Тийнейджъри вилнеят из Слънчев бряг: Нападат, грабят

Ограбили и 20-годишна италианка, дошла у нас на почивка
7 юни 2017 12:37,
13
Тийнейджъри вилнеят из Слънчев бряг: Нападат, грабят
Снимка: архив Булфото

Полицията в Слънчев бряг задържа двама гамени, извършили серия нападения над чужди туристи и охранител в местна дискотека.

Единият от извършителите е непълнолетен - едва на 17 г. от руенското село Снягово. Аверът му е на 20 г. от село Преображенци, уточняват от полицията.

Около 05:00 ч. на 6 юни, на крайбрежната алея в Слънчев бряг причинили лека телесна повреда на 18-годишен чуждестранен турист, пристигнал в България на втори юни.

Малко по-рано в заведение на плажа гамените счупили няколко шишета с алкохол, като ударили в главата единия от охранителите. Те съборили гарда на земята и заплашвайки го, се държали непристойно с него.

Около 05:20 ч. в близост до дискотека в курорта 20-годишният мъж нападнал 26-годишна италианка и отнел скъп мобилен телефон, сумата от 80 лв., кредитна и дебитна карта и лични документи.

Двамата са задържани за 24 часа, като по трите случая са образувани бързи полицейски производства. Най-вероятно извършителите са били под въздействието на наркотици. Взети са им кръвни проби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
36
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
Оригиналните шведи просто ритат в главите камериерки. Нашите, зелените шведи, грабят, бият и се държат непристойно. Хубавото в цялата работа е, че сега БХК ще ги номинира за "човек на годината". Какви приятни младежи!
7
0
 
46
 
! Отговори
Даа, преди 6 години
ако охранителя се беше защитил както трябва,щеше да има рев до небето как мъж пребил деца и БХК щеше да пищи за расизъм и насилие на етническа основа!
6
8
 
11
 
! Отговори
аз преди 6 години
Ето хората разбраха, от случката с ритащия швед. Туристите трябва да се посрещат подобаващо с много бои. Тази година всички на море да ритаме чужденците. То без това закони тука няма
5
3
 
40
 
! Отговори
GRUDI преди 6 години
Не е възможно, ние българите сме гостоприемен народ, не като онези гърци дето ни отнеха клиентелата с техните чисти плажове, вкусна храна и безплатна сянка на плажа. Не ходете на халкидики елате на слънчака
4
0
 
30
 
! Отговори
Главанак преди 6 години
да ги *** публично , *** селски гьостерици .
3
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведчетата са имали късмет, че ченгетата са ги намерили преди местните мутри. Тогава вече и полицията нямаше да може да ги открие.
2
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те *** ва 17 г не са тинейжъри а отдавна глави на мънгулско котило от 3-4 ча а вета ..врели и кипели с богат опит в издевателството над хората
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратително, да се държат непристойно с охранителя! Горкият охранител, сега трябва и той да хване едно по едно тези деца и да се държи непристойно по един-два пъти с тях!