След побоя заради плацента: Бащата, набил лекарка - зад решетките

Наказанието, което Владимир Стоянов може да получи, е затвор от една до пет години
3 юли 2017 12:46,
152
След побоя заради плацента: Бащата, набил лекарка - зад решетките
Снимка: архив Reuters

Бащата, пребил лекарка в столичната болница "Шейново" е арестуван за 72 часа. Това съобщиха от Софийската районна прокуратура.

На Владимир Стоянов, който в събота нападна лекар от столичната АГ болница., е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на службата му.

Още по темата

Наказанието, което може да получи Стоянов, е затвор от една до пет години.

Агресията на мъжа се породила от това, че поискал от лекарката да му предостави плацентата на току-що роденото му дете. След като му било обяснено, че има законова процедура при раждане, която трябва да се спази, мъжът ударил д-р Албена Гагова в областта на главата.

Пред Bulgaria ON AIR по-рано изпълнителният директор на болница "Шейново" д-р Румен Велев обясни, че мъжът се занимава с генетика. Вероятно това е била още една от причните мъжът да иска плацентата на бебето.

"Поводът за случката е необясним и шокиращ за нас. Конкретният повод е бил, че той е искал да получи плацентата на детето след раждането. Той не е спазил реда, по който се случва това нещо. Първоначално е казал, че аз съм разрешил", разказа д-р Велев.

Веднага след инцидента нападателят не е вдигал своя телефон и се е опитал да избяга.,

Нападнатата д-р Албена Гагова е в тежко психическо и физическо състояние, тя е със счупен нос и разцепена горна устна. След нападението тя е била в безсъзнание в продължение на 20 минути.

Разследването по делото продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
21
 
! Отговори
Генетик друг път преди 6 години
Баш сектантска му работа. Ако човек иска стволови клетки това се заявява по-рано и по специален начин се обработва самата плацента. Не се дава ей-така насипно. И обработката отнема техническо време и струва пари.
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СеирМайка ти даде ли ти твоята плацента?А баба ти тази на родителите ти? Собственото му деге с безценните гени!
34
0
 
15
 
! Отговори
did преди 6 години
Занимавал се с генетика - тестват резултатите върху него сигурно :) ...
33
1
 
14
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
Добре дошли в страната на Перата и Динко!!
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
след като се занимава с генетика,се предполага,че има малко интелект в главата. а побоя на какво е признак?
31
3
 
17
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Те такъв *** рядко са ражда. Дали не е член на някаква новоизлюпено секта? Бебето не търси , а търси плацента.Дали не е мислил да я завие около врата си като шалче.Невероятно!
30
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доколкото знам плацентата се взема определени минути след раждането, за да се извлекат стволовите клетки, да се замразят в специална банка при определени условия и това струва 4 000 евро,една част се плаща и на лекарският екип за манипулацията,явно докторката не е взела нищо ,а никой няма да чака до понеделник,те клетките ще погинат,хубаво я е бушонирал човека!,раждането не се повтаря ,плацентата е унищожена и възможността да спасят детето му при нужда също!
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиКакво стана с онази акушерка дето биеше новородените с шишето по главата?Още не е осъдена, нали?---------------------------------------Оплачи се от съда бе сладур. Адвокатът й прорака делото за пореден път.Само че това не е повод да биеш всичко останали, освен ако не искаш да ходиш да си плащаш за врачки, вместо за лекари.
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напоследък се наемат дули, които участват в раждането. Те защитават правата на родилката.
27
2
 
17
 
! Отговори
11 преди 6 години
Ще го пуснат както правят винаги. Май имаме нужда от друг вид съдий. Тия всичките са за ***!
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПа стани и ти лекарка, някой да ти пречи?
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Веднага след инцидента нападателят не е вдигал своя телефон и се е опитал да избяга.,"Пореден неадекватен психар на сцената! И от кого ще избяга този глyпaк! Нали има дете на един ден! Някои пишат, че бил инженер. Инженерите обикновено знаят значението на процедурите и стандартите.
24
13
 
9
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
Ако държавен служител ми поиска пари почне да увърта и нещо да ме мота директно ще го набия А ти си приказвай, че не може знам ще ме осъдят но след като изляза от пандиза ще го намеря и ще го намерят скочил от петия етаж туй е положението
23
2
 
22
 
! Отговори
жж преди 6 години
До АзТъй ли? Какви са тез генни инженери с предишни криминални прояви като кражба, грабеж и хулиганство, както пишеше в друг сайт? Много бойни станали таквиз хора на науката, тъй пък да я бранят. Пък като не са ти обяснили процедурата, не е задължително да биеш, особено жена. Пълен ***, дори и наистина да е генен инженер, в което дълбоко се съмнявам.
22
3
 
6
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Bravo be za tatkoto..... si baral covekot toa sto e negovo. Placentata se koristi vo kozmetickata industrija i vo prasane se PARI .... A i vaka taka BG lekarite placat za kotek.....
21
5
 
37
 
! Отговори
Daniel преди 6 години
Не искам да оправдвам побойника, но може би трябва да се чуе и неговата гледна точка. Моето дете се роди в Шейново, едната от сестрите, които обдишваше жена ми говореше през цялото време по мобилния си телефон. Когато жена ми и каза, че не и достига въздух (по време на секцио), професионалната сестра и каза "а уста в уста ли да ти правя, ха,ха". И познайте, нито един от двамата оператори не реагира, говорят си за времето. И това при положение, че бях платил избор на екип и ВИП стая. ***!
20
5
 
27
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
На нас акушерките също ни обещаха да не прекъснат пъпната връв, докато тя престане да пулсира и не изсъхне от самосебе си, като по този начин позволят да се влеят допълнителни милилитри кръв и стволови клетки от майката. Това беше идеята, разбира се при самото раждане това не се случи така, набързо прекъснали пъпната връв и прибрали плацентата. Оказва се, че плацентата е изключително ценна и от нея се печелят МАСА пари. За това е бил целия джангър- поредните лекари- печалбари.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със сигурност и на лекарите не им е приятно да се занимават с тонове бумащина и документи всеки ден, но трябва, защото от това им зависи работата. На когото не му харесва- да търси сметка на министерството защо е така. Иначе ситуацията е все едно да биеш инкасатор, защото сметката ти за парно е завишена.
18
7
 
21
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Щом човекът е генен инженер, плацентата му трябва заради стволовите клетки, в което няма нищо лошо. Тъй като е в българска болница съм сигурен, че никой не му е обяснил процедурата за получаването й, а вероятно след това със сигурност не са се държали особено любезно с него. Предвид, че току що е станал татко вероятно емоциите са му дошли в повече и е изгубил самообладание. Все пак това не е основание да биеш лекари и сега ще си понесе последствията. Странното е, че няма охрана в тази болница..
17
7
 
17
 
! Отговори
Поредния преди 6 години
В 40 градуса да му я дадат в найлоново пликче ли очаква? Не е за стволови клетки работата, има за това процедура и начини на съхранение и именно за това е процедурата. Тати просто е искал да живее вечно и да почерпи и маминка. В болниците са се нагледали на такива луди. Жалко, че се размножават, детето и то ще е смахнато