Пак агресия по морето – българи млатят чужденци

Инцидентът е станал в Слънчев бряг, хулиганите са задържани
8 юни 2017 08:30, Петя Славова
51
Пак агресия по морето – българи млатят чужденци
Снимка: архив, Булфото

Отново агресия на Черноморието – този път на българи към чужденци. Само за десетина минути пияни младежи нападнаха последователно чужди туристи и набиха охранител в дискотека в Слънчев бряг. Хулиганите са задържани.

Двамата младежи дошли от Руенския Балкан на обиколка из заведенията в курорта. След като пили цяла нощ, почнали да вилнеят. Нападнали и ограбили английски и германски туристи.

Минали през плажния бар, където трошили бутилки и набили охранителя. И за финал – ограбили италиански турист, съобщи bTV.

На главната алея в курорта, която гъмжи от забавлявали се цяла нощ туристи, двамата младежи правят впечатление на полицейския патрул. Те били агресивни и целите в кръв. Движели са се доста бързо в тълпата от чужденци.

Докато тече задържането, в РПУ-то на телефон 112 постъпват няколко сигнала за различни по вид престъпления.

Силно почерпени, младежите на 17 и на 20 години извършили три грабежа и побой само за минути.

От няколко дни двойно повече полиция обикаля в районите с питейни заведения. Само за седмица в Слънчев бряг са задържани повече от 60 нарушителя и са образувани над 20 бързи досъдебни производства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
32
 
! Отговори
чичо Ади преди 6 години
Жителите на община Руен не са Българи ! Там живеят само турци ,и то неграмотни .
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук е пълно с глупацци...явно живеят в малките градове и селца. Говорят некви националистически глупости за войни , доживотни присъди и какво ли не . А всеки ден на село се бият със съседа си. Това са инциденти имащи ги на всякъде по света, имало ги е и по време на комунизма. Имало ги е по времето и на Римската империя.
16
1
 
9
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Естествено ,че и те трябва да бъдат осъдени. Повече от ясно е.
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tия случки са ежедневие на Слънчака. Сега вече за всеки побой и пиянски ритник ли ще се говори по новините все едно сега разбираме що за стока са хората които посещават подобни места? Едни в предишната тема искаха "война с Швеция"! Ха-ха-ха. По същата логика сега трябва да обявим война на себе си, понеже някакви бг-пияндета от село (както шведа от село) са си избивали комплексите.Както шведите, така и българите които "летуват" на това място са от същия "тип". Спрете с тая истерия с тая Швеция.
14
2
 
15
 
! Отговори
Диспансеризиран преди 6 години
Отмъщават за камериерката,здрави селски биченца.А кви са тези охрани дето яли бой от 17 и 20 годишни .....
13
1
 
16
 
! Отговори
Обичам България! преди 6 години
На къде е тръгнал света? Не можем вече прилично да се веселим и забавляваме. Навсякъде деца с алкохол и цигари( борим се за печалба), Млади момичета с предизвикателно облекло- разврат,разврат. ДО КОГА?
12
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде пенсии и сега няма ли да викате и псувате ...кАк трябва поне 10 години затвор ? Има пребит охранител и кражби ? Двоен стандарт ли прилагате ? За Шведа вчера писахте цял ден ...Днес тишина? Палячовци. Като опре до нас ....Много сме готини, като е чужденец ...На смъртна пръсъда.
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека и да не забравяме как преди няколко години, един много "чувствителен и горд" известен БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТ и ПАТРИОТ пътувайки за Германия отправяше страхотни обиди и агресивни закани в самолета към германската стюардеса и цяло чудо е , че за малко не постъпи към нея по същия начин, както шведа към българската камериерка! И какво ся, всички българи сме същите б*клуци като Воленчо ли?
10
3
 
21
 
! Отговори
Capital преди 6 години
Тука си стана боен клуб на сланчака !Дано никой нормален да не ходи там.За съжаление от 15години не съм стъпвал на бг черноморието, а беше хубаво !
9
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Oще преди два дни казах, че е безмислено да съдим всички шведи поради някакъв алкохолизиран психопат от месокомбината. На Слънчака отиват само хорица от възможно най-ниските слоеве на обществото, независимо дали от Швеция, Русия, Англия или България. Все същата сб*рщина от разни отпадъци. Иначе в България всяка седмица правят обиколки на страната групи нормални туристи от Швеция и други държави. Да сте чували някога за шведи които бият и ритат в Рислкия манастир или на връх Шипка?
8
15
 
13
 
! Отговори
браво преди 6 години
евала на селяндурчетата, да си знае чужденецията къде попада като идва на ла*номорието! Няма само чужденците да ни ..., и ние можем.
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слънчака... достатъчно е
6
0
 
48
 
! Отговори
Шведски турист преди 6 години
Не ги закачайте, те са много чувствителни... може да бойкотират нашето черноморие. нали така, г-н Рагин...или нещо подобно
5
2
 
35
 
! Отговори
аврам преди 6 години
А Руенските младежи не са ли викали Аллах Акбар
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мене ме нема в цялата схема!Видя ли, в Гърция ще лежа с мехлема
3
5
 
33
 
! Отговори
цирк преди 6 години
Това е стара новина,нямате ли нещо ново анти Руско!?
2
1
 
32
 
! Отговори
аврам преди 6 години
В Руен има само турски ***
1
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Huligani li??Te sa geroi.Bil sum svidetel na kup incidenti,kudeto chujdencite si pravyat kakvoto si iskat i nemogat u tyah si.Policiyata e bezsilna kazvam vi,te chakat jalbi i da gi arestuvat i posle tiho mulkom da si zaminat da ne pishat mnogo.Zatova suznatelnite hiligani sa vsushtnost suznatelni bg.