Шофьор пресече мантинела и обърна колата си на "Марица"

37-годишият мъж е с комоцио
29 юни 2017 11:03, Анисия Иванова
5
Шофьор пресече мантинела и обърна колата си на "Марица"
Архив: Булфото

37-годишен мъж е с комоцио след катастрофа на магистрала "Марица", съобщиха от полицията в Хасково.

Инцидентът е станал вчера около 16.00 часа при 23 км на магистралата в посока София, в участъка Димитровград – магистрала "Тракия".

Причината за катастрофата е висока скорост, колата е собственост на софийско ЕООД.

Водачът се е движил с несъобразена скорост, поради което е загубил контрол, пресякъл е мантинелата, навлязъл е в платното за движение и се е преобърнал. От удара е с комоцио, без опасност за живота.

В произшествието не са участвали други автомобили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Поразмърдай онова между ушите, ако го имаш!Щом пишат за несъобразена скорост, значи скоростта не е била превишена, а никъде по пътищата в България не разрешават 200 км/час, както си въобразяваш. Шофирал е с разрешена скорост, а защо е катастрофирал никога няма да разберем. КАТ без да разследва ще му лепне етикета несъобразена скорост и ще си измият ръцете, а такива като теб, с промити от КАТ мозъци, ще пишат безмислици по форумите.
4
1
 
2
 
! Отговори
Поредния преди 6 години
Поредния пилот от Формула 1. Дано комоциото да му е разбъркало сивото вещество и другия път вместо с 200 да кара със 100, пак ще стигне но с 10 мин по-късно.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста безмислена новина - "висока скорост", "несъобразена скорост", ... Ясно е, че несъобразена скорост няма - това е измислица на КАТ, за да бъдем винаги виновни. Ако се е движил с разрешена скорост по магистрала, както е в случая, коя скорост е висока или несъобразена скорост? Няма такава, това е магистрала и ако трябва някъде да се ограничи скоростта, то си има знаци за това. Явно съвсем други са причините за катастрофата, но както винаги КАТ ги мързи да ги потърсят.
2
1
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Ми лека му пръст на ***..
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пресякъл = преодолял = прелетял = прорязал = ???едва ли е слезнал от колата, взел я под мишница и лежерно се отправил към съседното платно като пътьом прекрачил мантинелата