МВР: Убиецът на Алекс е един, но ако някой знае друго – да каже!

Главният секретар на МВР: Само задържаният е нанесъл удар
18 юли 2017 12:30,
34
МВР: Убиецът на Алекс е един, но ако някой знае друго – да каже!
Снимка: архив Булфото

Няма други участници в побоя над Алекс в Бяла, но ако някой има други сведения, да отиде в полицията и да свидетелства. Това призова главният секретар на МВР Младен Маринов.

"Всички факти са изяснени, категорично няма други участници в побоя в Бяла", каза Маринов. Той обясни, че директорът на полицията в Русе му е докладвал незабавно за побоя, предприети са били бързи действия и извършителят е бил задържан.

Още по темата

Маринов отрече да има други участници в побоя, които не са задържани. Подобни твърдения се чуват от жителите на Бяла в последните дни.

"Всички факти и обстоятелства са изяснени, ударът е нанесен от лицето, което е задържано, няма други участници. Всички свидетели са разпитани пред съдия. Ако има други свидетели, могат да отидат в районното и ще бъдат изслушани", каза още Маринов пред Нова тв.

Главният секретар беше категоричен, че районното управление в Бяла има дежурна част, която работи 24 часа 7 дни в седмицата.

Той обясни, че за места, където това не може да се осигури, всички сигнали се приемат на тел. 112 и се реагира.

18-годишният Алекс почина в неделя след като бе пребит заради отказ да даде цигара. След побоя младежът изпадна в кома и се бори повече от седмица за живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
53
 
! Отговори
Cake преди 6 години
И на колко ще бъде осъден убиеца му?Нека позная-на 0 год.Нали трябва да се толерантни към тях,да сме европейци.Ако зависеше от мен щях да ви уволня всичките,но без да вземете и лев.
5
2
 
23
 
! Отговори
Край преди 6 години
До булгарише демокрация. АААА виновни са и управляваните - що избират такива управляващи. Виновен е всеки който паркира на тротоара /когато няма къде/ който пуска авариики и паркира на спирката да си купи баничка, виновен е всеки който не чисти след кучето си или го разхожда невързано. Виновен е всеки който ползва общото като свое -сложил си е бетонен гараж пред блока или чепиците са му в коридора на блока. Който пие бира пред блока. Много виновни има - някой са българи други роми, други турци..
4
8
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Може и така да се каже, но все пак управляващите се избират от тебе, мене, него, нея и т.н.Та... може да се каже и булгарише манталитет.
3
1
 
41
 
! Отговори
Булгарише демокрация преди 6 години
Знаем и друго,виновни са всички УПРАВЛЯВАЩИ тази територия през последните 28 години.
2
6
 
42
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
2 години затвор са справедлива присъда. Тъкмо ще излезе за следващите избори да ме подкрепи.
1
3
 
53
 
! Отговори
ЛОША ОРГАНИЗАЦИЯ преди 6 години
МВР България се оказа че работи от 10 сутрин до 17 часа ?Глупаво на фона от 4 000 000 000 лева Бюджет .