Арестуваха Динко, ловецът на мигранти. За отвличане и побой

Задържан е за 24 часа по сигнал на човек, който твърди, че е бит
13 юли 2017 07:00,
127
Арестуваха Динко, ловецът на мигранти. За отвличане и побой
Снимка: архив "Булфото"

Динко Вълев, прочул се като ловецът на мигранти, е арестуван вчера за побой. Той е задържан за 24 часа по сигнал на човек, който твърди, че е бил бит от него.

Според свидетеля Вълев се опитал да го отвлече, съобщи bTV. Полицията все още изяснява случая.

Това е поредният случай, в който Динко е обвинен от пострадал в побой. През април приятелката му Деси обяви публично, че я е пребил жестоко в къщата си в Ямбол.

Тогава младата жена внесе жалба в полицията и си издейства ограничителна заповед. Въпреки това тя призна, че се страхува за живота си. Динко обаче отрече и обвини гаджето си, че била пияна и сама се е наранила, а после я нарече луда.

За жестокия побой разказаха първо близки на Деси. По-късно и самата тя призна за юмруците от първо лице. Деси обвини Динко в редовно малтретиране.

Още по темата
"Той ми каза:"Ела да те прегърна", а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари", разказа през пролетта Деси за поредния побой. "Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери", описа ужаса Деси.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отприщило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал "Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти."

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути.

Версията на Динко тогава беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: "Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше "Ще се самоубия". Защо не ги казваш тези неща".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България е опасно да си по-известна мутра от премиера.
34
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КинкалерияЧудя ти се как търпиш европейското робство и не си заминал за меката на свободата Сибир. Наистина си много търпелив човек, такова люто робство те е налегнало, а истинската свобода е на няколко часа път със самолет от тебе а ти избираш ежедневно европейското робство. Нямам обяснение за поведението ти.
33
8
 
13
 
! Отговори
Искат преди 6 години
да смачкат и малкото останали хора с чувство за национално достойнство чест! Понеже някой има интерес да сме разграден двор и отдавна няма гранична полиция или армия на които да се разчита, та трябва да се неутрализират и последните пречки пред навлизането на всякакви ислямисти през границата. Пък на тези българи които се радват ще кажа, че ще дойде време да съжаляват за такива като Динко, но ще е късничко!
32
16
 
10
 
! Отговори
Обединени Патриоти преди 6 години
Поредния удар срещу славянски патриот. Време е да дойдат руските ни братя и да ни освободят от поредното робство.Съвсем нормално един славянин мъж да се отнася строго към жената. Ние славяните сме мъжкарска раса, не сме като онези еврогейове. Славянските жени са за да бъдат оплождани и да раждат още славянчета, да обслужват мъжа си славянин и да му изпълняват желанията. Да напуснем еврогейския съюз и ще заживеем по-щастливо
31
14
 
17
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Търсеха му цаката и я намериха. Нечистъплътните ни политици се страхуват друг да е известен. Не забравяйте, че бай Тошо е учителят на Борисов. Борисов не е завършил някакви образования, а знанията му са от гледане как го е правил бай Тошо. Все е дно, че сме в годините преди 1989 година. За сетен път се убеждавам, че ГЕРБ са комунисти, които са обърнали резбата. Неслучайно ГЕРБ се сдушиха с американците и всички леворезбови. Да живей целогодишния гей-парад предвождан от ГЕРБ и американския послан
30
5
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Какво общо има...случая с Десито и *опита* за...отвличане,че така напоително го...обяснявате -НИЩО.Аман от ченгеджийските номера на Тиквата.Целта е да се отвлича вниманието на народеца от...зулумите на гербаджийската мафия.
29
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тая държава тези които милеят и обичат България не са патриоти. Патриоти са кресльовците и мразещите, доказващи "любовта" към родината си с омразата към бежанците и емигрантите, омразата си към обратните или не православните. Но както е казано от омраза любов не се получава, така че от този "патриотизъм" нищо хубаво няма да излезе за България. А сега давам думата на "патриотите" за поредната порция патриотични псувни и закани.
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко не беше ли човек на Очите?
27
2
 
13
 
! Отговори
MAD преди 6 години
Очаквах да прочета за вчерашния побой, а прочетох старата версия за приятелката му.
26
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко вече има статус на необходим елемент от българската управляваща класа, така че каквото и да направи отново и отново ще го оправдават.
25
4
 
12
 
! Отговори
Селянин от Слънчака преди 6 години
Създават такива псевдо герои, след време ги премахват, и виждате ли - ние вървим напред.
24
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко - президент! *** и "патриотичен" народ като българите заслужава да го управляват още по-прости и *** "патриоти" от него.
23
7
 
19
 
! Отговори
Конкурент преди 6 години
Да довърша- В България на свобода се разхождат серийни убийци, изнасилвачи и сатрапи, толкова много на брой, щото човек не може имената да им запомни, но бай ви Динко го заключват за шамари в пандиза! Смятайте! Интересно е все пак да видим кой е бил "бития/битата от Динко и да му се даде трибуна и на него да каже неговата версия на случващото се. Иначе си е гласена работата!
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте ни занимавали с тия *** , бе!
21
10
 
16
 
! Отговори
Конкурент преди 6 години
Динко е поръчан от Либерасткия Комитет на Европейска Халифатска Джамахирия, и лично от Меркел Ханъм! Прекалено много се говори и писа за него в английската и Холандската преса и беше пресъздаден като модел-образец на европейски мъж с тoпки, бранител на юдеи-християнските ценности и антипод на хомосексуaлния, политкоректен и послушен европеец. Ислямофашисткия режим на Брюксел няма да му го прости, нито ще остави да му се размине! Бойко послушно, види се, ще съдейства!
20
2
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
До Всичко помним!Венсеремос !!!
19
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези медийни герои някой ги създаде нарочно да отвличат вниманието на хората от важните неща. Известна тактика. Фалшиви герои, като се види кой им дава пари ще се разбере работата.
18
4
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
До Дърт кукловодИ двамата са на свобода Дърто !
17
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А имаше едни примитивни човечета, които издигнаха лозунга "Динко-президент". Какво падение, каква бездуховност!
16
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега и този ще се каже я шизофреник, я с айпас на сърцето, високо кръвно и аритмия.