почина, след като бе ударена от кола на пешеходна пътека в Шумен, съобщиха от МВР.

Вчера следобед водач на лек автомобил Фолксваген "Голф" с шуменска регистрация блъснал пресичащата по пешеходна пътека 84-годишна жена.

Пострадалата е откарана в Спешна помощ в Шумен. След преглед са установени множество фрактури по цялото й тяло.

Настанена била в ОАРИЛ в кома и с опасност за живота. През нощта е починала.

49-годишният водач от Шумен е тестван за алкохол, наличие не е установено. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
ДО 10 ФАКТ преди 6 години
АБЕ ОТВОРЕН ТИ ЖИВЯЛ ЛИ СИ НА ЗАПАД ? НЯМАЛО СТРОГИ НАКАЗАНИЯ, ТИ КАТО СИ БИЛ В СТОЛИПИНОВО ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ Е ЧУЖБИНА ! ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ АКО БУТНЕШ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ЧОВЕК ТУК В ИСПАНИЯ ВЛИЗАШ В ЗАТВОРА ЧЕ СЕ ВОДИ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО И КНИЖКАТА ТИ СЕ ПРИБИРА ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ ? ДИВАЦИ СТЕ ВИЕ ТАМ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ, ЧИСТОКРЪВНИ ПЕЩЕРНИ ДИВАЦИ ! АФРИКАНЦИТЕ СА ПО-ЧОВЕЦИ ОТ ВАС !
10
3
 
4
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Докато хората все още се лъжат от манипулациите на КАТ и искат безумнo строги наказания след като е станала катастрофата, все така зле ще си бъдем. В нормалните държави правят друго - там целта е шофьорите да не правят нарушения и съответно да няма наказани, а как шофьорите не правят нарушения е също много добре известно и това не са суровите наказания записани в закона, които сами по себе си не спират шофьорите да вършат нарушения, точно както е в България.
9
1
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Повечето пешеходни пътеки са без маркировка и без знаци - това са всички пешеходни пътеки на кръстовищата като продължения на тротоара. На всички пешеходни пътеки (очертани или не), пешеходците са с едно и също предимство. Ти за каква пешеходна пътека говориш? Ако е била на кръстовище, няма нужда от маркировка - пешеходна пътека е, като продължение на тротоара.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да попитам - пешеходната пътека виждала ли се е? Преди 2 месеца щях и аз да направя беля, защото не знаех че там има пешеходна пътека (беше изтрита) а знак липсваше от моята страна. Добре че не карах бързо
7
3
 
2
 
! Отговори
СА преди 6 години
До До 4Щом е на пешеходна и е с превишена е умишлено!Стане ли това ще сме добре!
6
4
 
11
 
! Отговори
СА преди 6 години
Да преживееш 84 години и да те убие някой ***,който няма да осъдят даже!Бегом от тая държава!!
5
1
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Написал си нещо, което звучи истиннообразно, но в основата си е дълбоко погрешно. Първо, никъде по света не затварят до живот за подобно неумишено престъпление. В България също е така. Никъде по света не престават да правят нарушения след като накажат един за многото нарушения от същия тип, а за останалите нарушения остават ненаказани. Никъде по света наказания налагани само след като е станала катастрофа, както е в България, не спират шофьорите да правят непрекъснато нарушения.
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ако го затворят този до живот за отнет човешки живот, другите като него ще се замислят дали да карат като *** и дали ще зачитат пешеходните пътеки. От липса на правосъдие страдат всички и всеки ден умират хора.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става когато КАТ не работи - правят се милиони нарушения и загиват хора.
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси да станеш *** 84 и да умреш заради мерзавец по такъв начин
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tova e ubiistvo na sebra i te pomitat bg rabota toja e sa satvora ubiez utre schte butne dete tn sakon v bg ima no prisadi. Nama boiko kade si ste gerb vse po loscho v bg stava