Арести след протеста: Спипаха Перата и още двама хулигани

Перата беше обявен за национално издирване, хванат е към 2 часа
3 юли 2017 09:28,
36
Арести след протеста: Спипаха Перата и още двама хулигани
Снимка: БТА

Трима души, сред които и Петър Низамов-Перата, са задържани след снощния протест в Асеновград, съобщи директорът на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков.

По време на снощния протест срещу ромите в Асеновград, Перата рани телевизионен оператор. Той беше обявен за общонационално издирване.

Още по темата


Полицията го е задържала в 2 часа през нощта в Бургас, уточни Атанас Илков пред "Нова тв".

Останалите двама са задържани за хулигански прояви.

Седем души пък са в ареста след свада между две враждуващи ромски фамилии в пловдивската "Шекер махала", при която е имало и стрелба. Сбиването било в резултат на стара вражда. Стигнало се и до стрелба с ловно оръжие.

"Пострадали са седем души, които са в болница. Един от тях е с прободна рана в гърба. Няма опасност за живота на ранените. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава", каза Илков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са ония със зелените костюмчета, с руските инструктури? Нещо войнски съюзи ала бала никакви ги няма, мишоците. Ходят по двама трима като този мишок да ударят два шамара на някой журналист, иначе никви ги няма. Ако сами не си върнем България, ще ни бъде отнета от турците с любезното съдействие на кремъл. Впрочем, питам се дали не минахме и точката на обрат? Нещата изглежда са вече необратими.
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че Перата ранил телевизионен оператор е абсолютна медийна постановка за отклоняване на вниманието от безчинствата и своеволията на тези който същите медии наричат роми.
26
1
 
12
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Сега всички медии ще ревнат срещу Перата и ще забравят за ромските биячи ....така се откланя от край време вниманието на шилешкия народ в тази държава .....винаги е било така и винаги ще бъде ! Както отклониха вниманието от 16-те милиарда заем и 4-те от банката .......като ревнаха че Сидеров пушил пура за 50$ :) Елементарно се пасе това стадо !
25
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смърт за Бойко!
24
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
крайно време е бандитите да награбят тези който направиха милиони от това че спестяваха от закуските,долни гадове,идва и вашето време и както няма армия и полицията протестира,гадовете са се въоражили и имат частна армия.
23
2
 
19
 
! Отговори
Скоро преди 6 години
На народа още не му е писнало. Скоро до 3 или 4 г. Ще изригне народа и няма да има кой да го спре. Само подчовеците политици но народа и тях ще погне.
22
11
 
4
 
! Отговори
FRTSMSMNVMNVLN преди 6 години
Успешно се вписва в средите на националистите. Т.нар. доброволни сътрудници на МеВеРе .лош , много лош Перата !
21
9
 
39
 
! Отговори
Ха преди 6 години
Като не ви харесва Перата защо не отидохте вия там а шушумиги и мижитурки?
20
28
 
22
 
! Отговори
Другарка Радева преди 6 години
По времето на Бай Тошо не можеше да се случи такова нещо. Да си върнем социализма
19
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малкия ОсманНазимов е османлия куражлия, винаги е готов да помогне на бьлгарския народ, на тоя родолюбец който винаги е най от пред, трябва да му се даде орден стара планина!
18
12
 
19
 
! Отговори
Man United преди 6 години
Тва "хубаво момче" Перата, защо го тормозят? Та той е патриот и родолюбец, пази ни от емигрантите!Нищо, че всеки от Бургас и региона знае за какво става въпрос.
17
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става когато съдът го пуска. Колко се полага за хулиганство? Много ще му се зарадват в затвора...хахаха
16
2
 
25
 
! Отговори
Неграмотен преди 6 години
Не знам какъв е този Перата и за какво се бори. Но на кадрите които вядях сутринта, някой от страни на оператора от тълпата зашлеви въпросния юнак. И Перата веднага се нахвъли върху оператора. Не съм фен на футболни агитки и националисти. Искам органите на реда да влизат в тези гета и да поставят на мястото им самозбравилите се ***. Но още когато започнаха да следят по медиите придвижването на този Перата, ми замириса цялата история. Някой е намислил нещо.
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОГАТО НЕ РАБОТИ МОДЕЛА ЗА РАБОТА!.- ПАЗАРНИЯ СВОБОДЕН И ОТКРИТ ЗА ОБЩЕСТВОТО МОДЕЛ. КОРУПЦИЯТА ИЗС.КАЧА
14
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малкия ОсманПетьр Назимов е Турчин, после пак се оплаквайте че не ви помагаме.Османлиите имаме сьрца, а не като дин пинко.
13
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега е модерно мутрите да се изявяват като патриоти. Ако има някакъв проблем със закона да може мутрата да каже: "А, глупости, аз съм патриот и бия само роми. Върша работата на държавата" И обществеността да го подкрепя и да се настройва срещу държавата. Че държавата е тумор, тумор е, ама и такива динковци, перовци, дето на думи много обичат бг обществото, а вкъщи пребиват приятелките си, не ми ги хвалете.
12
0
 
27
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
А операторът ,който му блъсна телефона ? Това беше предизвикана агресия !
11
0
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Настъпил го е исках да кажа !
10
3
 
31
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Гледах протеста на живо излъчване и това с ранения оператор е мега пресилено . Натупал го е а го изкарват че е ранен . Медиите кой ви плаща да лъжете мишоци
9
1
 
13
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
,а ако беше стрелял с ловна пушка като шекерчето