МВР: Убиецът на Алекс е един, но ако някой знае друго – да каже!

Главният секретар на МВР: Само задържаният е нанесъл удар
18 юли 2017 12:30,
34
МВР: Убиецът на Алекс е един, но ако някой знае друго – да каже!
Снимка: архив Булфото

Няма други участници в побоя над Алекс в Бяла, но ако някой има други сведения, да отиде в полицията и да свидетелства. Това призова главният секретар на МВР Младен Маринов.

"Всички факти са изяснени, категорично няма други участници в побоя в Бяла", каза Маринов. Той обясни, че директорът на полицията в Русе му е докладвал незабавно за побоя, предприети са били бързи действия и извършителят е бил задържан.

Още по темата

Маринов отрече да има други участници в побоя, които не са задържани. Подобни твърдения се чуват от жителите на Бяла в последните дни.

"Всички факти и обстоятелства са изяснени, ударът е нанесен от лицето, което е задържано, няма други участници. Всички свидетели са разпитани пред съдия. Ако има други свидетели, могат да отидат в районното и ще бъдат изслушани", каза още Маринов пред Нова тв.

Главният секретар беше категоричен, че районното управление в Бяла има дежурна част, която работи 24 часа 7 дни в седмицата.

Той обясни, че за места, където това не може да се осигури, всички сигнали се приемат на тел. 112 и се реагира.

18-годишният Алекс почина в неделя след като бе пребит заради отказ да даде цигара. След побоя младежът изпадна в кома и се бори повече от седмица за живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СъдияНепозна,много даде 12 год.Я прочети чл.124,ал.2 от НК.
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес погребаха момчето. Мир на праха му!
24
0
 
7
 
! Отговори
ПОД ЛОГА преди 6 години
Оооо и на Под Лога имате цензура!!! Защо направо не забраните българския език?!
23
0
 
5
 
! Отговори
МАН ГАЛ преди 6 години
***-метален или керамичен съд, използван за пренасяне или изгаряне на дървени въглища в него!!!
22
0
 
8
 
! Отговори
ДАММ преди 6 години
Иначе казано от МВР не знаят кой е убиеца, но ако гражданите им свършат работата, пък и разрешат случая, а те да стачкуват за по-големи заплати!!! Не напапкаха се тия, работа за една стотинка не вършат. Всички *** и рецета са под тяхна закрила!!!
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С една дума: не знаем кой е убиеца и ще набутаме един от всичките...Не, това не е справедливо, най-добре за солидарност ги набутайте всичките. Така или иначе са с досиета, или пък ще си създадат. Защо да изпадаме в детайли сега и да издребняваме?
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УБИЕЦА ВЪОБЩЕ НЕ Е ЕДИН АЗ ЗНАМ И СЪМ СВИДЕТЕЛ ! УБИЙЦИТЕ НА АЛЕКС СА ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА, ВСИЧКИ МЕДИИ, БОЛШИНСТВОТО ОТ СЪДИИТЕ, ПРОКУРОРИ, ПОЛИЦИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТОЗИ ММММ МИНИСТЪР НА МВР ! ВСИЧКИ ТЕЗИ УБИХА НЕ САМО АЛЕКС ! ВСИЧКИ ТЕЗИ ИЗБИХА И ПРОГОНИХА НАД 2 000 000 БЪЛГАРИ ! НИЕ ГИ НАРИЧАМЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ
19
0
 
4
 
! Отговори
)))))) преди 6 години
A pik vikahte Erdogan e bil divak, che iska da virne smirtnoto nakazanie...Gledam sega ima mnigi iskashti sred evropeyskite bilgari...uspehi..
18
0
 
18
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
Иначе казано от МВР: убиецът е един, но може и да не е един.
17
0
 
7
 
! Отговори
зевзек преди 6 години
главният секретар на МВР Младен Маринов най-учтиво моли , ако има други уастници в побоя да се предадат......!!!така ми звучи по горе написаното *** сама ли е била на дискотека само питам
16
1
 
4
 
! Отговори
Az преди 6 години
Smachkai DJERI-SPASI TOM
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашата полиция и съответно държава е напълно безхаберна относно живота и здравето на българите за другите общности в България се грижат яко!
14
0
 
35
 
! Отговори
ААХЙЛ преди 6 години
Министрите на правосъдието и вътрешните работи да си подават оставките. Най-добре цялото правителство. Не струват колкото малкия пръст на Алекс.
13
0
 
21
 
! Отговори
Да преди 6 години
Да, знаем, че на записа има много ... крака. Не са там, защото го бият групово, да не си помислите. Трупат се около момчето, за да му помогнат.
12
0
 
23
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
Г-н ПРЕЗИДЕНТ, незабавно НАРОДЕН СЪД И ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА за всички и всичко в последните 27 г.
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бананская республика .
10
2
 
7
 
! Отговори
Съдия преди 6 години
Максимума който може да получи е 12 години, ако смятате че заслужава повече, бесете си го сами, от нас толкова. Както казвахме като деца, който предлага, той залага.
9
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Насилието и хаосът в държавата излизат от контрол!Ситуацията се превръща в "класически революционна":"Управляващите не могат,а управляваните не искат по старому"! От десетилетия в."Капитал" води рубрика "Строители на капитализма"- т.е. знаят се тези,които доказаха,че "НЕ МОГАТ" да управляват правилно това общество и икономика, които ТЕ планираха и реализираха!Време е Главнокомандващият да ги мобилизира в БА и принуди-или да изпълняват ПРАВИЛНО клетвено поетите задължения,или НАРОДЕН СЪД и т.н.
8
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шествие за възстановяване на смъртното наказание в неделя ли чух?
7
12
 
19
 
! Отговори
Край преди 6 години
АААА само да добавя виновни са и всички които искат алкохола в България да е най-евтин от в цяла Европа. Управлявани и управляващи са в задруга да се кърка навсякъде. В нормалните страни е ЗАБРАНЕНО да се кърка вън от кръчма или в къщи. Идете в който искате парк и ще видите бутилки и пияници по пейките. Идете в Турция и ако видите такова нещо ми се обадете.