Юмруци в лицето и ритници за полицаи: Руснаци буйстваха в Св. Влас

Един от полицаите е бил с тежки наранявания, руснаците нищо не помнели
Обновена: 2 юли 2017 18:23 | 2 юли 2017 17:01,
350

Тримесечно бебе можеше да остане без баща след като руснаци буйстваха и нападнаха полицаи в Свети Влас.

Руснаците бяха задържани на 29 юни след сигнал, че са счупили стъклен купол в хотел в курорта. По време на ареста двамата руснаци яростно се съпротивляват и дори нападат служителите на реда.
 
"Целият е син - не само лицето, а ръцете, краката и гърбът. Сниман е от съдебен лекар и има доказателства как са го били", разказаха пред Dnes.bg близки на един от полицаите.

 Мъжът е бил ударен в областта на главата и нараняванията му са можели да имат фатални последици.

"Въпросните руснаци са хвърляли чаши, бутилки и са счупили купол, под който е имало майки с малки деца. Не са успели да счупят и другата част от него, защото е бил блиндиран", разказаха близките на полицая.

Пострадалият униформен и съпругата му са се преместили в Бургас от София, в търсене на по-спокоен живот. Близките на полицаия възнамеряват да заведат дело срещу руснаците и вече са извадили медицинско. Има и свидетели на задържането, които са готови да дадат показания.

"Наистина са били много, много пияни. На другия ден не са си спомняли вечерта какво са правили. Рускините също са били пияни. А охраната твърди, че редовно са правили мизерии", допълват близките.

Днес съдът в Несебър остави в ареста 36-годишният руски гражданин Евгени Е., единият от двамата буйстващи. Предстои да стане ясна мярката и на неговият баща - 56-годишен руски гражданин.

"Мъжът ми и синът ми са невинни. Те не са правили нищо противозаконно. Полицаи и охраната на комплекса нахлуха в стаята ни, докато спим, беше страшно и всичко стана пред двете малки деца на сина ми", настоява майката на единият от двамата задържани.

Съпругата на 36-годишният Евгени пък добави, че един от охранителите проснал мъжа й на земята и започнал да го души. Младата рускиня дори успяла да снима с телефона си бруталното задържане на двамата мъже.

Двете семейства от Москва имали спор с обслужващата фирма, която отдавала имотите им под наем. Руснаците твърдят, че не са получили парите от наема и това било в основата на конфликта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
15
 
14
 
! Отговори
14 88 WHITE WOLF преди 6 години
За разлика от мел,езите руснаци...Украинците могат да се нарекат- горди славяни !!!
163
22
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО преди 6 години
СМЪРТ ЗА РУСИЯ,СМЪРТ ЗА РУСНАЦИТЕ ***,СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ
162
2
 
20
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Статията не е написана добре и остават въпросителни - каква точно дейност имат тези руски граждани в България, какъв е конфликтът им с фирмата, как се е стигнало до задържането им от полицията и т.н. Едно обаче може да се каже със сигурност - българското Черноморие е притегателен център за хора, които си мислят, че всичко им е позволено и могат да буйстват и безчинстват безнаказано - и това са както руснаци, така и шведи, англичани, германци и много други. Жалко за някога хубавото ни Черноморие
161
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАКА СТАВА КОГАТО ЖИВЕЕШ В ПОДТИСТИЧЕСТВОТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В ПУТИЛАНДИЯ!!!!
160
14
 
7
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Не руснаците, ти си избиваш комплексите.
159
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РУСНАЦИТЕ СИ ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИТЕ ТУК ЩОТО ЗНАЯТ , ЧЕ В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НА ПУТЛЕРОЦИД ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА СА ОТНЕТИ НАПЪЛНО В ПОЛЗА НА РЕЖИМА!!!!
158
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако секи ден млатат полицаите, шъ ги заобичам тез русняци!
157
15
 
21
 
! Отговори
Блгр-бклци преди 6 години
7-8 ченгета мачкат двама пийнали мъже. Голяма национална гордост няма що
156
2
 
5
 
! Отговори
sXe преди 6 години
Сигурно ако им спрат на руснаците алкохола, ще им предизвикат геноцид.....
155
2
 
10
 
! Отговори
22 cm преди 6 години
Бургас е района с най много престъпност, полицая ако иска да му е спокойно, да стане счетоводител.Малко фитнес, че не могат се наведат от бирените кореми
154
7
 
18
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Защо се съобщава за случилото се едва днес, след като е станало на 29 юни? А иначе, какво може да се очаква от пияни руски**?
153
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не обидим и руснаците! Вечна дружба!
152
3
 
20
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Русия е страна на контрастите!Има невероятно интелигентни и добропорядъчни хора, но и такива с които не бихте искали да срещнете невъоръжени!Болшинството от тях считат, че целия свят им е "длъжен"!И поради някакватяхна причина, всички трябва да ги обичат и уважават!?Обвиняват Американците (не без основание!) за тяхната "изключителност", но самите те се считат за такива. Абсолютно същото се отнася за САЩ и американците!!!
151
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
та ти само това ядеш, бе другарю ... само това ядеш и пак това ти се яде ... ех тая червена краста комунистическа
150
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пенчо, ... аз съм стреснат, трогнат и очарован !Пенчо президент !!!
149
7
 
7
 
! Отговори
русофил преди 6 години
"" Това,че са руснаци,не означава,че не трябва да поемат отговорност ... ""............Kaaaак ??? щом са руснаци - веднага да се освободят а всички замесени българи веднага да изуят *** и да вземат вазелина в ръка !!!- кой ще ни спасява от турците ?- кой ще ни води към светли комунистически бъднини ?- а и долния запад трябва да ударим ... като се отдадем на руснаците !
148
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мноо яко , шамари и юмруци - това да арестуваш руснаци не е като да риташ пенсионери и деца пред парламента.
147
0
 
23
 
! Отговори
Чърчил преди 6 години
Ако искаме да имаме авторитет пред света трябва да бъдем обективни към всички престъпления извършени от чужденци в България не трябва да има значение дали са руснаци, шведи, англичани, немци или които и да били...щом са извършили престъпление ще отговарят пред закона...и въобще няма нужда да се политизират нещата...
146
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*най-скъпата газ е за нас*2 млрд за една дупка дадохме*преди година, един беше казал, че ще прелети само веднъж с ту-160 над българия*миналият месец, "пътников" каза, че пишел на македонски*миналата седмица един, който постоянно ядеше бой от големият гари, даже в "каро-кан", подтвърди, че и той пишел на македонски*сега тия пиянки чупят стъкла с риска за убийство на деца, и пляскат полицаисамо аз ли виждам тенденция, или си внушавам? "пътников" губи и русофилите, ама сам си го направи!
145
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от *** - шведи, руснаци, англичани... Дано да го осъдят здраво всички...