МВР в действие: Спецакция срещу дрогата в Благоевградско

Извършени са обиски, изземвания, огледи, има задържани
20 юни 2017 13:23, Анисия Иванова
5
МВР в действие: Спецакция срещу дрогата в Благоевградско
Архив: Булфото

Специализирана операция по противодействие на наркоразпространението е проведена на територията на Благоевградска област, съобщиха от МВР. Акцията е реализирана през изминалото денонощие под надзора на Окръжна прокуратура, в нея са участвали служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" и колегите им от РПУ-Гоце Делчев

В хода спецакцията са извършени множество лични обиски, претърсвания, изземвания и огледи. Иззети са близо 300 г марихуана.

В района на автогарата в Гоце Делчев криминалистите предприели проверка на 21-годишен мъж, у когото при обиска са намерени 9,6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а в носена от него чанта - още около 37,8 грама от същата дрога.

При извършен личен обиск на 20-годишен от Гоце Делчев е намерена и иззета около 10,9 грама тревиста маса, а при последваща проверка в обитаваното от него жилище в града - около 1,56 грама канабис. Други 3 г канабис са иззети и при обиск на друг местен жител.

В хода на предприето претърсване в частен дом в Гоце Делчев, обитаван от 23-годишен мъж, и в лек автомобил "Киа  Спортидж", ползван от него, инспектиращите открили и иззели около 2,6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

В процеса на работа в местността "Хаман баир" те намерили близо 202,4 грама от същата дрога, укрити от задържания.

Към 19.30 часа вчера в местност в района на Кресна криминалисти от Благоевград засекли и проверили трима мъже на възраст 27, 28 и 33 години. При обиска у единия от тях иззели близо 16 грама канабис.

Всички мъже са задържани в рамките на 24 часа, по случаите са образувани досъдебни производства, а работата по документирането им продължава под наблюдението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам нямате.Мършави куки.Това ли ви е проблема.
3
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
300 милиционера които вземат по 1000 лева намерили след усърдно търсене 300 грама джойнт по 10 лева грама. математиката не ми се силен предмет, явно
2
0
 
4
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Цело село лиже бело ....
1
0
 
4
 
! Отговори
браво преди 6 години
прибраха джойнта на *** и вече няма наркоразпространение ... браво господа ... ако това ви е цялата работа не заслужавате и 1/100 от заплатата си