Спипаха ало апаш в крачка, прибирал парите на баба

Жена от Нови пазар му приготвила в торбичка 3370 лева
21 юни 2017 21:18,
5
Спипаха ало апаш в крачка, прибирал парите на баба
Снимка: pixabay.com

Полицаи са задържали 39-годишен шуменец за телефонна измама, съобщиха от МВР.

В обедните часове вчера в РПУ-Нови пазар е получен сигнал, че на ул. "Стефан Караджа" в града до къща има оставена текстилна торбичка.

Установено е, че 87-годишна жена, живееща в този дом, е била заблудена по телефона от мъж, който се представил за служител на полицията и обяснил, че са нужни пари за операция на дъщеря й.

Малко по-късно при вземане на парите е задържан 39-годишният М. А. от Шумен.

В него са открити мобилен телефон и 3370 лева, поставени в торбата от възрастната жена.

Мъжът е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Един от Северозапада 4Ами точно по Тошовото време се оформи двойния стандарт! Партийците можеха а не-патийците - НЕ! Новите "демократи" са д'и'цата на Тошовите отрочета! Носим си "товара" от 'фараоновото' време! Насладата е пълна!
4
6
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Продължение на 3.Плюете по Бай тошо и методите на социализма, не било хуманно, не било демократично. А едно време, за "нетрудови доходи" , колко хора си изпатиха, колко хора бяха интернирани ? 80-те години работех в "Трояново-Север", Мариците, до Раднево.30% от хората, говоря за работниците там, бяха интернирани я за "битово разложение", я за "нетрудови доходи", я за "чейндж", я за "наркомания"...Но за това не се говори сега, няма го в опорните ви точки, нали, демократчета?
3
2
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен1Предвид чистото му съдебно минало-3 месеца условно-максимум!Имаме закони, но никой не ги спазва.Конфискация на имуществото, а ония си живеят пак там но "под наем"...Предлагам,след конфискацията, ако няма мелраклии да си купуват имот посред махалата-одържавяване на парцела, и бутане до основи на къщите.А виновните-принудително изселване и принудителен труд 3 години, я по Мариците, я по някои крайща на страната, дето има реки за чистене, или пътища за изкърпване и поддръжка.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този М. А. няма ли си име? Нали е хванат на място и няма съмнение за действията му. Няма ли поне 1 (един) журналист, който със своето име, ще назове мръсника, без да се страхува за евентуални последствия от адвокатски прийоми. Дребнави, страхливи душички сте това журналистите. Позор за вас!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дават им малки присъди,затова не се плашат от съдебно преследване.Излежават си присъдите/тези,които са хванати/и после продължават по същия начин.А останалите тарикати си строят огромни къщи и никой не ги пита от къде са им парите.