Битата камериерка сънува още кошмари, иска 50 хил. от шведа

"Искът ми ще е голям, защото това е вид възмездие", коментира тя
24 юни 2017 10:18,
145
Битата камериерка сънува още кошмари, иска 50 хил. от шведа
Ралф Сундберг Снимка: Архив, Булфото

50 000 лв. иска камериерката Диана Петкова, изритана зверски в лицето от шведа Ралф Сундберг в Слънчев бряг.

Адвокатът на пострадалата Станко Кралев вече е изпратил писмо до Сундберг в Следствения арест, в което го приканва да изплати въпросната сума като обезвреда на имущестнвени и неимуществени вреди, пише "24 часа".

"Това е опит за спогодба. Ако той откаже, ние ще заведем граждански иск, който да бъде разгледан в хода на съдебното дело. Тъй като то ще се гледа по общия ред клиентката ми ще се конституира като граждански ищец и частен обвинител. Ако Ралф Сундберг се съгласи на спогодба, то тогава Диана Петкова ще бъде само частен обвинител", обясни адвокат Кралев.

Още по темата
До късно следобед в петък вървеше предявяването на материалите на страните.

"Още в понеделник, 26 юни, ще внесем обвинителния акт в съда", каза районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова. Следващата стъпка ще бъде съдът в морския град да насрочи дата за разглеждане на делото.

"Всяка нощ сънувам кошмари. Вече няколко пъти се самоубивам на сън, ужасно е. Психическата травма е много силна, явно ще я нося не с месеци, а с години", сподели пред изданието камериерката Диана Петкова.

Тя се оплака, че още я боли травмираната от ритника на шведа долна челюст на лицето й. Всеки път, когато минавала покрай фоайето, където бе изритана от грамадния швед, Диана изпадала в шок.

"За първи път ми се случва подобно нещо. Искът ми ще е голям, защото това за мен е вид възмездие", заяви Диана Петкова.

Инцидентът с 65-годишната камериерка стана на 3 юни вечерта в хотел "Марвел" в Слънчев бряг. Запис на охрантелна камера запечата как 53-годишният Ралф Сундберг рита жената с крак в лицето без никаква причина.

По-късно той се извини и сподели, че много съжалява, но е бил пиян и неадекватен.

За това провинене законът предвижда наказание глоба /от 1000 лв. до 5000 лв./, пробация или до 3 г. затвор. Тъй като чужденецът е с чисто събедно минало, той най-вероятно ще се отърве с административна санкция или пробация, коментират юристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде като не им харесват заплатите на полицаите, искам да видя полицай напуснал работа. Какъв е процентът на напуснали полицаи? Нали ще се сети набързо, че такъв като него няма какво друго да работи и ще трябва да пасе пaтките на полето или да жъне нивата или да стане шофвор и да взима ПО-МАЛКО пари... Пък и работа се иска, не само да чоплиш семки до петролката и да превиваш крак върху крак.
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Stefko 88"повечето българи се държиме с полицаите арогантно и "ги взимаме за мезе" ,защото познаваме безсилието на тази система."Кво мезе бе, братле? Полицаите в тая наша държавичка ни се подиграват на всички. Всеки, който го мързи да работи или има слаб успех в училище или иска да прибира лесно пари като катаджия или просто да се перчи и да прави стойки с униформа и пагони и цял ден нищо да не свърши, иска да стане полицай. И постоянно протестират тия. Заплати хубави, превилегии и пак.
51
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
той каза че имал 30 бона и бил готов да й ги даде, явно са й се видели малко щом иска двойно, отначало тя се тръшна че иска затвор за него и не искала пари .. много интересно как тъй си промени мнението
50
0
 
12
 
! Отговори
ХАХА преди 6 години
тоз швед - социал, 50 000лв е виждал само в най-смелите си мечти, хаха. Макар, че знае ли човек, след 1-2 къпанета под душа в затвора, може и да намери отнякъде кинтите
49
3
 
