Добър ден, какво ще желаете? Шведът не чува, рита

Появи се запис от нападението над камериерката в Слънчев бряг
Обновена: 6 юни 2017 16:07 | 6 юни 2017 16:00,
389

Добър ден, какво ще желаете?

Вместо отговор – брутален ритник в главата!

Това получава родна камериерка в хотел в "Слънчев бряг", понечила да проведе разговор с шведски турист, който преминава през фоайето, където наведената жена усърдно почиства.

Още по темата

За минутки жената е в безсъзнание, притичват се хора на помощ, видно е от клип, сниман от камерите на хотела, публикуван от bTV.

Причина за бруталната агресия няма, жената обаче подала сигнал в полицията за зверството, а впоследствие разпознала и нападателя си.

За момента е ясно, че 53-годишният турист е дошъл на почивка с брат си в Слънчев бряг и още с отсядането им в хотела - на персонала му направило впечатление, че се държат неадекватно.

Преди минути с редакцията на Dnes.bg се свърза и дъщерята на пострадалата камериерка, която съобщи, че агресорът се казва Ралф Джордж Сундберг.

"Днес ще ходя в полицията да ме разпитат и мен за случката, наели сме адвокат и ще видим докъде ще стигне случая, но ми се иска този скандал да надскочи границите на България и да видят в Швеция за тази гнусна постъпка", посочи тя, но не пожела да назове името си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами тук може да си позволят всичко. Знаят че държавата е разграден двор и за 5 евро всеки ще ти из-ли-же подметките пък за 20 евро ще те пуснат и от ареста ако трябва.Затова ще идват само алкохолици, педофили и разни извратени садисти.Да си начешат евтинко крастата.
4
7
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Западняците явно не ни мислят за хора...
3
100
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направил й е забележка че нищо не чисти а само размазва по пода.Освен това й е казал, че като говори с него да не му поднася парцала под носа.Тя обаче явно е далеч от нормите на поведение. Бай *** и култура ...
2
23
 
12
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Англичанин. Швед с такава фамилия и поведение е повече от съмнително. Сто процента е бритиш ***.
1
42
 
14
 
! Отговори
Предложение преди 6 години
Може да искаме такса за ритане на бабички. Така България ще стане специфична туристическа дестинация и всички ще станем богати!