Поредният агресор: Хванаха мъж, нападнал незрящи в Несебър

21-годишният нападател е зад решетките за 24 часа
27 юни 2017 08:52,
86
Поредният агресор: Хванаха мъж, нападнал незрящи в Несебър
Снимка: кадър Нова тв

Задържан е 21-годишен мъж, нападнал незрящи туристи на главната улица в Стария Несебър, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.

Инцидентът е от 24 юни и е заснет от охранителни камери. На кадрите се вижда как "Мерцедес"-ът, каран от нападетелят, буквално спира в група незрящи. Вероятно изнервен от по-бавното пресичане на хората, той започва да ги бута.

Придружаваща ги жена вероятно му прави забележка, при което той излиза и със засилка й нанася удар в главата.

РПУ – Несебър се е самосезирало и е установен и задържан за едно денонощие извършителя на деянието – това е 21-годишен мъж от града.

Намерени и разпитани са свидетели на инцидента, иззети се видеозаписи от охранителни камери, разположени в близост до местопроизшествието, назначени са експертизи. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да видим сега младежът ще плати ли 50 хиляди обезщетение на засегнатата жена.
33
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много скотове се навъдиха,многоооо.И за това е виновно корумпираното кривосъдие което предразполага към агресия и насилие,убийства и безцеремонност на убитаците в обществото защото им насажда чувство за безнаказаност.
32
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво са мутрите - нискоинтелигентни, незнаещи, неможещи, неуки,безсъвестни.Да буташ незрящи хора, сякяш са ги го избрали.Ей това *** ще ни плаща пенсиите.
31
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 6 години
До Гърция батеЗащо не ни направиш и оферта за Гърция......
30
0
 
37
 
! Отговори
Мда преди 6 години
От 27 години управляват мутри! Какво очаквате от алчни батки на стероиди? Каквито са родителите такива стават и децата!
29
5
 
36
 
! Отговори
аривидечи... преди 6 години
Къде е Тиквун да ни каже сега колко хубаво и евтино е нашето черноморие? Ако искате да си прекарате като бял човек, и да си починете без да се налага да се "разправяте" с подобни *** *** като това от снимката по горе рецептата е една -> почивка в Гърция. Крайната цена излиза същата, само разликата е че храната и обслужването са страхотни.
28
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е готов за мъж на годината. БХК спи.
27
0
 
23
 
! Отговори
16603 преди 6 години
24 часа после докато тече следствието може да продължи да радва арестантите тази 21 годишна булка .
26
1
 
22
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Хайдеееее! Хайде да се напоркаме яко, КЛОАКАТА откри сезона. Хем е евтино, а можеш:-да се напоркаш като свинка, да се наповръщаш, да се оси*раш, да се въргаляш в изповръщаното и ако не ти харесва как някой те гледа можеш да го . Мортале! И на края: Изтрезняваш, изтупваш се и се прибираш като скромен и почтен гражданин в цивилизованата си страна. И всичко това само в България
25
9
 
2
 
! Отговори
Do 25 преди 6 години
До АнонименЧе, къде намеси БХК в цялата история?Или...да си плюем, профилактично?
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е сега Българският хелзински комитет и АЛ. ЙО.
23
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напада възрастни хора - това мъж ли е? Правилното е - 21 годишен ПИКЛЬО - ако ще не Мерцедес,ами космически кораб да кара!
22
1
 
37
 
! Отговори
Гърция бате преди 6 години
Айде ходете да почивате на Черно море.... който веднъж е пробвал в Гърция няма да стъпи на тоя к.e.н.e.ф. Къде е БайХой и неговата пропаганда и агитация колко хубаво си е на нашето черноморие и как нетрябва да ходим да носим пари на маляките.
21
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демократ отвсякъде, възпитан в ценностите на демокрацията. Трябва всички да станем демократи като него.
20
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** несебърски се-лян--дур!
19
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това вече е върха на дивотията , наглостта , арогантността и простотията!Заслужава да му избодат очите , за да разбере колко бавно се минава пешеходна пътека , когато не виждаш!Из--род! Хвала на майка му , че е отгледала.такъв из -- верг!
18
0
 
29
 
! Отговори
и.к. до 17 преди 6 години
Къф рекет бе брат, някой ще го вземе ли насериозно след като е гледал как си гони колата като куче каруца? До пенсия ще го бъзикат батките от Каварна до Ахтопол :)
17
0
 
22
 
! Отговори
Яко нали преди 6 години
До Инстант кармаИ мен ме изкефи ама лошото е че ще си вземе парите за фара от рекет или дрога. А би трябвало да му пръснат кофата в централния или следващия път да попадне на бивш или настоящ военен с 9 мм.
16
0
 
51
 
! Отговори
Инстант карма преди 6 години
Мен пък ме накефи как изплющя десния фар в дървото (дано да е хубаво счупен) и после за малко да блъсне на заден ход спътника си... сега 24 часа в ареста, после ченгетата ако са свестни да му задържат колата за веществено доказателство 6-7 месеца докато разследват, КАТ да му напишат и акт за самокатастрофирането. Иначе за удара по лелята присъдата ще е глоба...
15
57
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не виждам пешеходна пътека за да се прекарват невзрящите .На местните им е писнало от инвалиди по морето .Ако беше някоя секси бомба по силикони щеше и в колата да е покани .Жегите са много големи и хората превъртат глобалното затопляне започва .Боят има и възпитателно въздействие гарантирано от ГЕРБ .Така поне ще занаят че са били на море .Бой Йебан и Сръбска музика - първи морски закон .