Шофьор с джип бие и гази на пешеходна пътека в София

Причината за агресията - засичане на пътя и забележка
24 юни 2017 09:44,
111
Шофьор с джип бие и гази на пешеходна пътека в София
Снимка: Архив, Булфото

Шофьор на джип бутна мъж на пешеходна пътека в София и наби с метален прът друг. Инцидентът е станал в столичния квартал "Полигона", пише "Монитор", като се позовава на очевидци.

Водачът на джипа бил афектиран, защото друг шофьор с лек автомобил малко преди това го бил засякъл. Вбесен, той излязъл от мощното си возило и му налетял с метална пръчка.

След това се качил в тежката си машина и потеглил с мръсна газ, на пешеходната пътека не спрял и 25-годишен пешеходец му направил забележка. Заради това шофьорът се върнал и го бутнал с мощния си автомобил.

За минути на мястото на инцидента пристигнала полиция и линейка, извикани от граждани, които станали свидетели на арогантната постъпка.

Единият от пострадалите е с контузия на гръдния кош, а на другия му правят в момента образна диагностика.

Няма опасност за живота им, казаха дежурните лекари от Университетската болница "Света Анна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече не може и забележка да направиш на такъв! -------Каква забележка бе, още ли не сте разбрали, че "направил му забележка" е евфемизъм на "напсувал го".
34
6
 
28
 
! Отговори
:) преди 6 години
Това ще е някой от "бизнесмените" на Тиквун. Те са толкова нагли в момента. Костов ги беше вкарал на кучето в ...за, но Тиквун ги възроди.
33
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А 25-годишният пешеходец да не е направил забележка на майка му?
32
1
 
35
 
! Отговори
Блато преди 6 години
В нормалните страни последици ще има, но не и в нашето Блато.Пишете за Англия, аз да ви разказвам ли за САЩ? Няма нужда при нас в блатото всеки си прави кой каквото иска...Никога няма да се оправим
31
0
 
37
 
! Отговори
Момчето си отива преди 6 години
Тоя с джипа няма ли си име? Или никой не е видял номера му? За да се дъжиш така или си яко дрогиран, или знаеш че ще ти се размине -каквото и да означава това. Надявам се да получи награда Дарвин.
30
1
 
50
 
! Отговори
Весо преди 6 години
В тази мутренска държава ако искаме ред му бръкнете с 5000лв.в джоба и му мземете книжката и табелите на автомобила за 1г.и ще видите как мутрягите и джигитите ще се замислят.
29
3
 
37
 
! Отговори
Булгарише демокрация преди 6 години
Ееееее,отново настъпиха едни Бойкови времена...........................!
28
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
иван костов е виновен
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз се е побъркал,сякаш радар го засекъл,после блъснал човек кат се върнал след направена сметка,че му направил забележка,за таквиз безпардонни карачи на тежки возила не само в возилата трябва да има тест апарат за квадратура и прилики,мимики и мускулни изменения в вид изражения по степени негативни освен разна друга апаратура за отворени зеници и ритми дишания с дъх и пари кат от уригвания,за клатеща се походка в зигзаг изпълнения докат сяда зад волана в сравнение за равновесие от жълта книжка.
26
1
 
44
 
! Отговори
КАТ преди 6 години
След 24 часа ще го пуснат. Вероятно се налага да бъдат въведени законите на средновековието. За подобно престъпление, следва да му се извадят сливиците през ануса. За размисъл на магистратите.
25
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моментално съд по бързата процедура и обезщетение не по малко от 50 000.В Англия по TV непрекъснато има реклами на адвокатски кантори , които те приканват ако си жертва на такова посегателство , веднага да се свържеш с тях. Такива *** , като тоя с джипа ги одират живи с яки суми!
24
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече не може и забележка да направиш на такъв! Почти всички със скъпи коли и джипове са такива.Главести , небръснати , само една дума веднага псува и скача на бой.Дядо му е-ал овците по горите , баща му пък цял живот мечтал за ,,Москвич", но той сега е в София и има джип -всички да се пазят!
23
41
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Феновете на Орешарски загубиха изборите за десети пореден път и започнаха да газят хората с джипове купени с крадени от бащите им пари!
22
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26.Що,ти на колко "дози"си?
21
7
 
5
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
Да не си вече на втора " доза" ?
20
28
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тоя е от електората наБСП,явно още не се е примирил от загубата на изборите.
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причината за агресията - Терористична атака, с цел да всее смут в населението.Но понеже не е от подходящ произход, затова журналистите го описват с по различни думи, макар че съдържанието е същото,Това което обаче се казва че терориста не е хванат,т.е. България също не е подготвена за терористични атаки и полицията не е способна да реагира по най бързия начин, Добре че не е бил добре подготвен терорист от арабския свят , че при тази реакция ЛОШО
18
3
 
18
 
! Отговори
Едно ченге преди 6 години
До 42Прав сте, ако неизбежната отбрана беше по добре уредена в Наказателни кодекс, и ако закона за притежание и носене на огнестрелно оръжие беше по либерален, както примерно е в поне половината от щатите в САЩ, тукашните *** щяха да са доста по възпитани. А това, че българите щели сме да се изтрепем са глупости, говорени от хора които просто ги е страх да се защитят. Бил съм на места и сред хора, пред които ние българите сме като ученички и познайте, имаш ли пистолет на кръста, нещата са ОК
17
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен европеец и нато-вец
16
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Софийска евроатлантическа ценност