Три жертви, сред които и бременна, при ПТП край Силистра

Четирима души са ранени при пътното произшествие
8 юни 2017 13:37, Елка Василева
17
Три жертви, сред които и бременна, при ПТП край Силистра
Снимка: архив, Булфото

Трима души, сред които и бременна жена, са загинали, а четирима са ранени при станала тази сутрин катастрофа по пътя от Силистра за Шумен, съобщиха от болницата в Силистра.

Пътното произшествие е станало в отсечката от Алфатар за Дулово.

Пътят ще бъде затворен за около три часа.

От Областното пътно управление в Силистра са отклонили движението за пътуващите за Дулово през селата Професор Иширково и Брадвари, а за пътуващите от Дулово за Добрич - през село Межден, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Силистракатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
6
 
! Отговори
Изчезваме преди 6 години
Измезваме бавно, неусетно дори. Жертвите в България по пътищата за една година са повече от САЩ жертвите в Афганистан за 5 години.Нищо де, спете още зимен сън и си мислете че няма проблем.Това всичко е резултат на неработещата съдебна и полицейска система. Последния път като си бях в БГ и ги гледам по магистрала Тракия всичките с по 140-170 км/ч. В САЩ магистралата е с 6 ленти в едната посока, ограничението е 110. Глобата ако те хванат започва от $200 до към $350. Друго няма да ви казвам.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз искам към всяка катастрофа задължително да се упоменава:- Колко милиметра грайфер са имали гумите и коя им е годината на производство- Износване в % на спирачните дискове и накладки. Колко е стара спирачната течност.- Наличен ли е бил ABS/ESP на катастрофиралата кола.Ако всичко от изброеното е ок, то за да се катастрофира трябва да имаш епилептичен припадък или да караш с 2 пъти по-висока от разрешената скорост.
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При Орешарски пътищата в какво състояние бяха?
13
2
 
1
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До АнонименАми, Господине, то остава и фаровете да си загасим, и да се приключим...
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Основният проблем за катастрофите у нас е Нашенския манталитет, характерен с много глупост, безотговорност и излишно самочувствие. Пътищата са в лошо състояние, ограбени от Свинетка и АПИ. Знаците не предпазват, те са капани за КАТ, за спиране и парички. От БайТошово време има асфалт, защо не е мръднал? Защото е направено както трябва. Ограбването на българина продължава 27 години. Управниците крадат по умно направени схеми пазени от Правната система. Далаверата в начин на оцеляване.
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Махнаха знака преди камерите и всичко си дойде на мястото. Фаровете и те много помагат за намаляване на загиналите в катастрофи. А от както подеха акцията срещу войната по пътищата, няма катастрофа с по-малко от трима загинали. Даже има и рекорд с десет. Заради този къртовски труд и невиждани успехи, петстотин процента увеличение на заплатите, пенсия на тридесет години и сто заплати накуп. Така се работи, дето се вика,греб - видими резултати
10
1
 
9
 
! Отговори
ЗАЗ преди 6 години
Купени книжки, камери , табели...глупости . Основна причина,повтарям ОСНОВНА е състоянието на пътищата. Дупки, коловози, локви, паднали клони, камъни и т.н и т.н Карайте внимателно. Колкото и да сте безотговорни, все някой ви чака и обича !
9
1
 
14
 
! Отговори
до номер 2 преди 6 години
Загиналите са на 46 и 44 годишна възраст, шофьорът на 44, бременната жена на 44...Нали се сещаш, че глупостите, които си написал - нито за шофьорските курсове, които е положил човека, нито за етносът на бременната жена, са истина...Защо не ревизират цялото столично ДАИ!Защото по-голяма корупция едва ли има!Да не се окаже, че точно такива като теб са с купени книжки!Знаеш ли колко колеги имам, които още при първите часове на кормуване в София са им искали пари за изпитващия...
8
6
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
До пещернякатова е защото всички некадърни *** са в София.
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако знаят правилника-какво от товаМасово българинът шофьор не спазваограничението на скоростта или се качва пиян
6
6
 
3
 
! Отговори
пещерняка преди 6 години
До Анонимен - *** *** си ти да си знаеш ! в Останалия *** - София, Варна т.н... е пълно с доста повече шматки , които си мислят че може да карат....
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПродавАха книжки, птодавАха, забравиха се. Колко станаха, около 300 000. А там в онзи край кой да ги контролира? Огромен район с десетина катаджии. Кое по-първо, да вземе някоя кинта са децата или наказва? Как да наказва като се познават. Кой чичо, кой сват, кой на булката брат. Колко са завършили 8 клас? Не формално а реално? Ето защо така се трепят, карат и не знаят знаците, както и не могат да четат. Акции щели да правят и къде, в София. Където процента на купилите е по-малък. И кой страда?
4
4
 
12
 
! Отговори
знаещ преди 6 години
Това се е случило, понеже пред камерата е имало знак . Добре че Отговорният ще ги премахва със промени в ЗДвП. Дано по-бързо да се случи ...
3
1
 
28
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Ужас! Пълно безхаберие цари в държавата и по пътищата! Това трябва да спре!
2
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забележете къде се случват най често катастрофите! Все са в онзи регион в който не съм виждал от там човек в учебна кола! Кой и как им дава книжки на тези пещерняци не ми е ясно. Трябва основно преглеждане на документите на пещерняците от онзи регион защото поне 90 % са с купени книжки и незнаят нито правилник нито закон камо ли познават знаците! А тези които са им продали книжките директно на бесилката защото заради тях ежедневно загиват невинни хора а това означава предумишлени убииства!
1
5
 
25
 
! Отговори
Boko Tikwata преди 6 години
карай да върви, ние ще продължим да ви залъгваме със харни приказки как ще вземем мерки за намаляване на жертвите, без да предпиремем нещо особенно.