Арестуваха заподозрян за побоя пред дискотека в Бяла

Задържан е 31-годишен мъж
9 юли 2017 13:08, Петя Славова
31
Арестуваха заподозрян за побоя пред дискотека в Бяла
Снимка: архив, Булфото

Задържаха 31-годишен, заподозрян в нападението над 18-годишния младеж в Бяла, Русенско, съобщава "Фокус". В моменда арестуваният е в Районно управление на МВР-Бяла.

Още по темата

Вчера към 06.30 часа е получен сигнал за намерен пред заведение в града 18-годишен младеж в безпомощно състояние.

На място веднага е изпратен екип от криминалисти. Младежът е откаран в болница. На този етап е установено, че нападението е възникнало след спречкване пред дискотеката.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То затова простотия ходи у хората честно казано вари го печи го брат се тая това поколение е нередовно
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е имаше едни де обиждат на животни ми искам да попитам ко ги обидя на прякорите им какво става ненормални хора живееики в демократично време може да гледа себе си щото е добре
22
0
 
11
 
! Отговори
Да, ама ... преди 6 години
Преди малко видяхме по телевизията интервюта с обитатели на онази "маала". Те не разбират защо ще се провежда протест!Ако бяха годни за интеграция, досега те първи да са организирали протест с искането побойниците да напуснат махалата им, защото са създали лош имидж на ромите и са предизвикали неприязън спрямо тях.После щяха да са ги завлекли вече пред мешерето, за да получат сурова, но справедлива присъда.
21
4
 
2
 
! Отговори
Бунчо преди 6 години
Ми нали това искахте бе,демокрация,либерализъм и тем подобни приказки за ***.Едно време *** не смейше да си покаже картуна извън катуна,сега колят.....
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой насъсква * с/у нас.И този някой е ДПС и ДОСТ.Докога институциите ще спят,а ние само мирно ще протестираме?...Ами преди патриотите да се загнездят във властта протестирахте пред минсъвета и парламента. Сега не се ли замисляш защо не ви организират протестите там?Защото няма как да организирате протести срещу вас самите.
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писано е от мъдрите хора - държавата е като броня, ако ти убива или не те пази, изхвърляш я и слагаш нова, която ти върши работа. Очевидно институциите са умрели или най-малкото с вързани ръце и крака, когато стане въпрос за ромеите.
18
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Някой насъсква * с/у нас.И този някой е ДПС и ДОСТ.Докога институциите ще спят,а ние само мирно ще протестираме?Къде е Валери Симеонов да вземе мерки,да изиска строги закони-до животни присъди за такива нападения.
17
0
 
14
 
! Отговори
Джукър преди 6 години
Пискливия пинчер Сидеров къде се крие? Хайде сега и в Бяла да повикат "българи юнаци", да им се посмеят и там мaнгaлите и да чакаме следващия побой. Умрял народ :(
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо на върбата, на най-дебелия клон!Няма да го хрантутим в ареста, да плащаме на служебен защитник и после, ако случайно го осъдят, да му осигуряваме издръжката в затвора!Приключвай по бързата процедура!Ако се действа така поне при няколко подобни случая, в България ще настъпят мирни и спокойни дни.По-добре такава разправа с неколцина негодници, отколкото инициативи тип "Чочоолу" във всяка ромска махала. Това е неизбежно и ще се случи.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
15, швед сигурно е
14
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много бял този за ром, дори и за българин е бял.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като си бъдеще значи те чакат гладни и уморни дни...празниците и безделието на нечий гръб ще приключи..
12
0
 
12
 
! Отговори
право бг преди 6 години
Този не е ли осъден вече до живот за неуспяло УБИЙСТВО.
11
13
 
2
 
! Отговори
Джипси Авер преди 6 години
Ний сме бъдещето на Майка България !
10
3
 
31
 
! Отговори
Нова епоха преди 6 години
България влиза в нова епоха - когато държавата е безсилна пред всичко и народа трябва да се оправя сам. Епохата на изселване и на не много интелигентни хора. Влизаме в епохата мислийки че сме велики а всъщност упадака на народа е страхотен. Епохата на народни кражби и силни думи без покритие от управляващите. За съжаление връщане назад няма. Хората от пустиня правят рай, ние от рая направихме пустиня.
9
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да се пише - ***. стига с това ромски!
8
2
 
8
 
! Отговори
asa преди 6 години
Защо не пише, арестуваха БЪЛГАРИН за побоя в Бяла? Знам защо. Защото материала е развален. Така казваше моя "приятел" Бойко Борисов.
7
0
 
12
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 6 години
И ? Довечера ще викаме,,Българи ,юнаци,,!
6
0
 
22
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Ако не друго - България настигна Германия в едно - борим ромски безобразия с протести, и нощни бдения...липсват ми само плюшените мечета, цветята, и червените свещи!
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахах, уж ГЕРБ и Валери Симеонов щяха да вземат мерки срещу ци-ганското насилие... ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА направо безотказно работят "мерките"