8
 
! Отговори
Сериялче преди 6 години
Това започва да прилича на някое Турско сериялче...
48
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха, ама миналата седмица обясняваше: "Не искам пари, искам само справедливост" и всички я аплодираха.
47
0
 
14
 
! Отговори
Крюгер преди 6 години
До 52Прав си колега :) Обещаха ни Патриотите 200 лева пенсия... Ама на есен ха ха :)
46
0
 
7
 
! Отговори
ей Крюги преди 6 години
В грешка си....минималната заплата е под 200 лева,а за самостоятелно жилище без режийнете разноски ти трябват поне 300 лева и то в краен квартал.
45
1
 
13
 
! Отговори
Крюгер преди 6 години
Докато ни занимават с лична драма с хилигански-алкохолен произход в България всеки ден се самоубиват 2 човека и други 2-3 правят опити за самоубийство, мин.пенсия е 200 лева взимаща я 800хиляди българи, а наема на малко жилище е 250 лева. По 3-4 човека на ден загиват по пътищата,ежедневно се ограбват жилища, пари на българи в неравностойно положение...Швеция е държава за пример и висок жизнен стандарт
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не го е правил това нещо
43
7
 
8
 
! Отговори
ааа преди 6 години
Ако беше в Китай или Usa,досега да беше увиснал на въжето или публичен разстрел.
42
11
 
23
 
! Отговори
qawqwe преди 6 години
Май сънува само мангизи, откакто са я посъветвали адвокатите
41
7
 
17
 
! Отговори
Крюгер преди 6 години
За 20 бона разрешавам да ме ритне 3 пъти :) Абе хора...стига омраза и простотия бре... В Швеция,обезщетението по шведските или българските стандарти ще е? Камериерката работи годишно за 8-бона...Да си иска... А дали ще ги отсъди съда, а после дали ще ги вземе чрез чси е друга тема... Жалка история...
40
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно апартаментче за дъщерята за един шамар.
39
2
 
24
 
! Отговори
хммм преди 6 години
за 50 бона ще и минат кошмарите. Ама няма да видиш нищо моето момиче, помни ми думата, тия германските народи всичките цепят стотинката на 2. По-добре да лежи в затвора отколкото да ти даде нещо, по-добре бой да изяде отколкото да позволи да го ограбят. Такива са швабските народи, живея вече 7 години с тях, няма по свидливи и стиснати хора на земята. То ако не беше такъв в българия ли щеше да ходи да се къпи на море.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паст,той самият каза преди няколко дена,че има 50 бона и е готов да ги даде,за да го пуснат.
37
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно,всичко се плаща,обезщетението не сме го измислили ние.Дори е малко.
36
5
 
16
 
! Отговори
ШматкофонХамбургски преди 6 години
До ХА-ХА-ХА ! Може и да е боклукджия но може да си позволи почивка у нас и метачката да му е с више образование нали ? Вместо да бъде обвинен в нанасяне на средна телесна повреда и опит за убийство те му повдигат смешно обвинение това какво ви говори ? РАЗБЕРЕТЕ МЕ ДОБРЕ ДОКАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПЛЪХОВЕ ЩЕ СМЕ МИШКИ И ЩЕ НИ РИТАТ ! Ами ако и беше счупил вратлето на дамата и беше умряла ? Този трябва да бъде съден на максимум и докато е у нас секс и изучаване на български и историята ни !
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, нали не му искаше парите !!!......а само да е в затвора !
34
11
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Ако този беше направил същото нещо в Турция, сега щеше да е в затвора с 10 годишна присъда и вече щеше да е забременял ! :)Българите сме роби. Факт !Бият ни, еват ни, грабят ни, а ние си траем и вярвам в евроатлантчески химери.Сигурен съм, че в следствения арест са го отделили в отделна килия, за да не изпита възмездието на пандизчиите.Там има по-голяма справедливост, отколкото навън в обществото ни. Факт !Евроатлантическата ни власт обаче ще направи всичко възможно тоя *** да си тръгне