Ловецът на бежанци Динко посинил свой служител? Пуснаха го от ареста

Вълев помислил, че човекът краде бензин и започнал да го бие
Обновена: 13 юли 2017 13:11 | 13 юли 2017 13:08,
98
Ловецът на бежанци Динко посинил свой служител? Пуснаха го от ареста
Снимка: архив Булфото

Динко Вълев, прочул се като ловецът на бежанци, е освободен от ареста. Той бе задържан след сигнал за нанесен побой.

Жалбата била подадена от негов служител, съобщиха източници от МВР, цитирани от bTV.

43-годишният мъж сигнализирал в полицията, че е пребит от Динко около 11 часа вчера. Човекът работи в една от базите на ловеца на мигранти.

Още по темата
Потърпевшият разказа, че докато вадил гориво от автобусите, за да налее във фадромата, дошъл Вълев. Помислил, че краде нафта и започнал да го бие.

Шишетата с източеното гориво и днес са в базата, а работниците отричат да са свидетели на случилото се.

Хората казват, че битият Красимир Кръстев работи при Динко Вълев от 4 години и досега конфликти между двамата не е имало.

Работникът е с лека телесна повреда – насинено око, охлузвания по коленете и гърба.

Това е поредният случай, в който Динко е обвинен в побой. През април приятелката му Деси обяви публично, че я е пребил жестоко в къщата си в Ямбол.

Тогава младата жена внесе жалба в полицията и си издейства ограничителна заповед. Въпреки това тя призна, че се страхува за живота си. Динко обаче отрече и обвини гаджето си, че била пияна и сама се е наранила, а после я нарече луда.

За жестокия побой разказаха първо близки на Деси. По-късно и самата тя призна за юмруците от първо лице. Деси обвини Динко в редовно малтретиране.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
7
 
! Отговори
:) преди 6 години
Това е най-големия *** в Ямбол.Никой не го брои за жив ,но кривокракия гном с ръст на табуретка и физиономия на плъх, постоянно се навира по медиитеАааа, имате и друг идЕот от Ямбол онзи НИдялко шашавия,певача....ха ха ха
76
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гошо...ТъпотоСредна клас ? ХахааХХАХАХАХахХАХАХХАХАхахаХацжх вхй вв йв й ох, чакай, че малко ... да пия една водичка ... Така. Успокоих се - тоя е върл селянин и не убиждай хората, който не са като него. И аз исках да лова емигранти, ама не мога да взема автоматично оръжие.
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 82По скоро връзката е обратна, явно нещата са си бали мамата, що типчета като този се мислят за закона. В една нормална държава щеше или да е общак или в затвора !
74
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя няма ли да се съберат групичка хора да му вкарат як бой бил ловец на бежанци на всеки посяга кой ли ще е следващият тоя е опасен за обществото
73
1
 
7
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Престанете да пишете за това Огромно недоразумение на майката природа, наречено Динко!!! Излишно му вдигате самочувствието без покритие ...
72
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато Динко,Пинко и прочие почнат да си мислят,че те са законът,нещата излизат сериозно извън контрол!
71
13
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Най...големия враг в момента на плебса е Динко-момче средна класа,икономически независим и с гражданска позиция!!Явно не само на...плебса,а най-вече на управляващата ни...мътилка,защото там не искат самоорганизираща се и...независима средна класа.Не искат,ама ще стане;нали хамериканците са ни...модел,или евротолерантната Европа.Аз лично предпочитам американскя...модел;да раздават пушкалата и базуките.Ама страх малее,страх в безбройните държавни чиновници и сюрията политически феодали от възмезд.
70
0
 
14
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Явно новите мутри сега са център на внимание за нашите журналисти
69
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Героите на новото време....
68
0
 
19
 
! Отговори
РусенецЪ преди 6 години
Леле, и с-е-л-я-н-д-у-р ли е редактирана думичка? Пичове, половината български речник се забранили бре ?! Да пишем на шльокавица ли?
67
1
 
13
 
! Отговори
РусенецЪ преди 6 години
Абе какви работници има този потомствен ***?! Насинено око, охлузвания ... замислям се, ако на шефа ми даже му мине за секунда мисъл да ми посегне. Точно за 5 секунди ще го пратя в анестезия. А после ... болката за него ще отмине, но срама ще е голям.
66
1
 
23
 
! Отговори
антон кура преди 6 години
какъв е тоя Динко, от къде има мозък за бизнес, слушах го един път - ами той е доста ***. България страда от липсата на интелигентни хора, останаха Динковците
65
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълен ***. Ходи из града и си мисли че е голяма работа. Просто е бушонче на някой доста по навътре в нещата. Динко няма нито средставата нито ума да управлява такъв бизнес. Да го прибират докато не е почернил някое семейство.
64
2
 
24
 
! Отговори
Dinko and the Perra преди 6 години
Динко, ела в София, да ловиш "мигранти" край джамията и на женския пазар. Ела да те видим какво си мъжленце в реални условия.
63
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Ето го най-големия *** на държавата!!
62
4
 
3
 
! Отговори
!!!!! преди 6 години
İstinski sin na svoya narod...itstinski evropeets..borets za tsenostite..na bilgarite i evropa...ot tuy natatik tryabva da mu se postavyat pametnitsi viv vseki igil na rodinata ...do pametnitsite na Botev Levski..i drugite hayduti...viv uchilishtata spetsialen Dinkov igil sis dejurni ..do kato vse oshte e jiv ( che moje drug haydutin da go lishi ot jivota) da se zapisvat vsichkite mu Krilati frazi..za bideshtite pokoleniya..
61
1
 
13
 
! Отговори
RysnakaSaT преди 6 години
*** !
60
2
 
7
 
! Отговори
Психодиспансер преди 6 години
Разшетал се е админа. Сигурно е прЕАтел на ямболския бег ;))). Евалла на мацката Лорен от София.
59
7
 
1
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Ahhhhhhhhh be toj Dinko ami zosto ne dojde Makedonija ami ke go posinevme malku [okolu ocite] a i ako imase ka'smet i spomenik ke mu napravevme....
58
0
 
15
 
! Отговори
саки преди 6 години
Вече май всеки ден ще четем , как се редуват в побоите тия двамата анимационни герои Динко и Пера. Че някой ги подпира с по един мерцедес и затова ги кара ,да отвличат вниманието на народа.