Двама крадци биха и ограбиха инвалид в Монтанско

Обирът станал послед бял ден
29 юни 2017 14:45, Анисия Иванова
6
Двама крадци биха и ограбиха инвалид в Монтанско
Архив: Булфото

Крадци нахлули посред бял ден в дома на инвалид, били го и му задигнали пенсията. Кошмарът за възрастния мъж се разиграл в сряда малко преди обяд в монтанското село Разград, община Вълчедръм.

75-годишният дядо Цветан бил нападнат от двама бабаити. Те метнали кърпа на лицето му, за да не ги разпознае и започнали да го удрят ожесточено по тялото и главата.

Със заплаха, че ще го пребият задигнали жалкия остатък от пенсията му. Дядото е инвалид и живее самотно в една от крайните улици. Той викал за помощ, но никой не го чул и не се притекъл.

Час и половина по-късно се съвзел и подал сигнал в районното управление на полицията в Лом, че двама мъже влезли през незаключена входна врата в стая на къщата му, били го и обрали.

В селото има младши районен инспектор към участъка във Вълчедръм, който отговаря и за други населени места, уточнява "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 6 години
В Ботевград няма оправия с ромите!!!!Главната прехрана на ромите идва главно от ***,кражби и измами а в последните години и от наркотици!!!!Пълни са с злато,карат коли за по 20,30,50 хиляди лева и нямат един ден трудов стаж!!!!Не спазват никакви закони и нямат никакъв респект от полицията,карат бясно и нагло и положението не се търпи ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ!!!!До кога да търпим???
2
0
 
8
 
! Отговори
Борислав преди 6 години
А,йордан цонев,какво мисли по вьпроса??
1
5
 
4
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Така се случва когато не вдигате заплатите на полицаите !!!