Поляци пребиха българин на бензиностанция - за забележка!

Туристите взели детско колело и го подкарали
18 юни 2017 20:21,
122
Поляци пребиха българин на бензиностанция - за забележка!
Снимка: Булфото, архив

Служител на бензиностанция в град Цар Калоян е бил пребит от двама полски граждани, те са задържани за 72 часа, съобщи Румяна Арнаудова – говорител на главния прокурор.

Около 12.00 часа в неделя автобус, движещ се в посока Румъния, в който са пътували полски граждани, прибиращи се от Слънчев бряг, е спрял на бензиностанция в град Цар Калоян. Докато е зареждал, е възникнал конфликт между двама от полските граждани и едно от момчетата, което е работило на бензиностанцията. Той е бил провокирал от поведението на едно от лицата, което е взело детско колело и е започнало да го кара в района на бензиностанцията.

След възникването на конфликта полските граждани, на около 20-годишна възраст, са нанесли множество удари по главата и по тялото на служителя в бензиностанцията. Вследствие на това българският гражданин е с фрактура на носа и с контузни рани по тялото и главата.

Районната прокуратура в Разград е разпоредила незабавно да бъде започнато досъдебно производство. В момента се разпитват свидетели.

Двамата полски граждани са задържани с обвинения в хулиганство, отличаващо се с изключителен цинизъм и дързост и за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Те ще бъдат задържани за 72 часа, след което прокуратурата ще поиска постоянното им задържане от съда. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не защитавам чужденците, дори никак.Но, да не се лъжем, не чужденците са ни проблема.В България се пребиват хора постоянно, от българи.Та...би ми се искало и в тези случаи полицията да действа така ефективно, а и съда също.
94
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама това у нас е ежедневие - чужденците се държат като хулигани и не ни е.. ат за нищо... Питам - защо в Гърция са по-ниски от тревата , а тука нашенските мутри бледнеят пред тях. Е - те вчера само за 30 минути шофиране по международен път двама румънци така ми изправиха косите - безумни рисковани изпреварвания, които поставят живота на околните на косъм. Да питам аз Лаура Кьовеши , която ни навират постоянно в очите - това ли й са гражданите - че те са като разпасан башибозук... Ба,си...
93
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Резултат от открития геноцид спрямо българския народ - цинизма на всякакви т.нар. "чужденци" в собствената ни страна е безграничен - независимо от националността им - се държат към нас като към долна ръка същества - нагло , безочливо , цинично потъпкване на правила , установени в страната ни - да не говорим за тоталното игнориране на българите като хора - това е резултат от политиката на собствените ни управляващи - ннещо , което се вижда в цял свят...
92
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е трябвало да им прави забележка.
91
17
 
0
 
! Отговори
кжскгдкгс преди 6 години
мюслитата са виновни
90
2
 
3
 
! Отговори
hgiuhoihio преди 6 години
*** са виновни
89
0
 
52
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Тези трябваше да бъдат пребити на бензиностанцията, без да им се обяснява защо ги бият. Сега ще ги пуснат, без последици. Трябва да защитаваме интересите си от такива навлеци. Бой, бой и само бой.
88
0
 
15
 
! Отговори
Румен преди 6 години
До ВъзмутенИрландците. За 800 г се отказаха даже от езика си. А шотландците дори вече не искат независимост.
87
1
 
24
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Когато аз, тъпия шаран от блатото, назова тъй-наречените "роми" с тяхното истинско име, ми се слагат звездички----санким така не може, нали ? Ха сега прочетете коментарите по-долу и вижте колко от тях са пълни с откровени цинизми и пошлости разни!? НЯМАТЕ ЛИ ЗА ТЯХ ЗВЕЗДИЧКИ ???? Значи, така може-е-е-е !! Хубаво е,такива случки и истории/ като горната например/да имат продължение. Престъпление и наказание - от Достоевски !
86
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекалено много неуважение към българи от страната на туристите. Ние сме прекрасен народ и гостоприемни хора. Нека да бият политиците ни.
85
5
 
61
 
! Отговори
САШО+ преди 6 години
Ако българи пребият в Германия служител в бензиностанция.Немската полиция, щеше да повдигне обвинение на българите:опит за убийство .20 години затвор не им мърдаха.В България, за хулиганство, ще ги глобят 22 лв. и ще ги пуснат .
84
5
 
48
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Поляците са шляхтичи! Жените им са ***, а мъжете пияници от класа! Смачнего, панье говняже!
83
20
 
8
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Като знам какви полухора са наричани с "прозвището" "българин" по страниците на този веСник, само мога да гадая бития дали не е бил Ромале Дасикане, или Ромале Хорахане!
82
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Испанците - 800 години мароканско робство.
81
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз в Атина навремето съм бил не малко фиркани поляци,пък полякините ги таковах, а братовчед ми беше забил на един поляк счупена бутилка от бирата му във вратЪ ,защото му закачил кучето - все пак сме майни вре, не Калоянчовци . Тея пикльовци, щях да ги млатя с колелото, докато не се разполови ,после щях да им го подаря за спомен . Жалък е матряла в БеГеТо в момента - пълна скръб.
80
4
 
57
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Ето докъде ни докара управляващата върхушка. Българите сме вече толкова смачкани,бедни и унизени,че всеки може да издевателства над нас както си иска..Едни ни ритат,други ни бият,европейците ни имат за ***,управляващите ни държат умишлено в мизерия,а ние се радваме,че сме в ЕС,натискаме се за Шенген и овчедушно търпим......Дори и животните реагират,когато ги тормозят,но племето българско не реагира на тормоз. Има ли друг народ в света,живял повече от700год под робство?.....
79
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Швеция-България-1:0Полша-България-1:0
78
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя като няма бухалка и не може да бие, барем да има оръжие. Какво пречи да има разрешително за газов пистолет. Не може така любителски да се работи там. Ами ако отидат целенасочено 5 човека да го нападнат, какво правят тези хора. Трябва да се мисли. Работата на бензиностанция си е рискова работа и трябва тези хора да са инструктирани.
77
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бий, бий, бий българрака по сополивата крива дззурла!!!
76
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на поляците! Това са патриоти! Мачкат здраво.