Битата камериерка сънува още кошмари, иска 50 хил. от шведа

"Искът ми ще е голям, защото това е вид възмездие", коментира тя
24 юни 2017 10:18,
145
Битата камериерка сънува още кошмари, иска 50 хил. от шведа
Ралф Сундберг Снимка: Архив, Булфото

50 000 лв. иска камериерката Диана Петкова, изритана зверски в лицето от шведа Ралф Сундберг в Слънчев бряг.

Адвокатът на пострадалата Станко Кралев вече е изпратил писмо до Сундберг в Следствения арест, в което го приканва да изплати въпросната сума като обезвреда на имущестнвени и неимуществени вреди, пише "24 часа".

"Това е опит за спогодба. Ако той откаже, ние ще заведем граждански иск, който да бъде разгледан в хода на съдебното дело. Тъй като то ще се гледа по общия ред клиентката ми ще се конституира като граждански ищец и частен обвинител. Ако Ралф Сундберг се съгласи на спогодба, то тогава Диана Петкова ще бъде само частен обвинител", обясни адвокат Кралев.

Още по темата
До късно следобед в петък вървеше предявяването на материалите на страните.

"Още в понеделник, 26 юни, ще внесем обвинителния акт в съда", каза районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова. Следващата стъпка ще бъде съдът в морския град да насрочи дата за разглеждане на делото.

"Всяка нощ сънувам кошмари. Вече няколко пъти се самоубивам на сън, ужасно е. Психическата травма е много силна, явно ще я нося не с месеци, а с години", сподели пред изданието камериерката Диана Петкова.

Тя се оплака, че още я боли травмираната от ритника на шведа долна челюст на лицето й. Всеки път, когато минавала покрай фоайето, където бе изритана от грамадния швед, Диана изпадала в шок.

"За първи път ми се случва подобно нещо. Искът ми ще е голям, защото това за мен е вид възмездие", заяви Диана Петкова.

Инцидентът с 65-годишната камериерка стана на 3 юни вечерта в хотел "Марвел" в Слънчев бряг. Запис на охрантелна камера запечата как 53-годишният Ралф Сундберг рита жената с крак в лицето без никаква причина.

По-късно той се извини и сподели, че много съжалява, но е бил пиян и неадекватен.

За това провинене законът предвижда наказание глоба /от 1000 лв. до 5000 лв./, пробация или до 3 г. затвор. Тъй като чужденецът е с чисто събедно минало, той най-вероятно ще се отърве с административна санкция или пробация, коментират юристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
7
 
! Отговори
италианец преди 6 години
На българите все някой друг му е виновен "евроатлантизма", "капитализма", "демокрацията", а не се сеща, че че всичко е в негови ръце. По време на Катуница да не би полицията да чакахме и законите? Вдигнахме се и му запалихме къщата на ония ***.
32
2
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Ето до къде доведе евроатлантизма българина !Една интелигентна и образована българка да прислужва на западните пропадняци, наркомани, пияници и старчоци.На всичко отгоре и да я бият !Тоя *** няма откъде да извади 50 000. Той е обикновен бачкатор дошъл в България да се прави на баровец.В собствената си държава е последна дупка на кавала.Тук такива *** ги наричаме ласкаво "туристи" и на тях се мъчим да градим бизнес и икономика.Щеше да е много смешно, ако не беше толкова жалко !
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От времето на соца в България ОБИЧАТ западняка ВИНАГИ ОТ НЕГО ПАРИ ПАДАТ.СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО И РУСНАЦИТЕ УВЕЛИЧИХА ПРИСЪСТВИЕТО СИ НА МОРЕТО.
30
3
 
12
 
! Отговори
Кон преди 6 години
Интересно, защо прокурорите не го съдят за опит за убийство? Струва им се майтап ли ритник в главата? Дребно хулиганство ли го водят?
29
13
 
6
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
Камериерката е работещ европеец, това са и около 100 заплати. Самия факт, че толкова се шуми означава, че нещо гнило има. Дали тая не го е напсувала и той и е набил шута и мене ако ме напсува някоЙ такъв ритник ще му играя нека си оценява мутрата после.
28
0
 
7
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
хора миналата седмица биха жена на пазара Димитър Петков пак "шведи" И ? Какво стана ... едно голямо нищо! Знае се кои са и къде са! Но ? Нещо ми се губи не схващам защо не са на скамейката до тоя? Ааа сетих се тия шведи са от по-***.И нищо не могат да им вземат. Ето тук е проблема,който се опитвам да обясня.Всеки ден става нещо такова , но като е от тукашните-може! Тоя ще му се размине ще видите давайте да си говорим реални неща. Да плаща 3-4 бона два месеца в затвора за урок и чао!
27
2
 
9
 
! Отговори
крумовски закони преди 6 години
Никакви 50к , да й плати една ваканция да Швеция , първия ден да й позволят да ритне някого пияна , и да я върнат обратно .
26
10
 
7
 
! Отговори
Камериера преди 6 години
Тая ми идва и аз да ходя да я ритна вече!
25
2
 
5
 
! Отговори
някой преди 6 години
ако съдията е нормален трябва да му дадат 3 години затвор. Ако в Дубай, просто пример, ритнеш някой дали няма да ти дадат пандела без да ги интересува дали си турист
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам наказанието за шведа да е пропорционално с изтърпяното от оня дето уби барманчето преди 3 години - Колко плати и колко стоя в затвора?
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой ще бъде осъден за разпространението на кадрите , по закон записите на охранителните камери не са за свободно разпространение.
22
2
 
17
 
! Отговори
факти преди 6 години
Един такъв ритник в главата е потенциално смъртоносен удар. Ритника е неоснователен и без видима причина.Жертвата с нищо не го е предизвикала . Жената е била абсолютно беззащитна , вършила си е работата и е била уязвима .Удрът е нанесен брутално и явно обвиняемият е бил в добра кондиция.
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
25 хил евро са около 8 заплати за един работещ европеец
20
2
 
14
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
Хора ще видите , тоя тюлен нито ще плати нито ще го осъдят. За съжаление е така. Като всичко ще отшуми с ремето и ще мине и замине. Такива са ни съдилищата...
19
1
 
6
 
! Отговори
Bg преди 6 години
Сънувам луди жаби....
18
2
 
18
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Стефко какво си се загрижил за шведското пиян *де . Да плаща , няма сега него да го мислим .
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Адвоката е посредник. Може и да се разберат и без него. А така се намалява сумата защото гада взема процент.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПЪРВО ШВЕДА се извини публично на жената.И ТЯ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ С НЕГО И ДА СИ ПОЛУЧИ ПАРИТЕ НА РЪКА.СЕГА АДВОКАТ ЩЕ ВЗЕМЕ И РАЗНИ ДРУГИ ОТ АЙДУЦИ И КАТО ПОГЛЕДНЕ ПОВЕЧЕТО ПАРИ ОТ 50% ЩЕ ЗАМИНАТ ДРУГАДЕ И ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ НЕЩО
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само неимуществени са вредите, морални, аморални, психологически, психопатологически, психически и кръвонасядания от каратисткия удар и т.н. Да плаща там 50 хиляди за да знае повече така да не прави.
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 11 Стефко, заради такива като теб тези западняци ни имат като втора ръка- защото нямаме самочувствие...3 хиляди каза. Ако този удар беше попаднал в слепоочието на жената тя си оставаше на място. Това си е опит за убийство. В Турция ако така беше ритнал една турска камериерка, тоя нямаше да излезе от турската пандела,бе!