Арестуваха Динко, ловецът на мигранти. За отвличане и побой

Задържан е за 24 часа по сигнал на човек, който твърди, че е бит
13 юли 2017 07:00,
127
Арестуваха Динко, ловецът на мигранти. За отвличане и побой
Снимка: архив "Булфото"

Динко Вълев, прочул се като ловецът на мигранти, е арестуван вчера за побой. Той е задържан за 24 часа по сигнал на човек, който твърди, че е бил бит от него.

Според свидетеля Вълев се опитал да го отвлече, съобщи bTV. Полицията все още изяснява случая.

Това е поредният случай, в който Динко е обвинен от пострадал в побой. През април приятелката му Деси обяви публично, че я е пребил жестоко в къщата си в Ямбол.

Тогава младата жена внесе жалба в полицията и си издейства ограничителна заповед. Въпреки това тя призна, че се страхува за живота си. Динко обаче отрече и обвини гаджето си, че била пияна и сама се е наранила, а после я нарече луда.

За жестокия побой разказаха първо близки на Деси. По-късно и самата тя призна за юмруците от първо лице. Деси обвини Динко в редовно малтретиране.

Още по темата
"Той ми каза:"Ела да те прегърна", а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари", разказа през пролетта Деси за поредния побой. "Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери", описа ужаса Деси.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отприщило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал "Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти."

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути.

Версията на Динко тогава беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: "Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше "Ще се самоубия". Защо не ги казваш тези неща".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
16
 
! Отговори
манипулатори преди 6 години
Цитат:Динко -прочул се като ловецът на мигранти. Това не е вярно. т.нар. Динко е един обикновен престъпник, първоначално даже похвален от Боко Тиквата. Обира нещастниците, малтретира ги и поддържа канал за нелегални имигранти. В нормалните държави той щеше вече да е излежал присъдата си от 5-10 години.
14
4
 
17
 
! Отговори
Жоро Павето преди 6 години
А *** така добре ни информирате за тез хубави герои.Еййййй върха сте ве :)))) Само не разбрах,кой като в какъв се изживява....Динко в Левски и Перата в Ботев или по скоро беше обратното?!?Мъка,мъъъкааа казвам ви....Цял ден ше ме мъчи таз дилема!!!....Сегодня.бг я по добре напишете пак нещо за братушките,та да ми олекне малко,че много ме натоварихте с тоз тежък матрял :)))))))
13
2
 
16
 
! Отговори
неизлечима болест преди 6 години
хайдуците отколе се тачат от народа и са на почит у БГ-то!
12
5
 
21
 
! Отговори
Дим40 преди 6 години
Да прави партия ДинкУ , народа ще гласува за него.Доближава се до профила на БойкУ : бие, псува, дебело момче.Веднага ще събере поне 15% гласове и ще ръководи заедно с БойкУ 50 на 50 .Партията трябва да е с хубаво име, като ГЕРБ, от рода ЮБРЕ, АСЕГА и т.н.
11
4
 
15
 
! Отговори
браво преди 6 години
Добре свършена работа. Натопявайте ги и един по един ги заключвайте тез космати глигани !
10
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Героите на нашето време един по един ги арестуват. Някой си изтъка платното и ритна кросното. Ум царува, ум робува , ум патки пасе.
9
4
 
31
 
! Отговори
дддддд преди 6 години
Поредният бушон, който се помисли за голяма работа и ще изгори. Така е като имаш тиква на раменете си да ти пази равновесие.
8
5
 
34
 
! Отговори
НАСКО преди 6 години
Светът може и да изчезне но *** и утайките като Динко-никога!
7
1
 
46
 
! Отговори
вин преди 6 години
Пак опираме до сбърканата държава, на оглупелият електорат: Динко, Перата, Крушата, Сливата, от сутрин до вечер дъвка за некадърни журналисти от кафяво - жълти медии.Има си полиция по места, два приклада зад врата, 15 дена чукане на камъни-по бързото производство, и хич да не им научавам заглавията!
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е нашият побойник, не пишете лошо за него! Пишете за другите побойници.
5
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са ви героите на днешното време, Динко, Парата, Зла'тко, Очите....все хубавци Пт демократична България
4
5
 
24
 
! Отговори
Патладжан преди 6 години
Вай, и тоя нов Левски се оказа менте, кво ша праят ся братята българи?
3
4
 
26
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
А побойниците от Бяла ? Що ги пуснахте ? А побойникът от Несебър що го пуснахте ? Скоро и тия от Асеновград пуснете...
2
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този неграмотен *** до кога ще е сензация!? Прибирайте го в кауша и толкова!
1
13
 
23
 
! Отговори
putin преди 6 години
I tozi bandit e na svoboda do sega.