Жена почина след тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла

Ранени са и двама мъже, движението е отбито по обходен маршрут
16 юли 2017 19:58, Анисия Иванова
9
Жена почина след тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла
Архив: Булфото

Тежка катастрофа между два автомобила затвори главния път Русе – Бяла. Жена, пострадала при инцидента, е починала по-късно в русенската болница, съобщиха от ОДМВР-Русе.

Сигналът е подаден малко след 17.00 часа днес. Два автомобила са се блъснали челно в района на ТИР паркинг "Мидата". Веднага на място са изпратени три линейки и екипи на полицията.

Трима са пострадали при инцидента - двама мъже и жена. Необходимо е било съдействие на спасителен екип от пожарната за извеждане на пострадал от едната кола. Ранените са били отведени в русенската болница от екипи на ЦСМП. По-късно от медицинското заведение са съобщили, че е починала 46-годишна жена.

Заради катастрофата движението по главния път е спряно. Екипи на полицията организират обходен маршрут през село Иваново и град Две могили.

На местопроизшествието се извършва оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе. Предстои изясняване на причините и обстоятелствата, довели до възникване на инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пътят е убиец, защото е пълно с турски тирове, управлявани от пияни и недисциплинирани турци. И преди имаше път и преди имаше автомобили, но нямаше пияни турски тираджии.
8
6
 
22
 
! Отговори
на кой му пука... преди 6 години
Тоя път не е важен , не ходи нито до Слънчака . нито до гръцко. Станоалото - станало, всяко чудо за 3 дни...
7
1
 
30
 
! Отговори
11 преди 6 години
Този път отдавна трябваше да е магистрала. Изключително интензивен трафик, бавни и бързи тирове, малко места за изпреварване при натоварено движение. Когато се стигне до разширените баири (два или три на брой, зависи от посоката) се кара като за последно, за да се изпреварят бавните *** и тирове с дърва, каравани и всякакви ***, дето правят километрични тапи. А пък при дъжд не ми се мисли кво става...
6
0
 
37
 
! Отговори
по жицата преди 6 години
Това да не е онзи-същият път, по който се убиват хора всяка седмица? Не може да е той!
5
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно малко преди катастрофата минах от там, слава Богу жив! Този път е АД, особено Бяла-Борово, коловозите на места са 20 см, асфалта е буквално изплискан на дълги зъбери, и то където миналата година го ремонтираха уж! Кога КАТ ще взисква от собственика на пътя да го оправи?????
4
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минавал съм по този път многократно. Впечатление ми прави, че всеки се отпукса и натиска газта, защото е поредица от прави отсечки и завои. 100% един от шофьорите се е направил на велик и е тръгнал да изпреварва в насрещното на завой.
3
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отсечката Русе-Бяла е печално известна, по-интересното е, че на никой не му прави впечатление.
2
11
 
14
 
! Отговори
ТОРАНАГА преди 6 години
Най гадните пътища и нагли и прости болгаропитеци.
1
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имате пътища като лунни пейзажи, помолете се Ердоган да ви помогне, иначе се затривате като нация.