Пак бити спешни медици, пак ненужно агресивни близки...

Макар и с рани те са помогнали на ранените на "Тракия"
15
Пак бити спешни медици, пак ненужно агресивни близки...
Снимка: Булфото, архив

За пореден път екип на Спешна помощ е станал обект на агресия от близки на пациент. Медиците не са имали никаква вина, че имащият нужна от помощ е починал, но са пострадали от юмруците на негов съсед.

Още по темата
След това обаче се е наложило на същия екип от Спешна помощ от Костенец да помага на пострадали от тежките верижни катастрофи заради мъглата на магистрала "Тракия“, съобщи БНТ.

За случая се разбра днес, след като и лекарите от "Спешна помощ“ също се включиха в символичния протест срещу насилието над техни колеги.

Именно лекарите от спешните отделения най-често жертва на агресия.

Инцидентът е станал в село Момин проход малко преди тежката верижна катастрофа на АМ „Тракия“ преди дни.

Внощта на 4 срещу 5 юли от спешната помощ в Костенец са се отзовали на подаден сигнал от близко село, като на екипът му отнема 20 минути да стигне до мястото.

Когато пристигнали в село медиците са установилит, че човекът е починал, но негов съсед е нападнал екипа.

Въпреки че са пострадали от побоя, медиците са повикани да помагат за ранените на "Тракия“.

Същата линейка със същия бит екип прави три курса до болниците, за да откара пострадали.


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
21
 
! Отговори
МУНЧО преди 1 година
До Анонимен 1
А какво да правим с бездушните и нагли търговци закичени с титлата д-р? какво да правим с тези които гледат на получилия инфаркт като вече обречен студен труп и вместо с внимание го товарят като чувал с картофи в линейка приличаща на пикап за зарзавати? За това ли ни дерат кожите с осигуровки и данъци? Ами като казваме А нека някой да поеме инициатива и да кажем и Б.
9
15
 
23
 
! Отговори
роко преди 1 година
Само бой по каските,мафиоти в бяло,малко вие като земат да ви трошат и краката тогава ще се разработите боклуци облечени в бяло!!!
8
0
 
27
 
! Отговори
Фенчо преди 1 година
Безпомощна държава..
7
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавната "Бърза помощ" обикновенно се отзовава на 40 тата минута без изобщо да бърза.В случая болница Костенец се намира на 160 метра от село Момин Проход.Според тяхната версия са се отзовали на 20 минута и без нищо ги е бил съседа ,после са продължили работа без да извикат полиция и да го осъдят за пари?Не вярвам на лекарите, сигурно са утрепали човека.
6
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В никакъв случай, по никакви причини, лекарите не трябва да бъдат бити, въпреки че единици от тях заслужават разстрел. Но това трябва да се решава по закона.
Много, ако не 2/3, от лекарите са груби, небрежни, незаинтересовани, гледат да се отърват от човека, който идва за помощ от тях, надменни са, цинично иронизират, с ченгел им вадиш думите от устата, много често са невежи, болният за тях е детайл на поточна линия, грозно. Затова по-първични типове налитат да ги бият.
5
2
 
35
 
! Отговори
нормален ден преди 1 година
в нормална демократична държава. Отивам за банани.
4
7
 
27
 
! Отговори
PD преди 1 година
Явно гилдията, няма да се сети, защо това и се случва. А беше време, когато бяха наравно с кмета, даскала и агронома.
А и да се окаже кажем от услугите им, парите няма да върнат, нали?
3
3
 
53
 
! Отговори
Ган преди 1 година
Всеки лекар с пистолет и стрелба на месо.
Е *ати и държавата, всеки си прави кой каквото пожелае. Не може този съсед решил че вината е на лекарите и пердах, утре ще реши че в магазина са му са се усмихнали на криво и пак удари.
Само на мен ли ми прави впечатление че агресията се увеличава? Извода е, умните се изнесоха и останаха само хуните в БГ.
2
15
 
23
 
! Отговори
Манго Джери преди 1 година
Удрииии...
1
31
 
32
 
! Отговори
байхейс преди 1 година
днес бг,
какво се правите на луди !!!
вие сякаш никога не сте имали взимане-даване с тези некадърни, алчни, корумпирани и мързеливи касапи и знахари наричащи себе си "лекари"

не бой - разстрел заслужават те !!!