Арестуваха Динко, ловецът на мигранти. За отвличане и побой

Задържан е за 24 часа по сигнал на човек, който твърди, че е бит
13 юли 2017 07:00,
127
Арестуваха Динко, ловецът на мигранти. За отвличане и побой
Снимка: архив "Булфото"

Динко Вълев, прочул се като ловецът на мигранти, е арестуван вчера за побой. Той е задържан за 24 часа по сигнал на човек, който твърди, че е бил бит от него.

Според свидетеля Вълев се опитал да го отвлече, съобщи bTV. Полицията все още изяснява случая.

Това е поредният случай, в който Динко е обвинен от пострадал в побой. През април приятелката му Деси обяви публично, че я е пребил жестоко в къщата си в Ямбол.

Тогава младата жена внесе жалба в полицията и си издейства ограничителна заповед. Въпреки това тя призна, че се страхува за живота си. Динко обаче отрече и обвини гаджето си, че била пияна и сама се е наранила, а после я нарече луда.

За жестокия побой разказаха първо близки на Деси. По-късно и самата тя призна за юмруците от първо лице. Деси обвини Динко в редовно малтретиране.

Още по темата
"Той ми каза:"Ела да те прегърна", а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари", разказа през пролетта Деси за поредния побой. "Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери", описа ужаса Деси.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отприщило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал "Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти."

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути.

Версията на Динко тогава беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: "Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше "Ще се самоубия". Защо не ги казваш тези неща".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
16
 
! Отговори
Обединен патриот преди 6 години
Динко, ела в София, да видим колко време ще изкараш преди да те наритат.
74
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целият град знае, че този "патриот" са занимава с наркотици, само полиция и прокуратура не знаят! Егати държавата, един селски дилър - медийна звезда
73
1
 
16
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
"Ловецът на глави " Динко е най неуспешния "улов" на някой незнаен "ловец на мозъци" обитаващ службите ни за сигурност.
72
9
 
16
 
! Отговори
Трола преди 6 години
Диню президент, Перата премиер!!!
71
7
 
26
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Докога ще ни занимавате с този необразован и първобитен субект? Има си си служби, органи, институции, които трябва да му обръщат внимание, а не медиите! Аман от псевдоновини!!!
70
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следва Сл.Трифонов с бизнеса за амфети.
69
3
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Dinko and the Perraа миле китич ? седни си , две.
68
4
 
37
 
! Отговори
Dinko and the Perra преди 6 години
Ха-ха-ха, поредният идол на българите се оказа престъпник. Също като перата, бойко, слави и цеца величкович. Абе, сещайте се колко сте пpости, щом идолите ви са все такива, изкарани от бунището.
67
4
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
след гласа народен, героя от доМбаз, и тоя си развали легендата..остана перата и после са на ред владо графа и наско от бтр. никво творчество.
66
7
 
38
 
! Отговори
Элен преди 6 години
Този престъпник много отдавна трябваше да е в затвора. То му личи, че е абсолютен психопат и селски тарикат. Жалко е, че много простовати хора му се вързват на акъла.
65
28
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тук има провокатори-с югоизточна ориентация.Опитват се да очернят патриотизма на българите,не им се поддавайте.Динко поне не им се мазни,за това са го нагрочили.
64
7
 
16
 
! Отговори
до 80 преди 6 години
Ако беше...*** не си!Ама не се притеснявай...бат ти Цойко е поел ангажименти...досега афганистанци, и пакистанци....скоро лъскави нигерийци - директен внос от Италия!Ще отворят и у нас офиси на Боку Харам
63
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То бива *** бива , но това което е в географската зона по настоящем наричана България , никъде го няма . Само му погледни муцуната на това животно по-горе.Всяко едно прасе от *** е фотомодел в сравнение с него
62
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идола на патреотете.И Перата е същия престъпник.
61
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бях аз на власт отдавна , щеше да търка пейката. Ако някой има желание да се прави на националист ....Има служби ...гранична , полиция , пожарна , ДАНС и т.на. Където спокойно може да прилага закона и да работи денонощно , ако иска. Другото е анархия на изумени.
60
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре бе докога тая първобитна мутра ще е извън затвора ?
59
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
статията е буквално преписана от жалбата в полицията :)
58
6
 
12
 
! Отговори
до бау преди 6 години
Мда...проблем са...не харесват бурки...гейпрайдове...и социални ***!Проблем! Голям!Айде със здраве!Прати си старите дрехи за Харманли!
57
5
 
10
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 77Спирам. Много елементарно гледаш на нещата. Жалко, че имаш право да гласуваш. Първото обещание по телевизията и си готов :( Голям проблем са такива като теб .. голям.
56
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Динко май се занимаваш със скрап.Там нещата са мътни и кървавиТам не бият, там пребиват. Законът на джунглата е миролюбив сравнен с техните закони. И това продължава много години. Закриляни са от мнооого високо.Дали блатото започва да се почиства. Дали, дали, ама надали.