Зад волана на буса с бежанците – 16-годишен с досие

Родните миграционни власти разговарят с оцелелите
4 юни 2017 11:00,
115
Зад волана на буса с бежанците – 16-годишен с досие
Снимка: архив Булфото

16-годишен криминално проявен е управлявал микробуса, катастрофирал на магистрала "Тракия", съобщи говорител на МВР Пазарджик пред "Фокус". Непълнолетният шофьор е загинал на място.

Още по темата

Сигналът за инцидента е получен тази сутрин към 4:20 часа. Към мястото са изпратени патрулки, линейки и пожарни автомобили. В микробуса са се возели най-малко 19 души.

"Констатирано е, че возещите се в микробуса са граждани на друга държава, които не носят документи за самоличност и нелегално пребивават на територията на нашата страна. Установена е самоличността само на водача на микробуса, който е на 16 години от София и е криминално проявен. Той е загинал на място", посочи говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

"В катастрофата са загинали 10 души, други 7 са хоспитализирани с болницата в Пазарджик, а 2 души са откарани в университетската болница в Пловдив", уточни Стоянов. Той каза също, че в момента тече досъдебно производство, което ще установи причините за инцидента.

С хоспитализираните мигранти разговарят служители на звено "Миграция" към МВР.

"Целта е да се установи от къде са влезли в страната нелегалните мигранти, от коя държава идват и кой е поел тяхното транспортиране през страната ни", уточни Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
15
 
2
 
! Отговори
9 преди 6 години
Ако заплатите бяха достойни на дали щеше да има корупция . Поздрави !
56
15
 
2
 
! Отговори
TURK преди 6 години
ШОФѝОРЪТ МАЙ НЕ Е ОТ БРАТЯТА Р.А.МИ.....И ПОЛИЦАИТЕ НА ГРАНИЦАТА ПАК НЕ СА,АМА СА СИ ЧИСТОКРЪВНИ БЪЛГАРИ.....НЕ НАРОД СТЕ БЪЛГАРИТЕ, АМИ .....
55
2
 
18
 
! Отговори
НЯМА държава преди 6 години
Като НЯМА държава и полиция , господ се е заел да им свърши работатаНа 16 години със множество кражби... От това човек ли щеше да стане???За жалкия си животец щеше да обере, измами и убие още хора и накрая да го храним за 1100 лв/месец (колкото за 6 пенсионера) в пандиза
54
3
 
22
 
! Отговори
до Веселин Узунов преди 6 години
Пумаци?Пумите са големи котки, които се срещат в Северна, Централна и Южна Америка.Помаците от своя страна са продали вярата си българи, с цел материални и други облаги!Нали се сещаш, че преди да почнете да се кланяте по 5 пъти на ден върху плюшени килимчета, сте били християни, които са предпочели да се продадат, вместо да умрат като мъже!
53
22
 
1
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 6 години
До 66Не съм си сменил името щото нас пумаците с турските имена никой не ни взема на работа но всеки е длъжен в Аллах да е верен. Много пъти съм сигнализирал до БХК за репресиите срещу нас. А на теб Азраиля да ти вземе децата.Дуа ще направя.
52
1
 
23
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Не са виновни мигрантите, че идват. Виновни са тези, които за пари ги вкарват у нас. Тях трябва да преследваме и вкарваме в затвора. Това са хора на, които им пука само за пълния им джоб с пари. Държавата им да отива по дяволите.
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофьорът колко сираци е остявил???????????????
50
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой от вас да е виждал турчин/ром в учебен автомобил?!
49
2
 
21
 
! Отговори
До Веско Узунов преди 6 години
Ти като не си от нашите, защо поне името не си остави от вашите бе *** такъв, да кълне като някоя Стара ц и Ганка?Ти като си от правоверните ми кажи: да си видял християнски акт на насилие срещу измислената ви агресивна религия на месеца от нейните празници?Щото аз четох за много атентати от правоверните по християнските празници, объркана душице.
48
1
 
20
 
! Отговори
смъртно наказание за преди 6 години
Нали се сещате в каква държава живеем, след като арестуваха хора призвани да ни пазят и мрънкащи постоянно за заплати, които са ги вкарвали през летището или са ги качвали на самолети заедно с нас??? Потенциални терористи в самолети с нас??? Да се върне смъргтното наказание незабавно и за корумпирани! Ето затова Китай е велика държава - корупцията се наказва със смърт!
47
1
 
13
 
! Отговори
мангалче май преди 6 години
МАСОВО "ЯТАЦИ" И "ХОТЕЛИЕРИ" ВЕЧЕ СА САМО *** И СЕ ЧУДЯ ПО КАКВА ПРИЧИНА НЕ ИЗРИВАТ С БАГЕРИ НЕЗАКОННИТЕ *** ГЕТА, ПЪЛНИ С ПРЕСТЪПНИ ЕЛЕМЕНТИ И МИГРАНТИ! ПО ЦЯЛ ДЕН "БЕДНИТЕ БЕЖАНЦИ" СА В ХИПЕРМАРКЕТИ, КАФЕНЕТА ПО ВИТОШКА, СКЪПИ КВАРТИРИ И НИКАКВА РЕАКЦИЯ! А ПРОВЕРКА НА *** И ШОФЬОРСКИТЕ ИМ КНИЖКИ Е КРАЙНО НАЛОЖИТЕЛНА - ПОНЕ 80% СА КУПЕНИ ИЛИ ФАЛШИВИ!
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решение на проблемите ще има тогава, когато ясно се посочат причините!Причините!Ако не се премахнат причините, просто ще трябва да свикваме с последиците.
45
1
 
25
 
! Отговори
ооо преди 6 години
16 годишния спести десетина милиона евро на ЕС за соц. помощи.
44
3
 
4
 
! Отговори
НОВА МОДА преди 6 години
ЖЪТВА Е СЕГА. ДОКТОР СКАЛПЕЛА ОСТАВИ. ПОЛИЦАИ СЛУБЖАТА ЗАБРАВИ. ИМАТ СИ СЕГА ТОРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ бразда
43
1
 
35
 
! Отговори
Отклонявате се преди 6 години
Отклонявате се от същността на проблема.Тревожните неща тук са две:1. В България влизат непроверени групи. Никой не знае с каква цел са дошли и колко от тях ще останат в нашата държава.2. Някои тук се сърдят неоснователно, когато се поставя въпросът относно етноса на непълнолетния шофьор. Вадят ни душите, за да храним децата на едни хора, които не желаят да работят. Нормално е да се интересуваме дали те ходят на училище или вършат престъпления срещу сигурността ни!
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kakvo pravi pravit.na gerb i paterizata im ba4varova ne se spravi s ubiiistva tel ism.mutri bogataschi s dalaveri kakvo stava s korpziite v. Bg mareschki pone kasva istinata be gi e strah ot zz zezko i bat boku
41
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бой.ко. ни предупреди : Вече няма мигранти и убити по пътищата . Пишете каквото ви е казал , Тиквата .
40
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Веселин УзуновПродължаваш да ръсиш глупости.Мислиш ли, че така правиш добра услуга на хората от твоята общност?
39
48
 
1
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 6 години
Дано пак да има повторение на река Лим дето ваши деца се издавиха за дето злословите против загиналите правоверни. Сайбията да ви накаже!
38
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Веселин УзуновПишеш глупости.Никой нормален човек не се радва, когато нахалост загиват хора.Но никой няма да ти пречи чрез зурни и тъпани да демонстрираш колко ти е акълът.