Ловецът на бежанци Динко посинил свой служител? Пуснаха го от ареста

Вълев помислил, че човекът краде бензин и започнал да го бие
Обновена: 13 юли 2017 13:11 | 13 юли 2017 13:08,
98
Ловецът на бежанци Динко посинил свой служител? Пуснаха го от ареста
Снимка: архив Булфото

Динко Вълев, прочул се като ловецът на бежанци, е освободен от ареста. Той бе задържан след сигнал за нанесен побой.

Жалбата била подадена от негов служител, съобщиха източници от МВР, цитирани от bTV.

43-годишният мъж сигнализирал в полицията, че е пребит от Динко около 11 часа вчера. Човекът работи в една от базите на ловеца на мигранти.

Още по темата
Потърпевшият разказа, че докато вадил гориво от автобусите, за да налее във фадромата, дошъл Вълев. Помислил, че краде нафта и започнал да го бие.

Шишетата с източеното гориво и днес са в базата, а работниците отричат да са свидетели на случилото се.

Хората казват, че битият Красимир Кръстев работи при Динко Вълев от 4 години и досега конфликти между двамата не е имало.

Работникът е с лека телесна повреда – насинено око, охлузвания по коленете и гърба.

Това е поредният случай, в който Динко е обвинен в побой. През април приятелката му Деси обяви публично, че я е пребил жестоко в къщата си в Ямбол.

Тогава младата жена внесе жалба в полицията и си издейства ограничителна заповед. Въпреки това тя призна, че се страхува за живота си. Динко обаче отрече и обвини гаджето си, че била пияна и сама се е наранила, а после я нарече луда.

За жестокия побой разказаха първо близки на Деси. По-късно и самата тя призна за юмруците от първо лице. Деси обвини Динко в редовно малтретиране.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
22
 
! Отговори
София Лорен преди 6 години
Типичен българин - *** като г*з и също толкова привлекателен...
56
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко, ела в София, да видиш как се краде, та да видиш що бой може да удариш.
55
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо онзи около полунощ зарежда багерите с бутилки гориво източено от автобус?! Правилно е изял боя. То се е видяло, ние народ без бой няма да станем.
54
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя явно ще бъде задържан, чак когато пререже гърлото на някой или някоя (както мамин Стефчо - убиецът на Виола).Дотогава всички жалби срещу него ще отиват в коша!
53
3
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
До Mr.STARBUCKSАко бях на...студентска възраст,щях да замина за там с...еднопосочен билет.Сурова природа,сурови хора,ментета не виреят.
52
0
 
14
 
! Отговори
Милостив преди 6 години
Е, то не сме и очаквали друго де... Динко - "ловецът" на бежанци, всевиждащият, всечуващ и винаги отзивчив ямболски бизнесмен, денонощно готов да помогне "патриот" на повикване... Новата "СЪВЕСТ" на нацията!
51
1
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
До Mr.STARBUCKSТайна майна.Знаеш ли колко е горещо сега в Ямбол и цяла България.Преди един ден се...разходих из Аляска чрез гугъл мапс и малко се...поразхладих.Голям...кефф.
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 54защо не му е повдигнато обвинение, какво чакат да утрепа някой ?..поставена му е задача за създаване на "модел за подражание" , което да отключи пътя към анархията и саморазправата ...смяна на доктрината: до сега беше - най-добрият роб е този, който си мисли, че е "свободен". понеже това вече не работи, докрината вече е друга - най-добрият роб е този, който сам иска да е роб!който не иска - "в кофата за ***", защото от него не може да се печели!
49
0
 
9
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До Mr.STARBUCKSПо принцип е възможно да прехвърлят с шишета нафта от една машина на друга и в нашата сравнително голяма(и бедна) фирма се случва и то често-прехвърляме нафта от по-маловажните към ключовите машини.Дали е такъв случая-кой знае?Иначе като гледаме работодателя,можем да си представим работниците какви са.С приятелката-същата работа.
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Mr.STARBUCKSедва ли му е трябвало за пълнене на резервоара, някои фадроми имат проблем с подкачването на гориво, виждал съм много пъти да го правят наливат във филтъра и после палят
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така като го гледам на снимката - интелектуалец отвсякъде. Да се чудиш как не са го номинирали за Нобелова награда.
46
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
въпроса е защо не е бил задържан тоя. още като е пребил приятелката си, защо не му е повдигнато обвинение, какво чакат да утрепа някой ?
45
1
 
2
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 49Е малка фадромка.Малолитражка:))
44
0
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ебаааааси как мяза на Вин Дизел. Направо кат двие капки бозъ. Мдаааам ;))))
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 44Нормално е при демокрацията работодателят да бие работника ако се съмнява, че краде...а какво ли трябва да направи "работника" осъзнавайки, -кой- в действителност е крадеца?
42
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така и не разбрах защо медиите правят подобни *** известни...
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гошо...Тъпотода ги...уплаши и да спре циг...пардон,ромската престъпност...че тя ромската престъпност, винаги я е имало, още едно време и си е 99% кокошкарска. кога тази престъпност стана "проблем от нац. значение"? много ми е странно това внезапно втренчване в циг*аните, турците, и т.н. що ми се струва, че някой иска да има конфликт между етносите ? само сляп не го вижда и усеща това? "големите" престъпници - ромите, дали не служат за параван на едни други "лачени" престъпници?
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е що бе Валери Симеонов би бабички по границата и вместо в затвора отиде в министерски съвет като вицепремиер, не е смешно, жалко е
39
1
 
3
 
! Отговори
гуню преди 6 години
новомутра
38
0
 
9
 
! Отговори
aman преди 6 години
Щом цял ден се сменяват статии за новите "национални герои" Динко и Перата ... спукана ни е работата. Няма шанс за тази държава. Вкарйте тези *** в затвора, където им е мястото, а не по цял ден глупости.