Случаен инцидент в скейтпарк, а след това – бой, ритници, кръв...

Съдът решава дали да остави в ареста мъжете, нападнали тийнейджъри в Монтана
10 юли 2017 13:11,
74
Случаен инцидент в скейтпарк, а след това – бой, ритници, кръв...
Снимка: bTV

Съдът решава дали да остави в ареста тримата мъже, които нападнаха и биха тийнейджъри в скейтпарк в Монтана.

Причината за побоя е, че скейтбордист е блъснал случайно малко момиченце. Вместо да се разберат обаче спокойно, бащата на момиченцето решава сам да раздаде правосъдие и напада 18-годишния Денис.

Още по темата

На помощ идват приятелите на младежа, за да ги ръзтърват. Това провокира бащата да повика подкрепление - двама мъже, които са небезизвестни в Монтана - единият е собственик на най-големия хотел в града, а другият е син на директорка на известно държавно ведомство. Самият баща пък е криминално проявен - задържан е с голямо количество цигари без бандерол.

Денис обяснява, че е видял късно малкото дете и се е опитал да го предпази.

"Не съм гледал напред, а само в скейта си. Чак във въздуха видях, че има момиченце на пътя ми. Скочих, опитах се да го предпазя, паднахме и двамата. После дойде един човек, хвана ми тениската, скъса я, рита ме, разби ми носа", разказа пострадалият пред bTV.

След това агресивният баща се укротил за малко, но звъннал по телефона за подкрепление. Приятел на Денис - Антон, пък се обадил на тел. 112, тъй като предусещал, че нещо лошо ще се случи. Така и станало - след като се появили другите двама мъже, започнали да ритат Денис в главата, а Антон бил ударен с тротинетка.

"Това не е начинът, това не е нормално да се случи. Няма нормален човек, който да оправдае подобно нещо", възмути се бащата на Денис.

"Бъркат се понятията скейтпарк и детска площадка. Това е съоръжение за екстремни спортове, има разлика между екстремни спортове и площадка с люлки, пързалки...", добави и майката на тийнейджъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
31
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Насилието и агресията са повсеместни, защото няма съд, който да отмери справедливо.Подкупи, условни присъди за убийства, пускане под домашен арест за да може престъпника да напусне страната...Какво да се очаква в този разграден двор, в който и българите са с *** манталитет?!?!
35
24
 
7
 
! Отговори
Ajax4o преди 6 години
До АнонименСкейтърчета, байкърчета и прочие карат като да са сами в парка/градинката. Не се съобразяват въобще дали минава някой, дали е дете, стар човек или нормален гражданин, който да им забие два шамара. Не оправдавам, това че са ги пребили, ама и като си разумен човек /над 13-14-15/ все можеш да прецениш, че можеш да удариш някой случаен гражданин.
34
2
 
17
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Няма оправия.Да се разреши законно притежаване на оръжие.Като е нужно...вадиш и стреляш...както се казва...По добре 3ма да ме съдят....отколкото 6тима да ме носят.Не може всеки в тази държава да се мисли за мутра и да раздава правосъдие...
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече има бой за щяло и нещяло... Политиците отдавна са ни поробили и ни гледат сеира.. Разделяй и владей...
32
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз мисля че нашето общество мрази децата, мрази тийновете, мрази младежите ...Те са най уязвими и най незащитени . Всички говорят за заплати на учителите, на докторите , за пениите, но никой не го е еня за децата .Такова общество е обречено .
31
2
 
21
 
! Отговори
МВР преди 6 години
По-интересното е, кога са дошли полицаите след позвъняване на 112 ? Щото мутрите са реагирали светкавично... Заплати ?!
30
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само смъртно наказание и ядрена катастрофа могат да променят нещо в общество като това.
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До местенБаце знаем си района стига.Всички там са вързани като свински черва и ако не се вдига шум яко и дълго ще потулат работата 100%.
28
1
 
27
 
! Отговори
бъдеще време преди 6 години
Няколко човека вече са го отбелязали, но най-лошото в историята е че побоят е станал пред очите на детето. Оставете дъртите - те са свирен мач, трагедия, но това ли е начинът за разрешаване на конфликти, който да покажем на подрастващите? Ако ще и на ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА да стане това, а не в СКЕЙТ ПАРКА, пак не е повод за физическа саморазправа. В България цари законът на джунглата, при липса на други такива и докато е така МАЙМУНИТЕ ще са на власт. Хубав ден и бъдете за пример, добър ако може.
27
0
 
10
 
! Отговори
местен преди 6 години
причината да са в ареста е точно роднина на едното дете имало е обаждане от софия на едно от другите деца майка му е адвокат заплахи ме съмнява да има но виж да им запалят колите е напълно възможно
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До местенАз не ти говоря за ГЕРБ бе те същите сега тичат да потулват скандала, говоря за организация като в Асеновград.Да не си на мястото на семействата на тези деца. Сега такава репресия ги чака, че туко виш са си признали, че са убили от бой дъртите мутри (кикбоксьори)
25
1
 
22
 
! Отговори
местен преди 6 години
то и да има намеса въпросния доктор К.К. е човек на ГЕРБ също така е и прогнил от корупция
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 23Скейт парк е, за като теб деца вече има предостатъчно паркчета, градинчици и други местенчица, където да пушиш цигари и да пиеш бира по цял ден, оправдавайки се с дитету си. Отиди си там.
23
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли защо са уплашени толкова всички тези хора от репортажа н БТВ.Защото Максим е най - вехтата мутра на Монтана.А знаете ли дали ще има правосъдие.Няма защото в момента всички институции в Монтана работят за скриване на скандала.А знаете ли защо има някой от биячите в болницата?Защото лекаря на мафията К.К. ще му състави епикриза от която да излиза , е биячите всъщност са били жертви.И всичко това ще се случи освен ако няма намеса от външни за Монтана хора, в което се съмнявам.
22
2
 
42
 
! Отговори
местен преди 6 години
на въпросната площадка деца нямат работа... защото това там не е детска площадкаколкото до биячите...бащата е пълен болкукк тези които е викнал всичките тренират бойни спортове и не им стига това но и на клипчето се вижда как един от тях удря с тротинетка едно от момчетата в главата въпросното момче още е в болница и положението му е сериозно не си правете труда да защитавате биячите... тук всички ги знаем какви "хубавци" са
21
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SKEIT PARKOVE NE SASHTESTVUVAT-TOVA E DETSKA PLOSHTATKA,MALKO IM E BOYAT.
20
4
 
46
 
! Отговори
Ханибал преди 6 години
Не е виновен скейтбордиста а мал.оумния баща който не гледа къде е детето му. Това е скейтборд парк а не детска площадка бе ,заг.убеняци родители пишещи тук и защитаващи бащата. Има късмет и.ди.ота че нищо не се е случило на детето му. Само да спомена преди да почнете с глупавите ви коментари че и аз имам малки деца ама в случая съм на страната на скейтбордиста защото той е прав а оня е за затвора!
19
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със скейта му е вкарал акъл в главата.....следващия път очите на четири :)
18
2
 
16
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Момчето със сигурност не е блъснало детето нарочно, ама тия дъртите са си просили скейт по главите...
17
0
 
13
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
Къде сбъркахме ли?Ами къде, всички ние пращаме едни хора в парламента и с това считаме, че сме си свършили задълженията като гласоподаватели. Още по лошо започваме да защитаваме меко казано олигофренските действия на тези за които сме гласували. Ние като отделни хора трябва непрестанно да изискваме от тези които ни управляват да развиват страната и процесите в нея така както искаме, а не да мислят само за собствените си далавери и забогатяване.