Юмруци в лицето и ритници за полицаи: Руснаци буйстваха в Св. Влас

Един от полицаите е бил с тежки наранявания, руснаците нищо не помнели
Обновена: 2 юли 2017 18:23 | 2 юли 2017 17:01,
350

Тримесечно бебе можеше да остане без баща след като руснаци буйстваха и нападнаха полицаи в Свети Влас.

Руснаците бяха задържани на 29 юни след сигнал, че са счупили стъклен купол в хотел в курорта. По време на ареста двамата руснаци яростно се съпротивляват и дори нападат служителите на реда.
 
"Целият е син - не само лицето, а ръцете, краката и гърбът. Сниман е от съдебен лекар и има доказателства как са го били", разказаха пред Dnes.bg близки на един от полицаите.

 Мъжът е бил ударен в областта на главата и нараняванията му са можели да имат фатални последици.

"Въпросните руснаци са хвърляли чаши, бутилки и са счупили купол, под който е имало майки с малки деца. Не са успели да счупят и другата част от него, защото е бил блиндиран", разказаха близките на полицая.

Пострадалият униформен и съпругата му са се преместили в Бургас от София, в търсене на по-спокоен живот. Близките на полицаия възнамеряват да заведат дело срещу руснаците и вече са извадили медицинско. Има и свидетели на задържането, които са готови да дадат показания.

"Наистина са били много, много пияни. На другия ден не са си спомняли вечерта какво са правили. Рускините също са били пияни. А охраната твърди, че редовно са правили мизерии", допълват близките.

Днес съдът в Несебър остави в ареста 36-годишният руски гражданин Евгени Е., единият от двамата буйстващи. Предстои да стане ясна мярката и на неговият баща - 56-годишен руски гражданин.

"Мъжът ми и синът ми са невинни. Те не са правили нищо противозаконно. Полицаи и охраната на комплекса нахлуха в стаята ни, докато спим, беше страшно и всичко стана пред двете малки деца на сина ми", настоява майката на единият от двамата задържани.

Съпругата на 36-годишният Евгени пък добави, че един от охранителите проснал мъжа й на земята и започнал да го души. Младата рускиня дори успяла да снима с телефона си бруталното задържане на двамата мъже.

Двете семейства от Москва имали спор с обслужващата фирма, която отдавала имотите им под наем. Руснаците твърдят, че не са получили парите от наема и това било в основата на конфликта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
3
 
! Отговори
Lothbrok преди 6 години
До ахахахахах 148пхахахахахаха да :D
123
5
 
15
 
! Отговори
ахахахахах преди 6 години
пияната руска лелка: "Ще звънна в посолството"полицая: "Звънни на майка си в г..а"ахахахахххах евала
122
6
 
9
 
! Отговори
TO :DOR преди 6 години
И друго забелязвам. То е в унисон с така модерната напоследък евроатлантическа "политкоректност". В България се говори за Русия и руснаците или само лошо, или нищо. Докато българските к0л0ниални "медии" много бързо забравиха случаят с американския военен, който ошамари българско дете. Замлъкнаха още преди да се огласи случаят, добре че има интернет. Тогава даже не се възмутиха "журналистите", че този военен не може да бъде съден за агресията, която е проявил. Двойни стандарти
121
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за какво по ангелите имат оръжие полицаите,ако нямат право да го ползват
120
4
 
7
 
! Отговори
ссс преди 6 години
По едно време бяха намалели по морето и беше спокойно. Сега изкупиха апартаменти и хотели и ги отдават на други руснаци без в държавата да влиза и стотинка.
119
3
 
9
 
! Отговори
анализатор преди 6 години
Кой им дава визи на тия? Говорих с един човек който има заведение на плажа в Несебър. Вика - тия са най-големите пинтии от всички туристи, броят си стотинките...
118
1
 
8
 
! Отговори
TO :DOR преди 6 години
"За съжаление имаме сходна съдба с руснаците - и там интелигенцията с години е прочиствана."Така е. Много точна забележка.
117
1
 
3
 
! Отговори
Претоплено, но вкисн преди 6 години
Стара манджа. Това мина по нормалните сайтове преди 2 дни.
116
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление имаме сходна съдба с руснаците - и там интелигенцията с години е прочиствана.
115
5
 
14
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Нищо ново под небето. руснаците са пияна и смърдяща ***.
114
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам и позор за Бълария!! Да бият Руснаци!! Народа който е дал няколко милиона жертви за да имате собствна държава!! Позор за България
113
3
 
13
 
! Отговори
TO :DOR преди 6 години
Представете си, ако руснаците бяха повече, равни на полицаите и охранителите? Не съм сигурен, че "органите на реда" щяха да се справят със ситуацията, макар и да ми се иска. Или оня случаи в Борован.. българският полицаи себе си не може да защити от две хилави и *** хуманоиди, а какво остава да защити невинните граждани. Тук все повече става като дивия Запад, за съжаление. Милицията на НРБ точно за две минути щеше да препарира р0ми и всякви там самозабравили се туристи. Аман от либерастия
112
3
 
2
 
! Отговори
до анализатор преди 6 години
Кой ти каза това? Не си анализатор, а аниматор.
111
0
 
9
 
! Отговори
анализатор преди 6 години
За да си полицай ти трябва и физическа подготовка. Не може да си някъв паржо който едвам излиза от колата си.. ето за това освен да ядат бой от пияни хора за друго не стават. Трябва всички полицаи да се подлагат на задължителна физическа подготовка !
110
2
 
8
 
! Отговори
не може да бъде преди 6 години
Пияни руснаци,те такова чудо нема,те са много интелигентни и възпитани хора,истински джентълмени. И са най-обичания народ от бг населението.
109
5
 
11
 
! Отговори
анализатор преди 6 години
абе вярно че във всяка нация има такива - има такива българи, англичани немци... но.. в Русия това е 99% от населението.
108
7
 
4
 
! Отговори
Ученик преди 6 години
Анонимния мрази Русия - ние мразим Анонимния.
107
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нагли, по-нагли, най-нагли...що е то ? - руски *** в България. Марш от тук !
106
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Така и трябва да бъде. След 130 години лутане най-накрая българите ще открият мястото си. А имено България е част от Русия и е крайно време българия да стане част от Великата Руска федерация. Тогава всичко ще се оправи и никой на света няма да посмее да се подиграва с Българите."Алооо, *** червено!!! Взе ли си дневната доза-рубли?!
105
1
 
7
 
! Отговори
TO :DOR преди 6 години
Абе, не мога да разбера как ги подбират тия нашите "полицаи"?!? Освен да ги бият руснаци и всяква туристическа сг.ан по Черноморието ни, стават ли за друго? От друга страна поне има тренинг откъм бой, щото това по морето е нищо в сравнение с боя, който отнасят от гнусните роми. Срам, позор и пак срам! При бай Тошо това беше немислимо. Народната милиция шамареше здраво, а полицаите бяха физически и морално подготвени да изпълняват дълга си. А тия полЮцаи едвам двама пияници озъптяват, пфу