Поредният агресор: Хванаха мъж, нападнал незрящи в Несебър

21-годишният нападател е зад решетките за 24 часа
27 юни 2017 08:52,
86
Поредният агресор: Хванаха мъж, нападнал незрящи в Несебър
Снимка: кадър Нова тв

Задържан е 21-годишен мъж, нападнал незрящи туристи на главната улица в Стария Несебър, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.

Инцидентът е от 24 юни и е заснет от охранителни камери. На кадрите се вижда как "Мерцедес"-ът, каран от нападетелят, буквално спира в група незрящи. Вероятно изнервен от по-бавното пресичане на хората, той започва да ги бута.

Придружаваща ги жена вероятно му прави забележка, при което той излиза и със засилка й нанася удар в главата.

РПУ – Несебър се е самосезирало и е установен и задържан за едно денонощие извършителя на деянието – това е 21-годишен мъж от града.

Намерени и разпитани са свидетели на инцидента, иззети се видеозаписи от охранителни камери, разположени в близост до местопроизшествието, назначени са експертизи. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са възмутените коментари как един български комплексар и див с*ляндур налита да бие слепи чужденци? Като деяние дори по-зле от пияния швед.
13
0
 
33
 
! Отговори
богомилът преди 6 години
ХОРААААА, УПРАВЛЯВАТ НИ РЕПТИЛИ!!! Защо назначиха на високи постове ВСИЧКИ!!!! КОИТО БЯХА ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ЛИСТИТЕ НА МЕСТНИ И НАЦИОНАЛНИ ИЗБОРИ! ВСИЧКИ, КОИТО НИЕ-ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НЕ ИСКАМЕ, БЯХА НАЗНАЧЕНИ НА ВИСОКИ ПОЗИЦИИ!!! ЗАЩО!??? ЗАПОМНЕТЕ - АКО ИЗБОРИТЕ МОЖЕХА ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО, ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ! Няма оправия - САМО БОЙ ЩЕ ГИ ОПРАВИ РЕПТИЛИТЕ!!!
12
0
 
42
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
Ами да му връчат една четка за зъби и да чисти всички обществени клозети няколкостотин часа. После да си измие зъбите пред публика.
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как за 24часа и защо собственикът на колата не е при него, а самата кола оставена до мелницата с надпис "мен ме карат простаци"
10
0
 
65
 
! Отговори
56 преди 6 години
*** нямат край, сякаш извират. Какъв *** трябва да бъдеш и с какво болно съзнание да блъскаш незрящи хора и да удариш жена. Браво голям мъж. Дано му се върне някой ден.
9
0
 
69
 
! Отговори
Грую преди 6 години
Местен бизнесмен посреща туристи
8
0
 
68
 
! Отговори
Крис преди 6 години
Този е типична извадка на провинциално селянче - тип "ефе". Мачка всичко по пътя си и където трябва плаща... Татко му сигурно го е научил така. То това се предава на поколението.
7
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това трябва да се направи под формата на социален експеримент с маскирани каратисти. Искам да видя кафявата физиономия на поредния голфаджия-баварец, който излиза да се разправя с "беззащитните пресичащи". И най-добре да се пусне във фейсбук, та да се начетем на лафове и коментари от българския народен хумор.
6
1
 
59
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
И после що сме на тоя хал. Е къде да сме? 80% са мисленето на тоя. С такъв матрял кво можеш да направиш! Хората са държавата, а не институциите, те само са функция на населението. С *** държава от ранга на уганда, сан салвадор и т.нат
5
0
 
57
 
! Отговори
богомилът преди 6 години
СПОКОЙНООО, ще го пуснат!.......с подарък и извинение....Агресията в България се поощрява!
4
8
 
32
 
! Отговори
браво преди 6 години
Браво на несебърската полиция. Ако така работят наистина си заслужават повишение на заплатите.
3
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така ще е, докато управляващите само симулират съдебна реформа.
2
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дреме му, утре ще го пуснат срещу глоба от 50-100 лв
1
19
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българина е рядко глупаво създание. Ама така е, 45 години бяхме едно голямо и село сега се опитваме да станем граждани... ми не става така.