Заповед: Дежурните в МВР да приемат по всяко време

Главсекът Младен Маринов посети РПУ-та в малки населени места
17 юли 2017 16:15, Анисия Иванова
18
Заповед: Дежурните в МВР да приемат по всяко време
Архив: Булфото

Главният секретар на Министерството на вътрешните работи Младен Маринов разпореди всички дежурни части на МВР в населените места да организират дейността си така, че през цялото денонощие да посрещат гражданите лично независимо от часа.

Във връзка със случая в град Бяла главен комисар Маринов направи преглед на всички районни управления в малки населени места, съобщиха от МВР.

Разпореждането засяга основно районните управления, в които към момента достъпът до дежурния служител през нощта е затруднен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не дават пари за извънреден труд, съкратиха сумати кадърни полицаи преди 3г и сега се чудят ко стааа. Чстито разбирачи следващите кандидат полицаи са дведесет годишни наркомани .
14
0
 
1
 
! Отговори
заразни интервюта преди 6 години
И тоз се зарази кат шефа си да говори наизуст запред журналята. Абе нали служители за терена ви липсваха, пък сега готови за едно участъче да стоварят цели 4-*** на смени. Ами сетете се, че в края на април приключихте разочароващо с близо 500 готови обучени цивилни сътрудници по охрана на обекти, които бяха изместили от управленията униформените постови полицаи на улицата, където им е мястото...
13
3
 
10
 
! Отговори
шматка преди 6 години
МВР е 60 000 души.От тях 40 000 са чантаджии дремещи по бюрата и чакащи ранно пенсиониране.20 000 я има я не са на терен в това число с пожарникаритеСпешно законКойто не е с униформа - пенсия на 67г
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма толкова тъпо парче. По малките населени места няма достатъчно хора, за да се организират дежурства и полицаите работят редовна смяна - 08-17 ако се наложи - извънредно. Няма как да се получи с този щат, ограничението е 70 часа извънреден труд на тримесечие...
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде да закрием полицията! То, държава няма, те полиция искат да ги приема по всяко време! Който иска държава и съответната й полиция- да иде другаде, например на оня свят!
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е 7. Въртят сучат, само и само да не подадеш жалба. Да не говорим, че третират потърпевшите като престъпници, викат те 101 пъти, пишеш едно и също 101 пъти, обяснаваш пред 50 маймуни по два пъти, а по някога и по три - къде, кога, в колко чака, какво са ти взели, как изглежда. Порнография пълна.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди години в едни супермаркет ме обраха. 99% знех кой е, но понеже веригата е голяма и да не уронваме авторитета същите тези вместо да ми помогнат и да изискат записите от камерите ме караха да си променя жалбата от откраднаха ми, на установих липсата на. Грам не им се работи, за тях е по-лесно да те напишат че си изгубил и да не разследват нищо. Познайте дали се съгласих.
8
3
 
10
 
! Отговори
ACAB преди 6 години
A.C.A.B за ушевите!!! Как пък един път не протестираха срещу корупцията и чадъра над престъпността от шефовете им????
7
5
 
17
 
! Отговори
Едно преди 6 години
време МИЛИЦИЯТА работеше 24 часа в денонощието,365 дена в годината!!!Сега ПОЛИЦИЯТА спи 24 часа в денонощието,365 дена в годината!!!Умът ми не го побира,как в РУ "Полиция" гр.Бяла или РУ "Полиция" гр.Угърчин,врътват ключът в 17.00 часа,и Началници и подчинени си отиват спокойни по-домовете,а някой пътуват до Русе или Ловеч?!?!?!И същите тези хора протестират за по-високи заплати или други облаги???
6
5
 
11
 
! Отговори
321 преди 6 години
При толкова огромен щат служители,правилна оценка и нова разстановка може лесно проблемите да се решат но това не е изгодно за МВР.
5
2
 
17
 
! Отговори
факт преди 6 години
Цялата система на МВР и полицията е сбъркана,пълен бардак и те го знаят но не си признават публично иначе ще загубят пари.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колеги , май не сте разбрали правилно!Полицията трябва да е винаги готова да потушава безредици като в Асеновград!Кварталите ( ге тата ) трябва винаги да сеохраняват ! Онеправданите малцинства са ресурса на...ъъъъъ...на България!Те са нашето "светло"...или малко по-тъмничко бъдеще!Бъррррр!
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те не са ли затова дежурни?1?
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако направите и лекарите да приемат по всяко време/не рушвети/, цена няма да имате. И в празничен ден и по време на отпуските. Сигурно много поисках
1
3
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Ако става дума за рушвети ,и сега го правят не само дежурните.