Полицаи участват в организиран трафик на бежанци

Бежанците се возили в кола на служител на МВР, който сложил сини светлини
Обновена: 23 юли 2017 08:09 | 23 юли 2017 08:00,
60
Полицаи участват в организиран трафик на бежанци
Снимка: Reuters, архив

Петима бежанци и седем организатори бяха задържани при спецакция на МВР на автомагистрала "Тракия". Сред задържаните има и полицаи, които са играли основна роля в канала за трафик на нелегални имигранти, съобщи bTV. 

Бежанците са се возили в частна кола на служител на МВР, който е сложил сини светлини и е пуснал сирената, за да не бъде спрян случайно от свои колеги и схемата да се разбие.

Служителите на МВР обаче влезли в дирите на трафикантите и ги заковали на бензиностанция на магистралата край Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
4
 
! Отговори
Дончо преди 6 години
Пълни глупости! Да покажат, как Държавата работииииии! Ми няма никакви полицаи, евтин пиар
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво им са по-големи заплати в случая? Други пък контролират наркотрафика и цигарите. Докарват си доволно. Във всички незаконни дейности има полицейска протекция.
46
1
 
4
 
! Отговори
стария нов път преди 6 години
До Я, па ЯАрестантите по затворите моментално стават контингент на МВР с оперативна разработка срещу намаляне на присъдите им като на ТД.ТОВА Е НОВИЯТ КАДЪР НА МВР ЗА СМЕТКА НА МОРАЛА!ЗАТОВА ПОЛИЦАИТЕ СА ОТ ТАКАВА ВИСОКА КЛАСА ЗА СМЕТКА НА МОРАЛА!!!
45
0
 
9
 
! Отговори
съвет преди 6 години
До Ало,алоНавсякъде полицията е замесена като ***.Да се започва първо от тях при дадена афера.
44
1
 
5
 
! Отговори
сервитьор на морето преди 6 години
До Георги ЛамбуровСъщото ставаше и с келнерите на морето в края на курортния сезон. Ставаха все по-честни и учтиви. Не надписваха сметките и не лъжеха.
43
0
 
20
 
! Отговори
Ало,ало преди 6 години
В схемата на ало измамниците също има замесени полицаи.Системата е в абсолютна деградация и оправяне няма.Защо се наливат милиарди,като резултата е плачевен.Няма ли да се намери поне един министър,който да не се гърчи пред падишаха,а да въведе желязна дисциплина и ред,а на когото не му харесва-вън.Да намали чиновниците и да вдигне заплатите на действащите полицаи,а ако се издънят-затвор.Само че няма да стане.Няма кой да го направи.Всички са мишки.
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР се нуждае от нови кадри. Всички стари да си търсят работа.
41
0
 
16
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Всички знаем-знаят,и какво се променя нищо няма уволнени,няма осъдени,живеем в парарелна вселена в която няна управия....и така ще си умрем.
40
1
 
14
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Потвърди се това,което хората говореха одавна,а имено,че няма как без участието на полицаи толкова мигранти да влизат ежедневно в страната.Държавата е в пълен разпад и не може да се разчита на никой.Нито на съда,нито на полицията,нито като цяло на властта.Всеки е готов да се продаде и да продаде-кой каквото може и каквото има.Така ли ще я караме и докъде ще стигнем?
39
1
 
16
 
! Отговори
Я, па Я преди 6 години
Я се замислете малко как се става полицай в БГ. Всеки от улицата с 6 месеца курс и съмнителна практика е готов за полицай. За да станеш тракторист се учи 4 или 5 години. Полицията е такава каквато е удобна на управляващите. Те и за това от време на време правят "реформи в МВР" (разбирай чистки). Изгониха всичко читаво и сега МВР се командва от партийни номенклатури и бивши военни. После се чудете защо нищо не става и ефективност 0. Всичко идва от политиците, съда и прокуратурата.
38
0
 
17
 
! Отговори
Преминавам преди 6 години
Ужас колко поразии може да направят с включени светлини полицайчетата. Може да не е само трафик на бежанци трафик на хора за донори ,проституция,аааха.
37
1
 
15
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
ОТ кога има инвормация и коменкари в социалните мрежи че МВР се издържа от трафика на мигранти .Ограда се построи някои фирми близки до политическите централи за да вземат парите отпуснати от Европейската комисия за мигрантите .
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги е имало черни овце!Колко ,трябва да им е заплатата за да не кръшкат от закона?Липсва стах от закона!За уважение,да не говорим!Затова е имало ЗЗД!(закон за защита на държавата)!ж
35
0
 
20
 
! Отговори
Баба от село преди 6 години
Открихте топлата вода хахаха
34
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милицията е гнойният цирей на прехода, който никое правителство до сега не се зае да изтиска. И това правителство няма да го направи. От нашите пари се наливат над 1.2 милиарда годишно в това огромно и прогнило от корупция министерство, а те искат още и още.
33
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А добро утро! Чак сега ли се усетиха от МВР, че именно ехни колеги са в дъното на трафика? А ако се поразровят още, ще видят, че няма престъпна схема , в която да не са замесени и ченгета-не е само трафикът на хора.
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако управляващите и така наречените ни политици от всички политически сили не виждат, че МВР се тресе от гафове , явни и неявни, че това МВР трябва да се разпусне и се създаде ново от честни и работещи полицаи, високо образовани и културни, не корумпирани значи и те са за запазване на статуквото в МВР и до кога така? Вярва ли някои вече в МВР или много малко и тоз бюджет които имат? Хвала и чест за полицаите хванали полицаите разбойници.
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трафикантите на мигранти да бъдат съдени като терористи защото са точно такива.Да им се отнема гражданството и каторга до живот.
30
2
 
38
 
! Отговори
Хе хе ! преди 6 години
Половината полицаи извозват бежанци,а другата половина протестира! Е,кой пази гражданите ? Веднага да се разпусне цялото МВР !!! За какво са ни? По-добре сами да се пазим. То,не че не етака и сега ,де.
29
1
 
34
 
! Отговори
Раз праз! преди 6 години
Тия ли искаха увеличение на заплатите ? Всички полицаи да пуснат рапорт за напускане, а на които откажат- да им повишат заплатите. Другите да си работят " по специалността" - каналджии, рекетьори, сводници, контрабандисти...За повече пари!