Добър ден, какво ще желаете? Шведът не чува, рита

Появи се запис от нападението над камериерката в Слънчев бряг
Обновена: 6 юни 2017 16:07 | 6 юни 2017 16:00,
389

Добър ден, какво ще желаете?

Вместо отговор – брутален ритник в главата!

Това получава родна камериерка в хотел в "Слънчев бряг", понечила да проведе разговор с шведски турист, който преминава през фоайето, където наведената жена усърдно почиства.

Още по темата

За минутки жената е в безсъзнание, притичват се хора на помощ, видно е от клип, сниман от камерите на хотела, публикуван от bTV.

Причина за бруталната агресия няма, жената обаче подала сигнал в полицията за зверството, а впоследствие разпознала и нападателя си.

За момента е ясно, че 53-годишният турист е дошъл на почивка с брат си в Слънчев бряг и още с отсядането им в хотела - на персонала му направило впечатление, че се държат неадекватно.

Преди минути с редакцията на Dnes.bg се свърза и дъщерята на пострадалата камериерка, която съобщи, че агресорът се казва Ралф Джордж Сундберг.

"Днес ще ходя в полицията да ме разпитат и мен за случката, наели сме адвокат и ще видим докъде ще стигне случая, но ми се иска този скандал да надскочи границите на България и да видят в Швеция за тази гнусна постъпка", посочи тя, но не пожела да назове името си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
както писаха някои господа това видео незабавно трябва да се разпространи из цяла европа за жалост аз нямам техническите умения затва призовавам хората които биха могли да го разпространят незабавно да го направят защото само така може да му се повдигне серозно обвинение което заслужава иначе нищо минало заминало и след три дена забравено
244
2
 
38
 
! Отговори
До 271: преди 6 години
Пускаш същия оневиняващ коментар за н-ти път. Стига лъга хората! Шведските дипломати се занимават с политическите отношения Швеция-България, а не кой се сбил някъде си. Едиснтвените институции са полиция-прокуратура-съд, които в Швеция нямат нищо общо защото пресъплението не е извършено в Швеция.Колкото до лъжите, че бил афектиран поради кражба - поне от 10 години на запад хората не ползват пари в кеш, а всички разплащания са с карта.Аман от гадни copocoиди като теб, спрете се най-после!
243
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте сега братя българи,това не може да се случи в Турция,ако се случи жал ми е за този швед.Явно всеки заслужава уважение според обществото си.
242
1
 
18
 
! Отговори
Съд преди 6 години
Съд до дупка!Само така ще ни уважават каро държава!
241
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случая е аналогичен на Берлинския. Берлинската прокуратура обвини за ОПИТ ЗА УБИЙСТВО оня, който бутна жената. Сега случая е същия-това не е причиняване на телесна повреда-ритник в главата на 65г жена е опит за убийство. Странно-след берлинския случай и в Германия, и в България не спряха да пишат против българите-само 2 часа след случая, в продължение на месеци, а сега-нито дума-нито на запад, а дежурните народопсихолози този път не се упражняват за шведския народохарактер,
240
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
zadrjete go v kausha za 48 casa i kajeta na romite 4e toia e rital romka i pylneja ste zapo4ne oste po videlo bez raseiki s razni ednoplovo svatbi. pusnete go na gludnicata i ot vreme na vreme kofa voda
239
3
 
22
 
! Отговори
88 преди 6 години
Много се надявам англо-саксонските ***, опитващи се в коментарите си да оневиняват този западен ***, да ги сполети поне толкова голямо нещастие, като тази клета женица! Пoмияpи нещастни! За това сме на такова дередже, защото е пълно с мaлoyмни пpoдажници в държавата.
238
0
 
6
 
! Отговори
до270 преди 6 години
заради един,всеки губи! Най вече България
237
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До !съмнявам се че има шведски дипломат или какъвто и да е високопоставен служител, който да оправдае дори и частично действията на този екземпляр, като цяло в Швеция се гледа с много лошо око на всякаква проява на насилие спрямо жени, и независимо каква отговорност ще понесе тука, със сигурност в Швеция ще му се наложи да посещава психолог с години, отделно едва ли след подобна постъпка ще може да си намери работа където и да е в Швеция.
236
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какво желаете и се наведе да чисти!
235
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще почнат актове на тихо отмъщение срещу шведските туристи в курорта. Пиенето, таксито и т.н. ще са на двойни цени минимум, та като се върнат в Швеция, ще им се струва евтинийка
234
0
 
28
 
! Отговори
! преди 6 години
Преди години оня английски ***, който едва не уби барманът от Златни с камък след депортацията му в Англия го посрещнаха като мъченик. Нима някой мисли, че тоя шведски наркоман ще си понесе последствията, ако бъде екстрадиран?
233
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче депутатите на ДПС ритат най-добре, кой невярва да пита стрелеца по Доган
232
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче тоя е по-голям майстор на ритането на бибички от Валерката.Далавери трябва да отиде на обучение в Швеция. Може и с пари от бюджета.Тиквата му приятел ще му даде за една командировка.
231
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В шведската преса случаят е представен по съвсем различен начин.Там пише, че служителката на българския хотел е направила забележка на госта швед че са му мръсни обувките и по този начин й бил отварял допълнителна работа.
230
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 263.А ти гледа ли го по некоя западна телевизия, или руча жабета? М?
229
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
стандартно поведение на националист, те всички са еднакви независимо дали са от Швеция или България
228
0
 
24
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Абе този шведски *** нормален ли е?Торба скапана!Що не се опита да ритне някой български мъж!Скапан комплексиран скандинавски ***!Много готено - нашата държава мълчи!!!
227
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Са тая требва да му плату, щот му е изцапала чепика. Европейска директива. Източноевропейците са ***, западноевропейците носители на морал. Те ти булка Спасов ден!
226
5
 
11
 
! Отговори
зъл преди 6 години
Тук един постоянно говори за Валери Симеонов и как ритал бабички и прави аналогия със случая в хотела. Малката разлика е че онези бабички по границата идват с единствена цел да саботират живеещите в България! На тях не им пука как ще живеят тези в България.Така че малко бой са изяли според мен. Докато тази камериерка си върши работата. На никой не е отишла да вреди. А този се вижда как най-демонстративно търси да направи конфликт!