Два автобуса се удариха на пътя Бургас-Созопол

Пострадали са трима души, те са откарани в болница
Обновена: 30 юни 2017 15:16 | 30 юни 2017 10:20, Елка Василева
5
Два автобуса се удариха на пътя Бургас-Созопол
Снимка: Булфото

Тежка катастрофа стана малко след 9 ч. тази сутрин в района на военоморска база Атия по пътя Бургас-Созопол.

Ударили са се два автобуса, които са пътували в една и съща посока, съобщи БНТ.

Пострадали са трима души, които са откарани в болница.

Движението към Созопол е отклонено през село Маринка.

Причините за катастрофата се изясняват. Според свидетели малък автобус се е ударил в задната част в по-голям, тъй като не е успял да спре навреме в района на спирка "Моряк".


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Докато КАТ санкционира за 1 на 100 ХИЛЯДИ нарушения, все така ще бъде, че и по-лошо. Как се свеждат нарушенията до минимума е добре известно по света - когато всеки шофьор е убеден, че направи ли нарушение, неизбежно ще бъде санкционира, като размера на санкцията е несъществен. Само в България КАТ успешно проми мозъците на повечето хора и те са убедени, че като в закона се запише по-строго наказание, това ще има ефект и така ... 28 години. Е, ефект няма да има и това е известен по света факт.
4
0
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 1 година
Точно КАТ е виновен, ама балaмите с промити от КАТ мозъци, не могат да го схванат. Във всяка една държава по света, правилата се спазват само и единствено, ако държавата със силата си наложи спазването им. Ти искаш България да е изключение и без КАТ да работи, както е сега, правилата да се спазват!!! Няма такъв случай досега в човешката история. Ти може би ще почерпиш с извънземен опит .....
3
2
 
4
 
! Отговори
М дааа преди 1 година
Вчера пътувах по този маршрут. При ограничение 80 имах чувството, че съм спрял. Никой не спазва знащите после КАТ са виновни, маркировката и не ня последно място дърветата покряй пътя.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може да бъде, не може да бъде. Нали всички шофьори знаят, че КАТ работи и глобява за всяко нарушение - над 200 милиона нарушения на ден в България, над 200 милиона наказания от КАТ.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
... а там ограничението е 60 и даже има камера /ако още я има/ ...