Военните намеси в Сирия – манипулирай и владей

PR-акции и химически заплахи в дневния ред на Великите сили
28 юни 2017 14:00, Екип на Bloomberg
8
Военните намеси в Сирия – манипулирай и владей
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Предупреждението на Белия дом за готвената от Башар Асад нова атака с химическо оръжие срещу цивилни на САЩ е поредната PR и медийна атака, която подготвя общественото мнение за категоричната военна намеса на Великите сили в конфликта в Сирия. Това журналистът Христо Петров в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

"Ислямска държава" ще бъде победена единствено и само когато се постигне до политическо решение между силите, които я подкрепят и тези, които се борят срещу нея, смята журналистът, коментирайки отражението, което би имало връщането на града на иракски бунтовници в Мосул.

Саудитска Арабия има силна политика, която не е свързана с обединение на мюсюлманите. Тя се явява заплаха за Европа независимо от финансовото и икономическото сътрудничество, допълни той.

Повече можете да видите на Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
1
 
! Отговори
Има нашествие ново преди 6 години
В миналото чрез бактериологически оръжия и патогенизирани щамове успяват да внедрят техни мощни радари и скенери маскирани като "икони".Ползват специфични радиоактивни бои .Позиционират древните радиоактивни икони . Сега подобна роля играят холограми произвеждани под техен обемно проникващ контрол и цигарени пакети с ракови и black dead насложени снимки.
5
4
 
1
 
! Отговори
има нашествие преди 6 години
Има нашествие на нагли нашественици . Ползват древни и съвременни обемно обсебващи оръжия з а масови манипулации и показни кървави убииства.Много мощно обемно проникващо обсебващо оръжие подържащо наглите нашественици живи в биосферна среда са 'електронните цигари".от археологията тези предхождат особенно жестоки тип"black dead "масови убиици.ВИжте ги около Юстиниан Велики и след 1347 година януари стотици милиони избити зверски
4
1
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
изгледах интервюто и не можах да повярвам ,че в тази *** медия блумбърг са поканили някой нормален журналист ,който да каже истината ,евала на човека американската хибридна и лъжи война трябва да бъдат изобличавани моментално!
3
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичкото зло на света идва от САЩ. Това е антихриста. Те вече се подготвят за унищожението на света. В София има една малка група от наркозависими гей протестъри която срещи заплащане пропагандира сатанинските идей на САЩ. Тези трябва да бъдат " възнесени" към " великите ловни полета" .
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След посещението на Оизмама в Саудитска Арабия цената на барела падна до $29. Сега след посещението на бай Дончо в Саудитска Арабия цената на барела падна от $56 до $46 и продължава. Вчера Асад посети руската база на ВКС в Хмеймим и изпробва Су-35С.
1
1
 
27
 
! Отговори
Експерно становище преди 6 години
Е това си е 100% фалшива новина! Къде са доказателствата???За сега единственото сигурно е ,че администрацията на Обама е напомпала с милиарди умерена джихат-опизиция с канибалски наклонности и ги прати да колят християните в Сирия!