Моторист почина след удар с кола на Орлов мост

Мъжът бил откаран веднага в болница, но издъхнал в линейката
52
Моторист почина след удар с кола на Орлов мост
Снимка: Булфото, архив

Моторист почина след тежка катастрофа в центъра на София.

Инцидентът е станал на столичния "Орлов мост".

До трагедията се е стигнало след удар на автомобил и мотор, съобщиха от МВР.

Линейката е пристигнала за 6 минути и е откарала раненият мъж към болница. Мотористът обаче издъхнал на път за лечебнот озаведение, съобщи Bulgaria ON AIR.

Полицията изяснява причините за инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не знам нищо за този трагичен инцидент, но мога да кажа че всяка вечер все се намира някой моторист нарочно да форсира мтоциклета си и да прави ужасен шум по пътя покрай блока. Не може да се спи след 22 часа
22
44
 
6
 
! Отговори
Ozzy преди 6 години
Когато се появи в медиите материал, свързан с катастрофирал моторист, настъпва парад на комплексарщината. Масово се изказват разни елементи, страдащи от синдрома на късия полов орган. Загива моторист, но *** чел-недочел е компетентен - винаги мотористите са виновни. Защо? Защото моторът е нещо по-различно и непонятно за възприятията на някои дребни селски душички. Защото надделяват злобата и завистта, че някой друг кара мотор, а ти си караш скапания 20-годишен голф.
21
21
 
3
 
! Отговори
Motoristka преди 6 години
До АнонименЕЙ *** СКАПАН!!! ЧОВЕКА БЕШЕ С БЕЛИ КОСИ И СЪС СКУТЕР, КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ, ***!
20
5
 
36
 
! Отговори
До 22 преди 6 години
Няма моторист който да шофира по правилата!!! Всеки ден един от нас ги вижда. Дори например вземете - каране по осевата линия. Или каране успоредно до колата Ама в едно платно за движение. Или зиг заг изпреварване от дясно. И т.н. Някой може да си мисли , че това са малки нарушения - но не са. Превърнало се е в лош манталитет на поведение. Чувство за ненаказаност и над закона и над всички останали. Няма моторист който да шофира по правилата. Дори и жените мотористки.
19
4
 
3
 
! Отговори
Другаря преди 6 години
Другари, интимните буби са срам за колектива! Пазете мотористите!
18
8
 
1
 
! Отговори
Motoristka преди 6 години
До ИванчоТИ НЕ СИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК!!! ЗАСРАМИ СЕ!
17
2
 
31
 
! Отговори
Тялото преди 6 години
Стана на 5 метра от мен. Малшанс. Скутера влезна последен на светофара вече на червено. Този който го блъсна беше най-вдясно и го хвана зеленото защото нямаше тръгващ отпред. В ляво автомобилите му пречеха да види скутера. Жесток сблъсък. Човека в колата беше съвсем нормален. Моториста беше по потник, къси *** и джапанки.
16
4
 
15
 
! Отговори
Многоклетков преди 6 години
Само двуклеткови могат да управляват двуколесни в град като София. Това, че ебицата Фендупкова ще откраде още Европари за 200 километра велоалеи, значи че тя ще откраде пространство от четириколесните, които с данъците и синьо-зелените зони пълнят гушите на управниците. Стана така, че лудите са с предимство (той Ботев е казал"свестните считат за луди")-я вижте какви мото-*** се борят за още права.Чудя се, какви ли привилегии ще се раздадат на тия с моноциклите от цирка?
15
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичният селски манталитет: "Като не е в танк, значи сам си е виновен че са го прегазили."В моторите виждам само начин да си избия комплексите: "Значи всички мотористи са комплексари"."Щом всите сме от село караме като ***, вината е на тези които не се съобразяват с нашето каране."Изобщо каквото не ми приляга на акъла, вероятно е някаква магария.Отделно свичките мотористи са състезатели и карат с 300. Пътните, кросовите, класическите и т.н. мотори са само за прикритие.
14
6
 
20
 
! Отговори
Иванчо преди 6 години
Няма моторист който да шофира по правилата. Така , че по презумпция той си е виновен.
13
19
 
18
 
! Отговори
kypTu преди 6 години
Повечето коментари са тотално неадекватни...Човекът е починал, а вие злобеете.С тоя скутер ще да е карал поне с 300, да ви бера лайката.
12
1
 
32
 
! Отговори
Очевидец преди 6 години
Моториста си мина на чисто червено .Удара беше жесток и май за съжаление може и да приключи житейския си път .
11
2
 
27
 
! Отговори
Ф преди 6 години
До до 3Мотористът и шофьорът на колата са страни в конфликт. Тяхното мнение не е меродавно. Много ясно, че всеки ще се защитава. Има камери и свидетели - там ще се види истината.
10
11
 
1
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
По думите на шофьора на колата мотористът е преминал на червено. Еми замълчи си де!
9
4
 
41
 
! Отговори
Е, то се очакваше преди 6 години
Онзи ден точно преди Орлов мост моторист луди направи шофьорите - хвърчи, изпреварва отвсякъде, засича, ние се движехме с 60-80 и бяхме като неподвижни пред него. Моят инструктор по шофиране преди 20 гоидни каза, че е обучавал 20човека мотористи и никой не е жив
8
0
 
40
 
! Отговори
RT преди 6 години
В последно време забелязвам, че все повече "хора" минават на червено. Не на късно жълто или току-що светнало червено, а на светещо от известно време червено. Хора, пазете се в тази джунгла. Тук е анархия и винаги трябва да сте нащрек. По-долу един коментар казва, че мотористът е бил помлян от кола минала на червено. Онзи ден един с микробус по Ботев, на който от поне 3-4 секунди му светеше червено, засилваше зверски и почти се обърна в кръстовището, защото наби спирачки в последния момент. Луди.
7
10
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
От ганчовци като теб друго не очакваме
6
37
 
20
 
! Отговори
Силвето преди 6 години
Шофьорът на автомобила е дал положителна проба за наркотици, пушил е трева наркомана, после била безобидна тая дрога, а? Ей, наркомани , пушещи всякаква ***, преброени са ви дните, в Белене всичките!
5
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато преди години си карах шофьорския курс, всеки пък като видехме моторист инструкторът казваше: "Тия ги пази, че са временно пребиваващи на земята!" С две думи колкото и да внимават шофьорите, тези ако са решили да става донори на органи, ами нищо не може да се направи. Толкова пъти са ми изправяли косата такива, включително и на магистрала, че направо чукам на дърво никога да не блъсна някой от тях. Че явно инстинктът им за самосъхранение е 0.
4
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жега, разголени мадами, хормоните бушуват, жените мятат фермони, кръвта буйна кипи ли кипи... жеби мАторя, Гошо, не могат да те хванат ченгетата, ти съ терминатор, пилот, ракетчик, анй - бързият пистак, върти гуми, карай рисковано, засичай и прелитай, пичетата ще откачат и ще се впечатлят от майсторлъка и от 11 сантовата краставичка в гащите, бъди сигурен, коньо, ти си осеменител, топ оплодител! Тори сега почвата на червеите!