Полицаи участват в организиран трафик на бежанци

Бежанците се возили в кола на служител на МВР, който сложил сини светлини
Обновена: 23 юли 2017 08:09 | 23 юли 2017 08:00, Венцислава Вельова
60
Полицаи участват в организиран трафик на бежанци
Снимка: Reuters, архив

Петима бежанци и седем организатори бяха задържани при спецакция на МВР на автомагистрала "Тракия". Сред задържаните има и полицаи, които са играли основна роля в канала за трафик на нелегални имигранти, съобщи bTV. 

Бежанците са се возили в частна кола на служител на МВР, който е сложил сини светлини и е пуснал сирената, за да не бъде спрян случайно от свои колеги и схемата да се разбие.

Служителите на МВР обаче влезли в дирите на трафикантите и ги заковали на бензиностанция на магистралата край Пловдив.


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
2
 
! Отговори
Дончо преди 1 година
Пълни глупости! Да покажат, как Държавата работииииии! Ми няма никакви полицаи, евтин пиар
51
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво им са по-големи заплати в случая? Други пък контролират наркотрафика и цигарите. Докарват си доволно. Във всички незаконни дейности има полицейска протекция.
50
1
 
2
 
! Отговори
стария нов път преди 1 година
До Я, па Я

Арестантите по затворите моментално стават контингент на МВР с оперативна разработка срещу намаляне на присъдите им като на ТД„.
ТОВА Е НОВИЯТ КАДЪР НА МВР ЗА СМЕТКА НА МОРАЛА!
ЗАТОВА ПОЛИЦАИТЕ СА ОТ ТАКАВА ВИСОКА КЛАСА ЗА СМЕТКА НА МОРАЛА!!!
49
0
 
7
 
! Отговори
съвет преди 1 година
До Ало,ало

Навсякъде полицията е замесена като ***.
Да се започва първо от тях при дадена афера.
48
1
 
3
 
! Отговори
сервитьор на морето преди 1 година
До Георги Ламбуров
Същото ставаше и с келнерите на морето в края на курортния сезон. Ставаха все по-честни и учтиви. Не надписваха сметките и не лъжеха.
47
1
 
11
 
! Отговори
Георги Ламбуров преди 1 година
В САЩ ПОЛИЦАЙ РАЗКРИТ ДА УЧАСТВА В КОРУПЦИОННИ СХЕМИ И СДЕЛКИ С БАНДИТИ,

ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО ГУБИ И ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ ТРУДОВО-ОСИГУРИТЕЛЕН СТАЖ

КОИТО Е ИЗКАРАЛ В ПОЛИЦИЯТА

ТОЕСТ ....

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НАБЛИЖАВАТ ПЕНСИЯТА ПОЛИЦАИТЕ ТАМ СТАВАТ ВСЕ ПО-ЧЕСТНИ И НЕ-ПОДКУПНИ
46
0
 
18
 
! Отговори
Ало,ало преди 1 година
В схемата на ало измамниците също има замесени полицаи.Системата е в абсолютна деградация и оправяне няма.Защо се наливат милиарди,като резултата е плачевен.Няма ли да се намери поне един министър,който да не се гърчи пред падишаха,а да въведе желязна дисциплина и ред,а на когото не му харесва-вън.Да намали чиновниците и да вдигне заплатите на действащите полицаи,а ако се издънят-затвор.Само че няма да стане.Няма кой да го направи.Всички са мишки.
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МВР се нуждае от нови кадри. Всички стари да си търсят работа.
44
0
 
14
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Всички знаем-знаят,и какво се променя нищо няма уволнени,няма осъдени,живеем в парарелна вселена в която няна управия....и така ще си умрем.
43
1
 
12
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Потвърди се това,което хората говореха одавна,а имено,че няма как без участието на полицаи толкова мигранти да влизат ежедневно в страната.Държавата е в пълен разпад и не може да се разчита на никой.Нито на съда,нито на полицията,нито като цяло на властта.Всеки е готов да се продаде и да продаде-кой каквото може и каквото има.Така ли ще я караме и докъде ще стигнем?
42
1
 
14
 
! Отговори
Я, па Я преди 1 година
Я се замислете малко как се става полицай в БГ. Всеки от улицата с 6 месеца курс и съмнителна практика е готов за полицай. За да станеш тракторист се учи 4 или 5 години. Полицията е такава каквато е удобна на управляващите. Те и за това от време на време правят "реформи в МВР" (разбирай чистки). Изгониха всичко читаво и сега МВР се командва от партийни номенклатури и бивши военни. После се чудете защо нищо не става и ефективност 0. Всичко идва от политиците, съда и прокуратурата.
41
0
 
10
 
! Отговори
Митко преди 1 година
Ееееее открихте топлата вода....
40
0
 
15
 
! Отговори
Преминавам преди 1 година
Ужас колко поразии може да направят с включени светлини полицайчетата. Може да не е само трафик на бежанци трафик на хора за донори ,проституция,аааха.
39
1
 
13
 
! Отговори
гражданин преди 1 година
ОТ кога има инвормация и коменкари в социалните мрежи че МВР се издържа от трафика на мигранти .Ограда се построи някои фирми близки до политическите централи за да вземат парите отпуснати от Европейската комисия за мигрантите .
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги е имало черни овце!Колко ,трябва да им е заплатата за да не кръшкат от закона?Липсва стах от закона!За уважение,да не говорим!Затова е имало ЗЗД!(закон за защита на държавата)!ж
37
0
 
18
 
! Отговори
Баба от село преди 1 година
Открихте топлата вода хахаха
36
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милицията е гнойният цирей на прехода, който никое правителство до сега не се зае да изтиска. И това правителство няма да го направи. От нашите пари се наливат над 1.2 милиарда годишно в това огромно и прогнило от корупция министерство, а те искат още и още.
35
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А добро утро! Чак сега ли се усетиха от МВР, че именно ехни колеги са в дъното на трафика? А ако се поразровят още, ще видят, че няма престъпна схема , в която да не са замесени и ченгета-не е само трафикът на хора.
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако управляващите и така наречените ни политици от всички политически сили не виждат, че МВР се тресе от гафове , явни и неявни, че това МВР трябва да се разпусне и се създаде ново от честни и работещи полицаи, високо образовани и културни, не корумпирани значи и те са за запазване на статуквото в МВР и до кога така? Вярва ли някои вече в МВР или много малко и тоз бюджет които имат? Хвала и чест за полицаите хванали полицаите разбойници.
33
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трафикантите на мигранти да бъдат съдени като терористи защото са точно такива.Да им се отнема гражданството и каторга до живот.