Добър ден, какво ще желаете? Шведът не чува, рита

Появи се запис от нападението над камериерката в Слънчев бряг
Обновена: 6 юни 2017 16:07 | 6 юни 2017 16:00,
389

Добър ден, какво ще желаете?

Вместо отговор – брутален ритник в главата!

Това получава родна камериерка в хотел в "Слънчев бряг", понечила да проведе разговор с шведски турист, който преминава през фоайето, където наведената жена усърдно почиства.

Още по темата

За минутки жената е в безсъзнание, притичват се хора на помощ, видно е от клип, сниман от камерите на хотела, публикуван от bTV.

Причина за бруталната агресия няма, жената обаче подала сигнал в полицията за зверството, а впоследствие разпознала и нападателя си.

За момента е ясно, че 53-годишният турист е дошъл на почивка с брат си в Слънчев бряг и още с отсядането им в хотела - на персонала му направило впечатление, че се държат неадекватно.

Преди минути с редакцията на Dnes.bg се свърза и дъщерята на пострадалата камериерка, която съобщи, че агресорът се казва Ралф Джордж Сундберг.

"Днес ще ходя в полицията да ме разпитат и мен за случката, наели сме адвокат и ще видим докъде ще стигне случая, но ми се иска този скандал да надскочи границите на България и да видят в Швеция за тази гнусна постъпка", посочи тя, но не пожела да назове името си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
29
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е че много се краде по българските хотели. Май това е и в основата на скандала.Повечето служителки от персонала си мислят, че чужденците са неземно богати и няма да забележат ако им свият например 3-4 банкноти по 100 евро.Истината е че повечето чужди туристи за бедняци и идват на почивка с по около 1000 евро.
224
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Камериерката е българка, но от шведски произход.
223
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука много "експерти" се изказват как било в скъпарските хотели :) 1-во тоя хотел не е нито скъпарски нито висок клас, това е масов туристически ибект на Слънчев бряг, 2-ро наистина персонеала трябва да извършва рутините си действия максимално дискретно и да не се мотае, но винаги има "инциденти" които налагат и друга намеса- на дете му паднал сладоледа например и т.н.Независимо от всичко в случая тоя заговаря пръв камериерката, и по непонятни причини я рита, с такъв ритник можеш и да убиеш чов
222
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** си шведския кютек!Тиквата, направо и размаза физиономията на горката. Да му бият черен печат на тиранина без право да посещава повече Бьлгарската страна.
221
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Османбългарка си е камериерката
220
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама чакайте малко, възмущавате се, хубаво :) ама когато оня дето влачеше и риташе бабички по границата стана вицепремиер не се възмушавахте, да не говорим за героя от ВИТИЗ управител на Софийска област, и все пак тоя е задържан и със сигурност ще понесе някаква отговорност, а нашите герои кога ?
219
16
 
3
 
! Отговори
Осман преди 6 години
ромка ли е или туркиня камериерката, да каже някой който има по добра информацийка?
218
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :) :) - прав си, женицата е от персонала на хотела, личи си, шот ако беше некоя друга щеше да си сложи ръкавици и една пръчка с *** на нея, а не с голи ръце и да се дупи по фоайето на супер луксозния хотел! и ти си голем експерт в туризма - самодейци, накупихте си дипломи и много си повервахте, с опълчение туризъм не се прави, персонала не требва да се набива в очите на гостите, да бъде невидим и да си върши работата. камериерка да заговаря турист във фоайето на скъпатски хотел, мили боже
217
0
 
11
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Викинг му кажи.От време оно поминака им е бил да нападат села и да ритат жени и старци
216
16
 
5
 
! Отговори
до 240 преди 6 години
На мен миналото лято от стаята ми в хотел на същия този Слънчев бряг, ми свиха позлатен часовник Baume & Mercier (цената му беше около 3000 лв), два златни пръстена, около 1000 лв български пари и 2 300 евро. Подадох оплакване и още чакам.
215
6
 
25
 
! Отговори
Булгаристански роби преди 6 години
Вече се появиха дежурните "лисчета" с опорни точки на copocидите, които ни лъжат как щял да си пати в Швеция този ид*от. Как щели да го заклеймят, че ритал някакви роби в 5-то разрядната колония на САЩ. Аз ще ви кажа - нищо няма да му се случи.И само си представям какви коментари щеше да има ако това беше извършено от руснак.Но щом престъпника е швед, всичко е простено.Робско мислене, нека да идва Ердоган и да слага край на експеримента наречен България.
214
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има голяма вероятност шведа расист на клипа да е турчин! Те са пьрвите гурбетчии напуснали каменната ера и са се преселили като кьрлежи в цяла европа!
213
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Среща на истински швед и интегрирана шведка. Каква идилия.
212
3
 
8
 
! Отговори
! преди 6 години
Ето затова не си слагам знаменца и не се моля за чужди народи, без значение какво ще им се случи. Не ни уважават, ние какво да им се кланяме ли?! Самозабравили се евротолерасти, които вече живеят в страх в собствените си страни. Да си прегръщат арабите, нас да ни оставят да се оправяме. Името на хотела някой може ли да го сподели?
211
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не споменава и една друга версия. Въпросната камериерка може да му е откраднала парите от стаята и той да я е разпознал, минавайки по коридора.Всеизвестно е, че в българските хотели персоналът краде много, тъй като собствениците му плащат малко.
210
0
 
6
 
! Отговори
Врачанин преди 6 години
До Анонимен 236 И аз помна Славея на Андите , наборе. Изпълняваше всички октави на рояла.Месля че са 4 или 5.Помня че и американците не си поплюват. И те изхвърлиха онзи певец Дийн Рид за комунистическа пропаганда. Засели се в ГДР и се самоуби от соц. действителност.
209
0
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 241 Както му надуха на оня англичанин бушоните дето уби българин на Златните и сега е на свобода в Англия? Така ли? И питай Сидеров колко е тарифата на Тиквата.Бойко Борисов се продаде на Сидеров! Факт!!!
208
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То тоя е задържан и вероятно ще бъде съден, а и като познавам шведското общество сигурно и там ще бъде доста заклеймен и след затвора тука в Швеция едва ли някога ще може да почне работа, ама я вижте какво стана с нашия бияч на бабички по границата, не само че не е съден ами ББ го направи вицепремиер
207
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В нормалните хотели е строго забранено на персонала да чисти в присъствието на гостите.Спорд мен това го е подразнило. Просто е объркал нормален хотел с някаква треторазрядна дупка на пиянския Слънчак, където всеки си прави каквото си иска.
206
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да попитам родните пишман-националисти и расисти - с какво точно побоят от страна на Валери Симеонов над възрастната туркиня е по-различен от този на клипчето.Ама тогава го възхвалявате до небесата - щото той ПатрЕотът бил наказал някаква туркиня, нали ?То и на шведа в Стокхолм може да му се възхищават че е центровал някаква българка трета ръка.Не ви е приятно, нали.И на баба Айше и роднините й не и беше приятно като Винкела я блъскаше и риташе.