Мъж стреля с въздушна пушка по 13-годишен!?

Момчето е в болница с повърхностно нараняване на гърба
27
Мъж стреля с въздушна пушка по 13-годишен!?
Снимка: Булфото

61-годишен мъж е ранил 13-годишно момче с въздушна пушка в село Върбовка, община Павликени, съобщават от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Снощи, около 20:30 часа, 61-годишният мъж забелязал около автомобила си, който бил паркиран пред къщата му, да се навъртат момчета.

По неговите думи той решил, че се опитват да крадат, и заедно със съпругата му ги гонила няколко пъти.

След като обаче момчетата пак се върнали, мъжът взел въздушната си пушка и произвел изстрел по едното момче. То е с повърхностно нараняване на гърба.

След намесата на полицията оръжието е иззето. По случая е започнало досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тия всичко, което не е в трезор /не че ще ги спре, просто трудно се реже/, е за бране.Колата нали е на улицата? Значи някой я е загубил, и който първи я намери - за него си е.Дъртака дошъл втори, че и претендира за собственост.Как така не познава "културните" особености?
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забележете - НА ГЪРБА. Смелчага някакъв, виолетов. Всичките са такива.
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напълно съм сигурна, че 13 годишният е тих и ненатрапчив отличник на випуска си. Определено не е бил ром и искал само да проведе няколко философски дискусии със "злият старец" на перфектен книжовен български.
15
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
крайно време е ВКС да "развърже" неизбежната отбрана и крайната необходимост - не може да се подхожда толкова стеснително колкото е сега - едва ли не - при еднаквост на нападението: как един възрастен човек ще може да се защити дори само срещу един млад , здрав човек, трениращ ежедневно във фитнеса с дебел врат и бицепси - че то само един удар на по-младия трениран е достатъчен да го убие , категорично при подобна ситуация трябва да е разрешено ползването на оръжие за самозащита ...
14
0
 
45
 
! Отговори
Баба от село преди 6 години
Приемете най-сетне закон за защита на собствеността . Ние ,старите хора ,сме превърнати в жертви на невръстни ***.
13
1
 
25
 
! Отговори
а къде са, преди 6 години
Обединените делавераджии, да скокнат да го защитят?Сидеров много се умълча. Пак ли се е заврял под някоя маса?Дека са му комитите на Каракачанов? Нагъват македонска наденица ли? Люта!Ами Валери Симеонов. Още е уморен от дърпане на бабички по границата ли?Никакви патриоти не сте!Мушмороци алчни!
12
1
 
38
 
! Отговори
Даскал преди 6 години
Къде са родителите на невръстния? Защо след като са ги изгонили са се върнали отново?Къде е агенцията за закрила на детето - да се поинтересува какви ги върши извън дома си в късна доба? Полицията следва да върне оръжието, защото ако тези същите сега влязат в неохраняемия дом, представяте ли си какво ще стане? А може би са пратени нарочно, че да ускорят изнасянето на старците от дома им и да се настанят тези нови варвари.
11
0
 
21
 
! Отговори
Нафърфорий преди 6 години
Ако е от ,,хъхрещите,, му е простено !
10
0
 
22
 
! Отговори
11.2 преди 6 години
... ако селото е отдалечено, докато дойдат полицаите по лошите междуградски пътища, престъпниците вече ще са си удома. Трябва да се разрвши да стреляме по крадците, без значение дали са въоражени или не.
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се осъди за бездарна стрелба. Това не е еване, че да остава без резултат.
8
0
 
31
 
! Отговори
11 преди 6 години
Има голям проблем с престъпността в България. Има села в които определени групи от хора се препитават само с престъпления и всяват в съвестните хора страх. Държавата е безсилна. Отчаяните времена се нуждаят от отчаяни мерки. Няма ли някой от шайката престъпници, наречени политици, най-накрая да вкара закон за разрешена защита с всякакви средства. Какво може да направи човек, когато в 3 през нощта в дома му влязат банда неграмотни и без морал ***. Да се обади на полицията?!?
7
1
 
32
 
! Отговори
илюминат-ренегат преди 6 години
Предлагам за опазване на себе си и личното пространство да ползваме лъкове и стрели а който може да си го позволи и високо технологично оръжие! Иначе няма оправия в държава на автопилот като нашата!!!
6
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кого охраняват милиционерите? - бразилците ли?
5
0
 
52
 
! Отговори
Само така преди 6 години
Стреляй на месо, друг път да не пипат. А този 13 годишен какво точно прави през ноща до колата на господина?
4
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на господина!
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо ли човекът не се е обадил на органите на реда, а пристъпил към саморазправа ?!?сигурно има дълбоко уважение към тях и душата не му е дала да ги обезпокои, а после е изпаднал в някаква неуравновесеност. луд човек, най-добре да го затворят, а имуществото му да се раздаде на бедното население от ***'алата
2
0
 
53
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
Сигурно са били шведи-мигранти, при които интеграцията е претърпяла пълен провал.
1
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъж простреля крадец - няма лошо.