Юмрук по главата: 18-годишен с травма след спречкване

Инцидентът станал в развлекателен комплекс в Севлиево
28 юни 2017 21:12, Анисия Иванова
2
Юмрук по главата: 18-годишен с травма след спречкване
Архив: Булфото

18-годишен младеж е с травма след спречкване със свой връстник в Севлиево, съобщиха от МВР.

Към 21:25 часа снощи в Районно управление на МВР - Севлиево бил получен сигнал от Центъра за спешна помощ за постъпил за лечение младеж от село Малък Вършец с лицева травма.

Криминалистите установили, че около 21 часа, в района на развлекателен комплекс в Севлиево, пострадалият се спречкал със свой връстник от града, който му нанесъл удар с юмрук по главата.

Потърпевшият е с фрактура на лицево-черепни кости и е насочен за лечение.

Извършителят е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: МВРСевлиевоспречкване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Омекнали са им главите от този интернет и гмо-та. Ние като деца се биехме по цял ден и нищо ни нямаше. А сега, чатат през цялото време и от нищо работа направо комоцио. Ние като се набиехме добре в квартала, тръгвахме по другите квартали и бой, ама бой на какво се казва. Така бяхме навикнали, че това ни беше като здрасти.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе и по наше време ги имаше тези работи. Помня как на един приятел му шиха веждата при сбиване. Когато множество частни случаи придобият събитиен характер, например системни обири на жилища в конкретно село, не бива да се ограничаваме само с констатиране на фактите.