Случаен инцидент в скейтпарк, а след това – бой, ритници, кръв...

Съдът решава дали да остави в ареста мъжете, нападнали тийнейджъри в Монтана
10 юли 2017 13:11,
74
Случаен инцидент в скейтпарк, а след това – бой, ритници, кръв...
Снимка: bTV

Съдът решава дали да остави в ареста тримата мъже, които нападнаха и биха тийнейджъри в скейтпарк в Монтана.

Причината за побоя е, че скейтбордист е блъснал случайно малко момиченце. Вместо да се разберат обаче спокойно, бащата на момиченцето решава сам да раздаде правосъдие и напада 18-годишния Денис.

Още по темата

На помощ идват приятелите на младежа, за да ги ръзтърват. Това провокира бащата да повика подкрепление - двама мъже, които са небезизвестни в Монтана - единият е собственик на най-големия хотел в града, а другият е син на директорка на известно държавно ведомство. Самият баща пък е криминално проявен - задържан е с голямо количество цигари без бандерол.

Денис обяснява, че е видял късно малкото дете и се е опитал да го предпази.

"Не съм гледал напред, а само в скейта си. Чак във въздуха видях, че има момиченце на пътя ми. Скочих, опитах се да го предпазя, паднахме и двамата. После дойде един човек, хвана ми тениската, скъса я, рита ме, разби ми носа", разказа пострадалият пред bTV.

След това агресивният баща се укротил за малко, но звъннал по телефона за подкрепление. Приятел на Денис - Антон, пък се обадил на тел. 112, тъй като предусещал, че нещо лошо ще се случи. Така и станало - след като се появили другите двама мъже, започнали да ритат Денис в главата, а Антон бил ударен с тротинетка.

"Това не е начинът, това не е нормално да се случи. Няма нормален човек, който да оправдае подобно нещо", възмути се бащата на Денис.

"Бъркат се понятията скейтпарк и детска площадка. Това е съоръжение за екстремни спортове, има разлика между екстремни спортове и площадка с люлки, пързалки...", добави и майката на тийнейджъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
14
 
! Отговори
Щом е скейтпарк, преди 6 години
чий го търси там малко момиченце, мотаещо се свободно, без някой възрастен да го държи за ръка и да отговаря за него?Бащата щеше да е прав, ако инцидентът беше станал в паркова площ, предназначена за свободно разхождащи се лица от всякакви възрасти и за майки с детски колички. След като по света има такава планировка на някои паркове, значи има логика в това.А сега, какво? Бащата е дал пример на дъщеричката си, че за нея правилата не важат и че ако тя пострада по своя вина, друг ще яде бой!
55
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от глупостите на големите, най много съжалявам за малкото момиченце.то с нищо не е заслужило да бъде блъснато от скейтър, и да скочат на баща му, пред очите му.също така бащата защо раздава правосъдие, като е пуснал детето на място за големи?ако беше помислил малко преди това, нямаше да се стигне дотук.освен това да викаш подкрепление от мутри е под всякаква критика, все едно сме в 90те... селска история
54
3
 
3
 
! Отговори
Тцтцтц преди 6 години
В Северозапада могат да те убият дори с ..тротинетка...не хора а *** са това...
53
5
 
0
 
! Отговори
Деси преди 6 години
В тая работа има нещо гнило. То е ясно, че родителските тела си недоглеждат потомството на обществени места, но и тия площадки за екстремни спортове трябва да са отделени с ограда или встрани от пътеките за минувачи в парка.
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много болно общество направо трагедия катастрофа
51
1
 
16
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Какво прави този монтански дерибей на скейт парк. Да отиде да си копа лозето. А помощниците му какъв го търсят и те там. Самозабравили се монтански нещастници. ***.
50
1
 
14
 
! Отговори
А в Бургас? преди 6 години
А какво стана с полицаите които биха скейтъри на скейт парка в Бургас, защото на едната цивилка кифлата си разхождала мастията и й попречили?
49
0
 
25
 
! Отговори
НЕ умен преди 6 години
Утре този баща мутра да заведе детето да си бута количката на Цариградско.Ще му се наложи да избие една трета от София.
48
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жал ми е за малкото свестни хора, останали в Северозападнала България.
47
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе едно поне е ясно,държавата остсъстваааааааа!!!!!
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилата за едни, не важат за други.
45
0
 
32
 
! Отговори
Стефчо преди 6 години
Утре да сложат детето да рине пясък с лопатка като в пясъчник ,но на МОТОКРОС писта.
44
20
 
7
 
! Отговори
... преди 6 години
В сучая няма невинни. И бащата и сополанкото с дъската. Това, че мястото е отредено за такива "забавления" не означа, че не трябва са се пазят и околноте, па имали или не място там. особено децата. случка от събота в Стара Загора. Пресечка на пеходна зона с вело алея и път за автомобили. Спира колата на СТОП, за да преминат пешеходците, пресича бавно пешеходната зона и по велоалеята засилен скейбордист със слушалки на ушите се натресе в колата. А, познайте кого изкараха виновен?
43
1
 
30
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
скейтпарк е площадка снабдена със съоръжения предназначени за екстремни спортове,аналогията е все едно да сложиш дете да си играе на ски писта кадето карат с 60+ км в час и да обвиниш скиора.
42
1
 
36
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
Не разбирам защо мутрите са дошли по-бързо от полицайте ?А да, те са на протест за по-високи заплати.
41
0
 
20
 
! Отговори
NAT GEO Wild преди 6 години
"Мутри бият хлапета брат". Е поне бабаитите са се "доказали" Като изявени алфа мъжкари... набили са по-младия мъжки индивид. Това го има при органгутаните, но как да им го обясниш на батките след като те дори не гледат Дискавъри чанъл. ;-)
40
0
 
27
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
До Ajax4oСтава дума за скейт парк. Какво там прави малко момиченце и нейния *** баща.То ъ да вземе да я изведе на картинг писта, за да стане по весело
39
1
 
35
 
! Отговори
Бау преди 6 години
до 40Те карат на място, което познават прекрасно. Знаят кое къде стърчи така, че като си гледа скейта се пази да не падне. Този спорт/хоби не е никак безопасен за наблюдателите и нямат работа в скейт паркове.
38
34
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема е, че и двете старни имат вина. Карал и гледал скейта и нищо друго не виждал. Малко ми се вижда слабоyмно. Ами ако има арматура да стърчи ще я види, а дете не може.А пък ония мутрите няма какво да ги коментираме- мисля, че всеки ги заклеимява . Хора дръжте се отговорно и уважавайте другите.
37
2
 
26
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Ако е скейт парк с рампи и т.н. деца там работа нямат и глупавия баща е виновен. Ако е просто парк е вече друг филм. Не е било нужна такава агресия към тийнейджъри. Те са още деца все пак. Два шамара е достатъчно ако имат вина.