Пликче, в него 15 000 лв. Нов удар за ало апашите

64-годишна жена предаде голямата сума в Гоце Делчев
9
Пликче, в него 15 000 лв. Нов удар за ало апашите
Снимка: Dnes.bg

15 000 лева прибраха телефонни измамници от 64-годишна жена от Гоце Делчев, съобщават от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

На 5 юли в местната полиция е получен сигнал от 64-годишна жена за това, че е получила телефонно обаждане от мъж, който се представил за полицейски служител и въвеждайки я в заблуждение, че ще помогне за залавянето на телефонни измамници, й поискал парична сума.

Потърпевшата е оставила пред дома си плик със сумата от около 15 000 лева. За случая е уведомена Районна прокуратура-Гоце Делчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Анонимен 5, голям коментар си изтипосал. Ти ли си най-умния на мама и тати? Да, ама не. Какво се опитваш да кажеш? Че и ти може да бъдеш измамен и да сложиш 10-15-20 бона "до пейката", "до задната гума на буса"? Кой умен човек ще си хвърли парите от балкона, или ще ги сложи където му кажат измамниците?! Не мога да повярвам, че има тооолкова прости, глупави и наивни хора. Ще гладува и мизерства цял живот, и накрая какво...ще ги хвърли просто ей така, видите ли "в помощ на полицията".
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
15 бона заминават за Слънчака ахахаха.Пичовете ще си изкарат незабравимо.Можеше това да са децата й или внуците, ама пред тях сигурно е мрънкала, че умира от глад и плюела Бойко, че не й вдига пенсията.
6
4
 
3
 
! Отговори
Петко преди 6 години
Грам не ми е жал за тия наивници. Ама грам !!!
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното доказателство, че всеки може да бъде измамен, вкл. и тези дето сега ще се подиграват на жената. тези преди мен дето сте писали, бъдете сигурни, че и вас могат да ви измамят и после ще гледате като пoсрaни.Трябва да имаш и малко ум в главата, за да не задаваш глупaви въпроси - защо хората биват измамени въпреки многото предупреждения.
4
4
 
8
 
! Отговори
Защо? преди 6 години
Не мога да разбера как при толкова много новини по темата и предупреждения (по телевизията, по радиото, в метрото даже спамят за ало измамите).... и все се намират хора, които продължават да се връзват и да си дават парите. Това е вече от сигурно 10 години и пак има хора, които не са се научили и си мятат всичко през балконите.
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какво изненада ! - съсем НОВА новина !
2
5
 
5
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Будали има,иска се търсене !
1
4
 
12
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
*** смотана!