На съд: 18 лица, обвинени по делото "КТБ"

Разпитаните по процеса са повече от 400 свидетели
Обновена: 20 юли 2017 10:09 | 20 юли 2017 10:09,
30
На съд: 18 лица, обвинени по делото "КТБ"
Снимка: архив, Булфото

Днес Специализираната прокуратура внесе обвинителен акт по досъдебното производство "КТБ", съобщиха от Прокуратура на Република България.

Обвинителният акт във всичките му копия е над 210 000 страници.

По делото са привлечени като обвиняеми 18 лица, като окончателни и прецизни обвинения, описани в над 5000 страници, са предявени на всяко от обвинените лица.

Разпитани са повече от 400 свидетели. Изготвени са над 90 експертизи от 27 вещи лица.

Обемът на събрания доказателствен материал, заедно с веществените доказателства и приложенията, надхвърля 1360 тома.

На съд са предадени: Цветан Василев, Снежанка Велева–Стефанова, Маргарита Голева, Александър Панталеев, Красимир Хаджидинев, Георги Христов, Мария Димова, Борислава Тренева-Кючукова, Маргарита Петрова, Елка Стойкова, Елена Инджева, Рангел Стойчев, Светлана Георгиева, Илиан Зафиров, Георги Зяпков, Цветан Гунев, Румен Симеонов И Славияна Данаилова-Велева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Костас преди 6 години
A главният виновник Цветан Василев кога ще бъде изправен пред съда? През тези 3 години е опукал голяма част от източените милиарди, а трябваше да лежи зад решетките!
26
0
 
5
 
! Отговори
Гацо преди 6 години
Крайно време беше. Сега да видим съдът как ще се справи. Дано скоро да има справедливост.
25
0
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Какво от това, че обвинителния акт е 210 000 страници? Достатъчни са и 4-5, в които да стане ясно кой-крал, кой-спал и те да си получат заслуженото! За съжаление отново ще стане както винаги-"За кокошка-няма прошка, а за милиони-няма закони...!!!!Само дела в европейски съд от всички обрани, защота нашия съд няма да стори нищо!
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Счетоводителките, касиерките и портиера. Ни Искров, ни друг от банковия надзор, ни овците от ДАНС, които следят паричните потоци. За Шишкавия и неговите хора ни вопъл.
23
0
 
6
 
! Отговори
Край преди 6 години
В страната останахме един вход хора - всички знаем че домоуправителя гепи и вместо да му строшим ръчичките си пием бирата пред блока.
22
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 6 години
Тия па - как ще натиснат Искров бе - нали ще вземе да говори. Пийте си бирата - той е невинен.
21
0
 
5
 
! Отговори
Край преди 6 години
Не е виновен този дето напомпа банката с парите на държавата - ББорисов и ДПеевски и дето телефонно нареждаха държавните пари да са в КТБ. Виновна била счетоводителката Хиксова дето е била там за едната заплата. Те сега няма никъде да ги вкарват - щото ще се разприказват. Просто ше ги водят по следствия и дела десетина години та да хвърлят прах в очите. Пийте бира от найлоново шише пред блока и яжте кебапчета от пилешки клюнове - не става въпрос за вас.
20
0
 
6
 
! Отговори
Изгоряха Бушоните преди 6 години
Бушоните са на дръвника Пари и Активи продължават да се връткат!Нищо се Не връща отникъде!Така се получава,че Българите са със сметки по Африка и Азияотрочетата са по Лондон и Швейцария да се изучът а Имоти ,Яхти,Самолети и какво ли още Не по цял свят..... И се конкурират с Руските олигарси и Петролните Шейхове!Живота продължава!Водата е студена....Оградата е 4-ри редова,а НДК ще поотлежи,ще позаглъхне и ще Мине и То!Вива ла Бойко Вива Милиардери с по 3 000 000 под душеци из Бистрица
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От първата публикувана стенограма на разговорите при Плевнелиев се разбра, че КТБ я фалират едни хора, за да свалят правителството, да има нови избори и те да направят след това правителство. Кой от тези хора е обвинен?! Май никой.
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То май главните виновници са съвсем други - кой в правителството, кой на някаква друга най-висша длъжност в държавата или собственици на медии....
17
0
 
6
 
! Отговори
банков слуШител преди 6 години
Тия я са изпълнителите на големите виновници. Има няколко с Иван започват а не се споменават.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БайфиданНие сме на всеки километър,бе оуууу...
15
0
 
5
 
! Отговори
Е преди 6 години
И какно от това-решение на съда -НЕВИННИ
14
0
 
8
 
! Отговори
berba преди 6 години
Искров??? къде е??
13
0
 
8
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Не виждам да има обвинени от екипа на сценаристите !
12
5
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
До 10 анонимник. Глу.пости, това, че на теб, като червен раппон, ти се иска така, не значи, че е истина. И аз искам *** и *** й да влязат в затвора, ама не става, нали?
11
2
 
14
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Не си правете труда, всички ще са невинни с това наше корумпирано правосъдие. Примери: Хр. Бисеров - Сълзичката, ЦВ.ЦВ. и спиъсъка е безкраен.
10
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обвиняеми по това дело трябва да са:Бойко Борисов,Прасчо Пеевски,Амет Дуган,Цацата,Бандата на ДС и т.н.
9
0
 
26
 
! Отговори
Румениге преди 6 години
Защо не виждаме имената ИСКРОВ и МАВРОДИЕВ!
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а някой парите ще ги върне ли ? или дори да бъдят осъдени ще се брои 2-7 години и ще им приспаднат времето под домашен арест и ей ти ги докато приключи всички на свобода но вече легално богати.